Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Nie kupiłem tego kursu
Nie kupiłem tego kursu, ale coś tam patrzę na wykresy i gościu ładnie mówi pod publiczkę zanim kupisz kurs, ale on sam pewnie nie wie gdzie rozstawia te Fibonachi, ale robi gdzie popadnie, zresztą wskaźniki zawsze działają z opóźnieniem po fakcie, więc jak dla mnie niczym się to nie róźni od zgadywania czy będzie rosło czy może spadałom, a tylko zaprząta wykres i wprowadza zbędny chaos.
Bez opanowania mierzeń nie liczcie na cud
Polecam szkołe, pisze to z calya swoja odpowiedzialnoscia. Kazdy kto do tredingu podejdzie na powaznie zdobedzie tutaj mega duzo informacji. Jezeli jestes osoba ktora mysli ze kupi wskazniki i sie wzbogaci to niestety tak to nie wyglada. Łukasz jest super mentorem, cierpliwym i madrym czlowiekiem. Poświecisz swoj czas na nauke i cwiczenia, ogarniesz psychologie rynku to napewno dasz rade.
Korzystałem z Fibonacci Team School…
Korzystałem z Fibonacci Team School przez kilka lat i zapłaciłem za kurs 6000 zł. Do tego później kupowałem ich wskaźniki i inne rzeczy, więc łącznie wydałem naprawdę sporo pieniędzy. I dzisiaj mogę powiedzieć, że dla mnie była to jedna wielka gonitwa za kolejnym wskaźnikiem, kolejnym systemem i kolejnym pomysłem. Człowiek nawet nie zdążył dobrze poznać jednego narzędzia, a już pojawiało się następne. Wskaźniki potrafiły nie działać, były problemy z kluczami i trzeba było się cały czas upominać o pomoc czy dostęp.
Były też akcje z brokerami, między innymi Axi, gdzie trzeba było wpłacić pieniądze i zrobić określony obrót, żeby dostać kolejne narzędzia i materiały. Jako początkujący trader zamiast spokojnie się uczyć zacząłem gonić ten obrót i straciłem na tym sporo własnych pieniędzy. Dzisiaj wiem, że było to dla mnie kompletnie bez sensu.
Nie uważam, że Łukasz Fijołek nie zna się na tradingu, bo wiele rzeczy, które mówi, ma sens. Problem w tym, że moim zdaniem cała szkoła poszła za mocno w stronę sprzedaży kolejnych produktów. Po zakupie człowiek zostaje praktycznie sam i musi się o wszystko upominać. Za 6000 zł oczekiwałem czegoś zupełnie innego.
Po kilku latach najbardziej żałuję nie tylko wydanych pieniędzy, ale przede wszystkim czasu, który straciłem na gonienie za tym wszystkim. Dzisiaj wolę prosty wykres i ogólnodostępne narzędzia niż cały ten ekosystem.
To jest moje osobiste doświadczenie z FTS i dlatego ja zdecydowanie nie polecam.
Bylam uczestniczka kursu Scalping…
Bylam uczestniczka kursu Scalping Fibonacciego. Dodam ze jestem nowicjuszem i liczylam, ze po kursie nawet jesli nie rusze z wielka predkoscia by uprawiac trading, to naucze sie wielu rzeczy, ktore pomoga mi ogarnac temat. Kurs niestety prowadzony bardzo szybko i chaotycznie. Materialy choc sprawiajace profesjonalnych - slabo wyjasnione niestety. Podpisuje sie w zasadzie pod wszystkim co napisal komentujacy "Fibo uczestnik". Mam dokladnie takie same spostrzezenia.
