L'entreprise a répondu
En super butikk med mange valg, har prøvd normal, hurtig, og over natten sending helt opp til Kirkenes, alt funket supert! Hadde problemer med over natten levering (snøkaos og sånt) men da var det bar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har besøkt Poku hvert år i fire år nå og det har alltid hvert en fantastisk opplevelse! De som jobber der er svert hyggelige og de har stort utvalg med kule ting man ikke kan få tak i noe annet sted i... Voir plus
- Boutique d'objets à collectionner
- Magasin de matériel artistique
- Magasin de jeux
- Magasin d'articles de loisirs
- Magasin de miniatures
- Magasin de cartes de collection
À propos de Poku.no
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har vi jobbet hardt for å kunne tilby en flott nettbutikk, ryddige forhold, tilgjengelig og responsiv service, med fantastiske betalingsmåter og stor frihet ved levering av varer. Det viktigste for oss er at du kan handle på egne premisser.
I 2018 satset vi enda mer og omgjorde foretaket til aksjeselskap og i 2020 åpnet vår fysiske butikk; Poku Spill og Hobby på Lillehammer.
Vi er stolte over å levere unike og kvalitetsrike varer med lynrask levering fra lager og butikk i Lillehammer, Norge.
Ved å handle hos oss støtter du en liten og uavhengig bedrift som fokuserer på å berike Norge med nisjeprodukter og tjenester også i perioder det kanskje ikke helt er blant popularitets- og trendtoppene.
Er det noe du savner? Ta kontakt med oss, så gjør vi vårt beste for å hjelpe med å skaffe akkurat dine favorittgreier.
Handle hos Poku
Kontakt oss
Poku på Facebook
Poku på Instagram
Storgata 61, 2609, Lillehammer, Norvège
- hei@poku.no
- poku.no
A wonderful company
Beste siden for alt med TCG
Beste siden for alt med TCG. Du kan merke at de bryr seg om kundene! Gode maks grenser for kjøp, de prøver virkelig å holde prisene nede, selv om de kunne tjent mer. Gode til å svare på mail. God pakking av varer. Rask levering. Kan virkelig ikke finne noe å klage på her!
Utrolig Hyggelig kar som driver stedet
Utrolig Hyggelig kar som driver stedet.
Har vært der ved flere anledninger alltid fått veldig god service.
Tipp Topp!
Kjapp levering og god pakking
Pakken kom kjapt etter den ble sendt, var godt pakken inn og varen var i fin stand.
Hyggelig handel
Bra vareutvalg, hyggelig handleopplevelse, rask levering, har handlet der før og vil gjøre det igjen
Rask effektuering av ordren
Rask effektuering av ordren, hyggelige folk, og det ligger alltid noe ekstra i pakka.
Sendte raskt og ekstra service
Sendte veldig raskt. Ble bestilt som en gave til et barn, og ba om at det ikke skulle sendes med info om pris i esken, de var så skjønne at de også pakket inn det jeg kjøpte så det ble en presang. Utrolig fornøyd og takknemlig for at de hjalp med å gi en liten overraskelse til en tøff jente som har vært gjennom mye.

Réponse : Poku.no
Varene kom fort og trygt til meg
Varene kom fort og trygt til meg. Jeg er spesielt fornøyd med gratis levering over 1000 kr.

Réponse : Poku.no
Very fast delivery and I got a warm…
Very fast delivery and I got a warm "thank you" inside the package as well so thank you also!
-Paul

Raskt og effektivt
Raskt og effektivt! Akkurat sånn det skal være. Og fikk en hyggelig hilsen i pakken også. :)
Rask behandling og bra innpakking
Rask behandling av bestillingen min =) emballasjen rundt boka jeg bestilte var veldig bra. Et tynt papir rundt hele for å beskytte mot riper, pappomslag rundt for å beskytte mot deformering, og til slutt en bobleplast-konvolutt.
Jeg er veldig fornøyd og vil nok handle fra de igjen =)
Rask og fin handel
Rask og fin handel. Rask levering, godt innpakking og koslig personlig note.
Måtte hente egen pakke 35 km unna
Måtte hente egen pakke 35 km unna. Feil ved levering 3 ganger