Heel toffe en correcte mannen die poke-mos.nl runnen ! Zeker een aanrader als je Pokémon spullen van de nieuwe rage wilt aanschaffen en ook voor grading kan je bij hun terecht ✌️

Toppers! enthousiaste medewerker; super leuk contact en mega goed; zelfs met extra service en advies! wij zijn niet meer dan lof! we kijken er zeer tevreden op terug.

1. Boutique d'objets à collectionner
  2. Magasin de cartes de collection

Welkom bij de leukste Pokemon Webshop van Nederland. Wij zijn PokeMOS, alle drie (Maurice, Oguzhan en Stefan) verzamelaars en spelers van de Pokemon TCG. Vanuit onze hobby begonnen aan een webshop om ons enthousiasme te vertellen over Pokemon. Wij zijn dan ook elke maandag en woensdag, Live te vinden op TikTok en (soms) Voggt, om daar de live gekochte pakjes te openen en te praten over Pokemon, nieuwe Pokemon kaarten en nieuwe series.

4,7

Topservice!

Wat een goede service! Ik had voor mijn zoon een bestelling gedaan die niet compleet was. Dankzij de supervriendelijke hulp van Pokemos is alles goedgekomen en heb ik een hele blij zoon met een ‘gegrade’ kaart!

28 mars 2023

Super seller!

Super seller! Very friendly, easy communication & super fast shipment! 5 stars!!

27 mars 2023

Aanrader

Fantastische service. Communiceren helder en zijn erg vriendelijk! Een aanrader om hier je Pokemon producten te kopen

10 mars 2023

Betrouwbaar en eerlijke prijs

Betrouwbaar en eerlijke prijs. Veel kennis en ervaring waardoor er ook goed advies wordt gegeven. Dit is nou zo’n klein bedrijfje die snapt wat persoonlijke service is. Echt een aanrader.

23 février 2023

PokeMos, gewoon goed!

PokeMos is een top winkel! Waarom? De spullen die ze verkopen zijn goed, de service is snel, gaat er iets niet goed dan word het altijd in overleg opgelost met je als klant, ze doen een leuke live op TikTok, en vooral zijn het drie gezellige mannen die passie voor Pokémon hebben en dit graag delen met anderen. Nog niet overtuigd? Ze hebben scherpe prijzen en leuke aanbiedingen!

23 décembre 2022

Denken mee en maatwerk mogelijk

Leuk contact gehad en gevraagd of er een verrassingspakket gemaakt kon worden. Het pakketje was afgestemd op mijn wensen en was een grote verrassing voor mijn neefje die helemaal happy is. Levering was snel en goed.

2 mars 2023

Deze toppers staan altijd klaar voor je.

Deze toppers staan altijd klaar om je te helpen met de genodigde uitleg ze maken graag tijd voor je om alles uit leggen als je nieuw bent in de pokemwereld, ze hebben ook een redelijke assortiment van qua pokemon, ze houden echt wel goed contact met de mensen en hebben zelf een community groep opgericht.

Ik kan hun echt aanraden zeker als je nieuw bent in de pokemonwereld!.

Zulke mensen kom je heel weinig tegen!.

21 février 2023

Goeie Nette Mensen altijd Vriendelijk…

Goeie Nette Mensen altijd Vriendelijk Lekker een Grapje tussen Door ik ben daar vaste klant ik koop veel altijd lekker hits uit de Packs goeie prijs Kwalitijd en Altijd netjes de verzending Optijd je word goed geinfomeerd en Je kan je kaarten laten Graden Via Hun altijd goed Dikke 5 Sterren

21 février 2023

PokeMOS toppers

PokeMOS zijn gedreven, enthousiaste en vriendelijke toppers die elke klant de maximale Pokémon ervaring willen en kunnen bieden. Enorm veel aanbod aan vaste stock maar ook alle ruimte voor specifieke vragen. De webshop is overzichtelijk en werkt fijn. Al met al een goede ervaring!

15 février 2023

Dit is echt vreselijke goede groep…

Dit is echt vreselijke goede groep mensen vriendelijk netjes komen afspraken na pokemos is echt de moeite waard om bij te bestelen ik zouw voor lange tijd een trouwen klant blijfen allen werken niet altijd de pakjes mee met de hits die je wild maar dat is natuurlijke de gok hahahah

15 février 2023