Kurs jesli dobrze pamietam mial byc dozywotni, wiec pomyslalam, ok, bede zagladac i uczyc sie w swoim tempie. Niestety, dostep do kursu zostal mi odebrany. Zaplacilam kupe pieniedzy za kurs, z ktorego praktycznie nie skorzystalam i nie skorzystam, bo nie mam do niego juz dostepu. Zeby bylo jeszcze ciekawiej - zeby zapisac sie na ten kurs, musialm zainwestowac $500 w platforme brokerska Orbex - z ktorej teraz tych pieniedzy nie moge wybrac, bo robia mi problemy! Nie mam tam zadnych profitow, dzialalam na koncie demo, chce tylko wyciagnac moj depozyt, bo nie podoba mi sie ta platforma. Ma tez przewazajace negatywne notowania. Nie jestem jak widze ososobniona, bo widze wiecej ludzi narzekajacych na Orbex. Tych opinii wczesniej nie bylo, bo sprawdzalam internet przed zapisem, albo ja ich nie widzialam. Tak, ze suma sumarum jestem w plecy 8000 zl. Stracilam kupe pieniedzy. Nie polecam.
Najlepszy hit byl jednak ostatnio. Zadzownil do mnie tak zwany "menager" z Fibo Team, ktory stwierdzil, ze Lukasz go prosil, o telefon do mnie. Zdziwilo mnie to, bo jakies 2 mce temu wyslalam smsa do Lukasza, ze chcialabym uzyskac dostep do narzedzi, ktore tak promowal za free podczas jednego z webinarow na youtube. Oczywiscie odpowiedzi nigdy nie dostalam, ale kontakt do mne mu sie przydal, bo "menager" Patryk Kania dzwonil do mnie zebym zapisala sie na kolejny kurs. Jak mu powiedzialam, ze nie jestem zainteresowana, praktycznie w polowie zdania mi przerwal i urwal rozmowe, twierdzac ze jeszcze oddzwoni. Oczywiscie klamal. Skontaktowalam sie z nim wiec ja i pytam co sie stalo z moim kursem Scalping Fibonacciego, za ktory zaplacilam 6000 zl, bo jestem na platformie i tam nic nie ma. Stwierdzil, cytuje: "ze nie wie i sorry bo on teraz trejduje". To jest jakas kpina! Dno totalne. Nie polecam ani Fibo szkoly ani nikogo zwiaznego z tym projektem. Obsluga klienta to smiech na sali. Naganiaja kase borkerom, pewnie maja od tego profit jakis, i bazuja na szkoleniach kuszac ludzi zyskiem, wystarczy zrobic u nich kurs.
Dodam jeszcze jedna rzecz jak to wszystko jest powiazane. Jak wplacilam pieniadze na platforme Orbex, okazalo sie, ze wszystkie "aplikacje", "strzalki", "modele", ktore byly promowane podczas kursu Scalping Fibonacciego NIE DZIALAJA na koncie Demo!! Tylko na zywym rynku!! Pan Tomasz Tyszka z obslugi klienta z Orbexu na Polske w rozmowie ze mna na telegramie probowal mnie ponaglac kiedy bede trejdowac na zywym rynku. Odpowiedzialam, ze nie predko, bo dopiero zaczynam. Jestem tez rozczarowana i uwazam to za nie fair, ze wiedza z kursu nie dziala na demo tylko od razy na zywym rynku i dlaczego tak jest, nikt o zdrowych zmyslach nie wchodzi jako swiezak na rynek realnych pieniedzy, bo je zaraz straci. Jaki jest wiec sens kursu, gdzie nie mozna wiedzy cwiczyc na demo tak jak na szanujacych sie platformach brokerskich i prawdziwie profrsjonalnych kursach? Za TAKIE pieniadze?! Na to uslyszalam odpowiedz pana Tyszki z Orbexu, ze nikt nie bedzie wrzucal na demo tych narzedzi, bo osoba, ktora je tworzy nie bedzie sprzedawala swojej wiedzy za free. Acha, czyli podwojny wal. Ja moge zaplacic 6000 kafli za kurs, ktory nie spelnia moich oczekiwan, i dodatkowo moge stracic $500 na platformie ktora od razu ustawia lewar 1:500 i nawet narzedzi jak nalezy na demo nie ma z kursu, zeby wiedze cwiczyc tylko po to, zeby inni mogli na tym zarobic - wszyscy oprocz mnie. Stad caly kurs i platforme Orbex uwazam za porazke. Nie dzialalam na realnym rynku, tylko na demo, ale bez narzedzi z kursu. Tyle na tym zyskalam. Zdecydowanie nie polecam ani FiboTeam ani Orbexu. Ciagle walcze o odzyskanie chociaz depozytu z Orbexu.
