L'entreprise a répondu

En super butikk med mange valg, har prøvd normal, hurtig, og over natten sending helt opp til Kirkenes, alt funket supert! Hadde problemer med over natten levering (snøkaos og sånt) men da var det bar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har besøkt Poku hvert år i fire år nå og det har alltid hvert en fantastisk opplevelse! De som jobber der er svert hyggelige og de har stort utvalg med kule ting man ikke kan få tak i noe annet sted i... Voir plus

1. Boutique d'objets à collectionner
  2. Magasin de matériel artistique
  3. Magasin de jeux
  4. Magasin d'articles de loisirs
  5. Magasin de miniatures
  6. Magasin de cartes de collection

À propos de Poku.no

Écrit par l'entreprise

Poku.no tilbyr et bredt utvalg autentiske og lisensierte popkultur-produkter, herunder Pokémonkort, Magic: the Gathering, Final Fantasy, Flesh & Blood, Warhammer, Nintendo, bamser, samlefigurer (som Nendoroid og Pop Up Parade) og brettspill. I tillegg finner du et utvalg digg snacks og drikke fra Japan og USA, tegnesaker fra Sakura, Posca, Copic. Vi tilbyr også løpende abonnement for nye TCG-lanseringer og har Norges eneste (så vidt vi vet) online Refill Service for alle Copic-tusjer.

Siden 2016 har vi jobbet hardt for å kunne tilby en flott nettbutikk, ryddige forhold, tilgjengelig og responsiv service, med fantastiske betalingsmåter og stor frihet ved levering av varer. Det viktigste for oss er at du kan handle på egne premisser.

I 2018 satset vi enda mer og omgjorde foretaket til aksjeselskap og i 2020 åpnet vår fysiske butikk; Poku Spill og Hobby på Lillehammer.

Vi er stolte over å levere unike og kvalitetsrike varer med lynrask levering fra lager og butikk i Lillehammer, Norge.

Ved å handle hos oss støtter du en liten og uavhengig bedrift som fokuserer på å berike Norge med nisjeprodukter og tjenester også i perioder det kanskje ikke helt er blant popularitets- og trendtoppene.

Er det noe du savner? Ta kontakt med oss, så gjør vi vårt beste for å hjelpe med å skaffe akkurat dine favorittgreier.

Handle hos Poku

Kontakt oss

Poku på Facebook

Poku på Instagram

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Beste siden for alt med TCG

Beste siden for alt med TCG. Du kan merke at de bryr seg om kundene! Gode maks grenser for kjøp, de prøver virkelig å holde prisene nede, selv om de kunne tjent mer. Gode til å svare på mail. God pakking av varer. Rask levering. Kan virkelig ikke finne noe å klage på her!

23 février 2026

Rask levering

19 mai 2025

Réponse : Poku.no

Så hyggelig å høre! Takk for at du deler erfaringen din. Det setter vi veldig pris på. Velkommen tilbake! Vennlig hilsen oss i Poku

Sendte raskt og ekstra service

Sendte veldig raskt. Ble bestilt som en gave til et barn, og ba om at det ikke skulle sendes med info om pris i esken, de var så skjønne at de også pakket inn det jeg kjøpte så det ble en presang. Utrolig fornøyd og takknemlig for at de hjalp med å gi en liten overraskelse til en tøff jente som har vært gjennom mye.

15 mai 2025

Réponse : Poku.no

Så utrolig hyggelig å høre - og takk for at du deler erfaringen din ☺️ Håper presangen falt i smak! Det er alltid ålreit om vi kan bidra til å spre litt lykke 🥰 Velkommen tilbake! Vennlig hilsen oss i Poku

Alltid hyggelig å handle her!

Alltid hyggelig å handle her, både på nett og i butikk.

28 avril 2025

Réponse : Poku.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi utrolig stor pris på. Du er alltid velkommen ☺️ Vennlig hilsen oss i Poku

Rask og hyggelig

Rask og hyggelig!
Pakken kom raskt fram med en hyggelig hilsen:-)

2 mai 2025

Réponse : Poku.no

Så godt å høre! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Håper vi ser deg innom igjen snart ☺️ Vennlig hilsen oss i Poku

Varene kom fort og trygt til meg

Varene kom fort og trygt til meg. Jeg er spesielt fornøyd med gratis levering over 1000 kr.

2 mai 2025

Réponse : Poku.no

Takk for hyggelig tilbakemelding og vurdering! Alltid digg å kunne spare litt på frakten 😃 Velkommen tilbake! Vennlig hilsen oss i Poku

Very fast delivery and I got a warm…

Very fast delivery and I got a warm "thank you" inside the package as well so thank you also!

-Paul

8 avril 2025

Réponse : Poku.no

Wonderful! We're so happy to hear that. Thanks for taking the time to share your experience 😃 Hope to see you around our parts of the internet again soon. / Team Poku

Rask behandling og bra innpakking

Rask behandling av bestillingen min =) emballasjen rundt boka jeg bestilte var veldig bra. Et tynt papir rundt hele for å beskytte mot riper, pappomslag rundt for å beskytte mot deformering, og til slutt en bobleplast-konvolutt.

Jeg er veldig fornøyd og vil nok handle fra de igjen =)

25 avril 2025

Måtte hente egen pakke 35 km unna

Måtte hente egen pakke 35 km unna. Feil ved levering 3 ganger

10 avril 2025

Réponse : Poku.no

Leit å høre at pakken kommer feil! Her er det transporteren som må ta ansvar ettersom de som velger standard hentested basert på postnummer. Med mindre du har spesifikt valgt noe annet ved bestilling.
Ta gjerne kontakt om det skulle skje igjen så får vi eventuelt videresendt pakken til et hentested litt nærmere ☺️
Vennlig hilsen oss i Poku