Najgorsze co mnie spotkało to udział w…
Najgorsze co mnie spotkało to udział w jego szkoleniu. 6000 zł w błoto. A tu wykupuje pozytywne komentarze które łatwo zweryfikować. Jak ludzie zaczeli na telegramie upominać się o zwrot kasy to zamknął telegram. Na kursie czat jest zamknięty żebyś czasem nie powiedział czegoś co inni zobaczą. Otoczka fajna na youtubie bo pokazuje jaki to profeska jest ale kurs to dno i wodorosty i nie da się z niego odejść. On żyje tylko z kursów. Nie polecam, omijać szerokim łukiem i nie wierzcie w te pozytywne opinie. To trole od zakupów komentarzy. Nie może przeżyć że ludzie w końcu na oczy przejrzą. Te wszystkie systemy, strzałki, kwadraciki to pic na wodę. Wspomnisz moje słowa jak za kilka miesięcy pojawią się - -uwaga--- kółeczka które pokazują jak trejdować :). 6000 zł za nic. A i możecie zauważyć że zawsze to jest "ostatnia licencja" albo że wyprowadza się za granicę i już w polsce nic nie będzie robił. Albo portfel na żywo a w regulaminie na stronie ma info że wszystko to tylko symulacja :).
Kupiłem szkolenie w Fibo Team i z…
Kupiłem szkolenie w Fibo Team i z perspektywy czasu uważam to za jedną z najgorszych decyzji finansowych, jakie podjąłem. Piszę to jako osoba, która naprawdę zapłaciła za ten kurs, weszła do środka i zobaczyła, jak to wygląda od kuchni. Moim zdaniem zostałem wprowadzony w błąd przez marketing, obietnice i sposób prezentowania tej szkoły.
Przed zakupem wszystko wyglądało świetnie: skuteczna metoda, narzędzia, system, wejścia na rynku, doświadczenie, społeczność, wsparcie i wrażenie, że ktoś poprowadzi człowieka za rękę. W praktyce po zakupie okazało się, że rzeczywistość jest zupełnie inna. Materiały i narzędzia nie dały mi tego, co było sugerowane przed sprzedażą. Zamiast jasnego, konkretnego systemu, który można realnie zastosować, dostałem chaos, ogólniki i coś, co w mojej ocenie kompletnie nie spełniało obietnic sprzedażowych.
Największy problem mam z tym, że po zapłaceniu człowiek zostaje w dużej mierze sam. Kiedy pojawiają się pytania, wątpliwości albo krytyka, nagle kończy się ten piękny obraz profesjonalnej szkoły. Zamiast realnej opieki i rzetelnego wsparcia pojawia się ignorowanie, unikanie odpowiedzi i traktowanie klienta jak problemu. A przecież przy sprzedaży drogich szkoleń tradingowych to właśnie wsparcie, transparentność i uczciwe przedstawienie ryzyka powinny być podstawą.
W moim odczuciu cały model sprzedaży bazuje na robieniu ogromnych oczekiwań u osób, które chcą nauczyć się tradingu i wierzą, że trafiają do profesjonalnej szkoły. Potem okazuje się, że żadna magiczna metoda nie istnieje, narzędzia nie działają tak, jak można było zrozumieć z marketingu, a odpowiedzialność za wszystko jest przerzucana na kursanta. Jak nie działa, to znaczy, że „źle używasz”, „musisz jeszcze ćwiczyć”, „musisz wykonać pracę”, „musisz zrozumieć rynek”. Tylko dlaczego nie jest to jasno i uczciwie komunikowane przed sprzedażą?
Dla mnie szczególnie niepokojące jest też to, że bardzo podobne doświadczenia opisują inni ludzie. To nie wygląda jak pojedynczy niezadowolony klient, któremu coś nie wyszło. W wielu opiniach powtarza się ten sam schemat: świetny marketing, duże obietnice, drogi kurs, rozczarowanie po zakupie, brak realnego wsparcia i poczucie, że klient został wykorzystany.
Nie polecam Fibo Team. Moim zdaniem ta szkoła nie spełniła tego, co sugerowała przed sprzedażą. Czuję się oszukany jako klient i uważam, że ludzie powinni bardzo dobrze wiedzieć, na co się piszą, zanim wydadzą tam jakiekolwiek pieniądze. Trading sam w sobie jest trudny i ryzykowny, ale sprzedawanie ludziom nadziei, systemów i narzędzi w taki sposób jest moim zdaniem skrajnie nieuczciwe.
Negatywne komentarze wystawiają chyba trolle albo niemoty życiowe
Świetne techniki tradingu pokazuje Łukasz Fijołek. Mnóstwo darmowej wiedzy na youtube. Nie rozumiem skąd się biorą negatywne opinie niby poszkodowanych uczestników szkoleń. Trzeba być niemotą kompletną żeby myśleć że na jakimkolwiek szkoleniu otrzyma się złoty środek na wygrywanie bez zaangażowania i zdobycia wiedzy. Ja nie korzystałem z płatnego szkolenia ale obejrzałem mnóstwo filmików Łukasza i korzystam z jego wskazówek i strategii. Jeśli ktoś nie wierzy w skuteczność Łukasza to może obejrzeć jego filmiki na yt gdzie traduje na żywo wraz z uczestnikami kursu w jego biurze. Przecież nie ma w internetach drugiego tak odważnego szkoleniowca. Widziałem kilkanaście jego "live-ów" i nie miał żadnego dnia na stracie. Zatem polecam nie słuchać tych tolli wystawiających negatywne komentarze i samemu sprawdzić na kanale Łukasza. A jeżeli ktoś jest zupełnie początkujący to systemy proponowane przez niego na pewno też będą pomocne
Najgorsze szkolenie i jednoczesnie najdrozsze w jakim uczestniczyłem
100 osób na szkoleniu. Praktycznie nikt nic nie zrozumiał. Jestem na grupie telegrama po szkoleniu i ani jednego tradera który faktycznie zaczał zarabiac dzieki tej metodzie. Po szkoleniu zero "opieki" nad kursantami. Szkoda kasy. A Fikołek tylko nagania co chwile na brokerów z którymi współpracuje. NIE POLECAM
Uważajcie na jego szkolenia
Uważajcie na jego szkolenia. Fiołek nie ma pojęcie o tradingu, kopiuje pomysły innych i nadaje im swoje nazwy, sprzedając potem co jest za darmo za 6000 zł, bo tyle kosztuje jego szkolenie. Pozycje otwiera na kontach demo. Poleca szemranych brokerów, którzy mu płacą pieniądze jak klienci tracą. Kilka lat temu podczas webinaru przez przypadek pokazał, że konto na jakim inwestuje to konto demo, po czym zniknął ze wstydu na kilka tygodni. Obecnie na każdym jego live ukrywa co to jest za rodzaj konta na jakim ma pozycje, bo to sa konta demo albo konta od brokerów. Nie znajdziecie nigdzie jego zweryfikowanych wyników, tylko pojedyncze transakcje. Jego działalność nadaje się do zgłoszenia do odpowiednich organów państwowych.
Serio??? Obiecują i nie dotrzymuje słowa. I kupują komentarze.
Serio? To są poważni ludzie? Może i wiedzę mają ale żałosne jest ich podejście do klientów. Bo obiecuję góry a nie dotrzymuje słowa. Jak się człowiek upomina to go ignorują a ja jak wyraziłem krytykę konstruktywna i chciałem im to przekazać to mnie zablokowali i nr telefonu też. Tak się zachowuje pro konsumencka firma?
Do tego teraz jeszcze te kupione komentarze? W kursach uczestniczą Polacy a nagle komentarze jednego dnia z zagraniczni brzmiącymi imionami i nazwiskami?
Ludzie nie dajcie się by wkręcić. Zobaczcie do jakich rzeczy się posuwają. Nie umieją przejmować krytyki. A na webinarach zauważcie że nie można komentować swobodnie bo komentarze są cenzurowane i tylko Prowadzący wybiera które komentarze będę widoczne. Te które ich nie obciążają trudny pytaniami i ich wielbią. To są ludzie którzy popadli w samo uwielbienie. EFEKT BOGA....
Bez honoru i zasad
Jak w tytule. Wysyp poniższych pseudo recenzji świadczy o elementarnym braku zwykłych ludzkich odczuć jak wstyd i honor. Wszystkie te narzędzia z "EjAj" to zlepek darmowych indykatorów - wystarczy tylko trochę poszukać na stronie mql5 pod hasłami arrows, bands itp. Strona gdzie można zakupić te "cuda" od kilku miesięcy głosi - zmiennie - że zostało 7 licencji, czasem 3. Jest to JAWNA MANIPULACJA i zwykły wał. Po tym jak na czacie wewnętrznym wyzwania nastąpiła dyskusja na temat tego, czy obietnice są zbieżne z rzeczywistością... czat został wyłączony :-) Żenada. OMIJAĆ Z DALEKA, no chyba, że ktoś lubi wyrzucać pieniądze w błoto.
Zaczynałam od totalnego zera
Zaczynałam od totalnego zera, znałam tylko memy o forexie i tyle. Ich materiały i webinary poukładały mi w głowie podstawy analizy technicznej tak, że w końcu rozumiem co robię na wykresie, a nie tylko zgaduję. Najbardziej cenię styl prowadzenia: konkretnie, na przykładach z rynku, bez sprzedawania marzeń o lambo. Czuję, że mam solidny fundament, a nie losowy zestaw trików z internetu.
to jest nie poważne
I wy tak teraz na serio będziecie zgłaszać wszystkie komentarze? Jakich wy chcecie więcej informacji. Byłem na szkoleniu, sprzedaliście towar nie zgodny z opisem a teraz chcecie wyjaśnień, czy wy jesteście poważni? Przecież każdy komentarz tyczy się tego samego sprzedajecie szkolenia potem kasujecie i blokujecie ludzi, i człowiek zostaje sam. Nie odbieracie tel nie odpisujecie na maile. O czym tutaj więcej dyskutować? Możecie kasować komentarze ale ludzie i tak w końcu poznają o was prawdę samo się poniesie.
Zachęcony super systemem strzałek +…
Zachęcony super systemem strzałek + renko i systemem arabskim zainwestowałem w kurs u Łukasza. Zostało mi to sprzedane jako system który porafi wygenerować 30% w 2 dni (na jednym live łukasz pokazał na GBPUSD j jak to działa), niestety bliżej temu systemowi do -30% dziennie. Na zamknietych webinarach okazuje sie,że zeby tym systemem sie posgługiwać to trzeba najpierw wykonać swoją tytaniczną pracę. Może jest to dobre dla traderów na poziomie Łukasza, którzy wszędzie widzą formacje i mają lata doświadczenia. Ale jak ktoś jest początkujący i nie zarabia na rynku - to tylko mu zaszkodzi jeszcze bardziej,bo bedzie miał złudne poczucie ze wie co sie dzieje. Mi strzałki wyczyściły konto w tydzień, obecnie testuje system arabski który również jest nieskuteczny - sygnały na buy/sell są na tyle opóźnione że rynek już dawno odjechał, wiec tez trzeba samemu wykonac wczesniejsza analize i prace. Rozumiem, ze analiza i wlasne czucie rynku to podstawa, ale te systemy były nam sprzedane jako kompletne i działające, a okazuje się że 95% pracy i tak trzeba samemu wykonac i 1/20 strzałek to ta właściwa, a system arabski to jedynie potwierdzenie,ze jak sie wejszlo w pozycje to na zakonczeniu swingu dostaniemy potwierdzenie ze "good job, dobrze to sell postawiles". Jestem nieusatysfakcjonowany i przestrzegam - jeśli jesteś zarabiającym traderem i dla ciekawości chcesz fajny system - może warto kupic, ale jak liczysz, ze to Ci pomoże w końcu zarabiać hajs - nie polecam, lepiej te 6 tys zainwestować w jakieś akcje dywidendowe i cieszyć sie spokojem. Daje 3 bo overall - czuc wsparcie Łukasza, jest sporo live'wów z których można dużo się nauczyć i jest to fajny projekt do nauki, gdyby te systemy jeszcze były skuteczne i działające dałbym 5.
Dołączyłem do Projektu Wyzwanie…
Dołączyłem do Projektu Wyzwanie Fibonacciego po prezentacji rewolucyjnego narzędzia z cegiełkami, które daje super dokładne i odszumione sygnały.Łukasz jest świetnym sprzedawcą, to trzeba mu przynać, bo idealnie wzbudził we mnie konieczność posiadania tego narzędzia oraz nadzieję na zyski. Produkt okazał się wielkim rozczarowaniem, strzałki wyglądają pięknie na historycznym wykresie, jednak na żywo pojawiają się i znikają, albo po wybiciu po kilkunastu świecach strzałka pojawia się idealnie w dołku. Automat oparty o strzałkach ma skuteczność ok. 20%, przy odpowiednio dobranych parametrach można nie wyczyścić konta w tydzień - tylko w dwa. Jak już przedmówcy wzpomnieli - negatywne komentarze są pomijane bądź usuwane, kurs to zlepek starych materiałów, które są dostępne za darmo. Daje dwie gwiazdki na zachęte, bo może te narzędzia kiedyś zostaną zoptymalizowane i ulepszone.

Réponse de Polskaszkolatradingu
Ludzie uważajcie na tego oszusta !!
Ludzie uważajcie na tego oszusta !!! Dałam się nabrać na kurs scalping z super wskaźnikami!! Wszystko przerobione z darmowych wskaźników z mt5 , zero edukacji i wsparcia !! Cały kurs wklejony z przed kilku lat tylko przerobiony . Nauka polegała tylko na omawianiu wklejonych slajdów żeby niby wszystko się zgadza pomiędzy systemami… żenada !!!
Naprawdę nie wydawajcie kasy na to badziewie bo on zarabia tylko na kursach a nie na treadingu !! Swoje konto które pokazuje to konto demo a nie live .
Wydałem 6k bys ty nie musiał/a!
Natrafiłem na tą grupę parę miesięcy temu, z początku wydawało się w porządku dużo darmowej wiedzy na YT, mówi całkiem z sensem, nie obiecując robienia, co miesiąc 100% portfolio więc na pierwszy rzut oka wydaję się legit. Problem zaczął się kiedy weszło się na rynek, na początek konto demo, co jakiś czas może ta strategia, która prezentował się sprawdzała, część błędów brałem z braku doświadczenia, mijał dalej czas i wciąż brak jakiegokolwiek progresu, czy grałem z systemu fibo, czy na wyczucie, szansa na sukces była równa rzucie monetą. W emocjach podjąłem zła decyzją, postanowiłem dołączyć do grupy VIP, gdzie obiecane były ,,magiczne" wskaźniki, które pokazywał i wydawały się zmieniać obraz gry. Krótko co dostajecie na dzień dzisiejszy za wydanie 6k: strzałki fibo - na początku wydają się idealne, wydaje się że w punkt wszystko się odbija i można tak tradowac, problem pojawia się wtedy gdy strzałka znika, bo jednak cena idzie dalej w swoim dotychczasowym kierunku lub jak pojawia się po czasie mówię, że wtedy było dobre miejsce do wejścia. Drugi wielki wskaźnik to system Arabski, tutaj to samo zaprezentowany tak jakby mial zrobić z ciebie w miesiąc milionera, a w rzeczywistości szkoda gadać, strzałka na odbicie pokazuje się dopiero po zamknięciu ostatniej świecy więc zawsze jest się w plecy, procenty obok pokazujący trend w jakim kierunku może poruszać się cena też może w każdej chwili się odwrócić więc nie ma, co za bardzo się nim sugerować. Co jeszcze dostaniecie za 6k, nagrania z innych spotkań, w których za dużo się nie dowiecie, dwa kursy z wiedzy którą już macie z materiałów darmowych, pokój traderow w którym za bardzo nic się dzieje, trading room, gdzie na kilku wykresach są odpalone strzałki fibo, "mentoring" online, który tak naprawdę jest może 8 filmami z jakąś strategia i to wszystko. A teraz o samym Łukaszu i jego sposobie działania, otóż nawet jak mi nie wierzycie to zapiszcie się na jego dowolny webinar i napiszecie, coś w stylu, że czegoś nie rozumiecie, coś wam nie wychodzi i pytacie się o radę, jest otóż bardzo duża szansa, nie że wam nie odpowie, ale że wiadomość nawet się na czacie nie pojawi, bo jest on moderowany. Występuje tam taka manipulacja, że dopuszcza tylko wypowiedzi, które mu pasują, na początku myślałem, że dobra może pytanie za późno zadałem i jeszcze nie przeszło moderacji, chociaż nie było tam nic, co by mu ubliżało, ale to nie był jedyny raz, dopuszcza do siebie komentarze tylko, które są mu wygodne, jedyne negatywne to takie, które są mało znaczące, jak na przykład że ktoś daje jakiemuś systemowi 2/10, a tak to istnieje duża szansa, że was oleje. Na mejle też nie odpowiadają dopiero jak zadzwonicie i ktoś z teamu odbierze macie szansę się czegoś dowiedzieć. Jeśli po tej długiej wypowiedzi cały zastanawiasz czy warto na to tracić czas i pieniądze to znaczy, że też musisz stracić, by się czegoś nauczyć. W kilku słowach unikajcie tych i im podobnych krętaczy, trading nie zrobi z was bogaczy, chyba że poświęcicie mu całe życie
Oszust numer jeden na tym rynku.
Siedzę w tradingu wiele lat i przeszedłem przez wiele grup tradingowych. Grupa Fibo to jedna z najgorszych grup pod tym względem. Właściciel to oszust i naciągacz. Ciągną się za nim pozwy sądowe i znam wiele, wiele osób, które zostały przez niego oszukane.
To dziw, że gość nie siedzi jeszcze w więzieniu, ale na 100% skończy się to dla niego bardzo źle.
Odradzam stanowczo jakiekolwiek kontakty z tym "człowiekiem".
Oszust ,wraz ze swoim teamem promuja…
Oszust ,wraz ze swoim teamem promuja brokera instaforex ktory oficjalnie jest uznany InstaForex został uznany za potwierdzony oszustwo przez wiele organów regulacyjnych, w tym przez CySEC, który nałożył karę w wysokości 130 000 EUR. Organizacje regulacyjne w Kanadzie, Francji i kilku innych krajach konsekwentnie wydawały ostrzeżenia o tej firmie.
Nie moge wyplacic swoich srodkow!
Zwykły naciągacz
Zwykły naciągacz, jego szkolenia i narzedzia nie są nic warte.