Ontzettend blij met mijn fuchsiakleurige outfit van Pom. De bestelling was perfect verpakt en snel geleverd. Ik ga dit merk zeker onthouden, ik ben fan 🩷
Lisez les avis des autres
Zo blij met mijn mooie roze, zeer comfortabele jumpsuit! Bestelling liep vlot, netjes verpakt aangekomen. POM heeft een prachtige collectie, top merk!
Het omruilproces was helaas verkeerd gegaan. Helaas bleek het bedrijf telefonisch moeilijk te bereiken; telefoon werd opgenomen, maar vervolgens in een rumoerig omgeving neergelegd? Niet echt goede s... Voir plus
POM heeft nieuwe vernieuwende prints en outfits. De bestelling en levering gaat vlug . Er is veel zorg besteedt aan de verpakking en verzending. Ik was fan van Fabienne Chapot maar ben nu fan geword... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
POM Amsterdam, het in Amsterdam gevestigde merk, is sinds 2011 een groot succes. Wat begon als een bedrijf dat kleurrijke, hoogwaardige sjaals maakte, werd door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering al snel uitgebreid naar kleding. Geïnspireerd door de overtuiging dat het leven een feest is, brengt POM dagelijks kleur en energie in jouw outfits. POM is jouw Daily Dose of Up!
Coordonnées de contact
Duivendrechtsekade 80B, 1096 AH, Amsterdam, Pays-Bas
- +31203418822
- info@pom-amsterdam.de
- pom-amsterdam.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mijn eerste online shopervaring!
Ik heb letterlijk voor het eerst online kleding besteld en bij POM is alles tip top in orde. Ik werd precies door mails op de hoogte gehouden van alles, ook toen ik de items terugstuurde en een andere maat had besteld. Ik had even gebeld hierover; heel fijn ook even iemand te spreken. Alles prima afgehandeld ook met betalingen. Dus perfect in alles.
Heerlijke trui
Heerlijke trui, leuke kleuren. Je krijgt er een lentegevoel van!
Prachtige kleding en ook makkelijk te…
Prachtige kleding en ook makkelijk te retourneren indien nodig 👌
Voor mij de ontdekking van dit seizoen
Voor mij de ontdekking van dit seizoen! Inmiddels hangt er al een heel rijtje in mijn kast. Goede kwaliteit en heerlijke kleuren, wat een feest. Blij van😃

Réponse de POM Amsterdam
Fantastisch merk en blijft super goed
Fantastisch merk en blijft super goed! Blij dat ik Pom Amsterdam ontdekt heb.
Krijg een pakket van Pom AMSTERDAM en heb niets besteld?!
Krijg een pakketje van pom opgestuurd, niets besteld?!!
Ooit iets proberen te bestellen in 2023, maar werd niet geleverd omdat maat niet meer voorradig was. Gebeld met pom Amsterdam, blijkt dater een storing in hun systeem was/is? Denk zelf dat hun bestand is gehacked en mensen pakketten opgestuurd krijgen, is ook bekend bij hun! Ze weten ook niet wat er in het pakket zit is mij verteld?? Pakket geweigerd.bijzonder verhaal!

Réponse de POM Amsterdam
Goede service en snel antwoord bij…
Goede service en snel antwoord bij vragen
Prachtig blouseje en heel snelle…
Prachtig blouseje en heel snelle levering!

Super leuke kleren
Super leuke kleren, kleuren, mooie stoffen en mooie pasvorm. Website is heel handig in gebruik en erg klantvriendelijk. Kortom, snel de voorjaarscollectie scoren! 🌷🍀

Prachtig jasje zoals afgebeeld
Prachtig jasje zoals afgebeeld. Snelle levering en goede communicatie over de levering

Kleurenfeedtje
Het is al een feestje om de kleurige doos uit te pakken.
Ik had al de roze trui met het kleine pepertje. Zoveel complimenten gehad! Het is ook echt een mooie kleur. Toen de truien in de sale kwamen kon ik de trui in het lichtblauw ook niet weerstaan. Wat ik het allerleukste vind: ik had helemaal aan het begin van het seizoen een broek met een T shirt gekocht. En de roze trui past dus perfect bij deze broek! Het streepje roze op de broek, het rode pepertje het maakt het helemaal af!

Super mooie kwaliteit kleding
Super mooie kwaliteit kleding, vesten hier graag. Soms alleen jammer dat een kledingstuk erg kort of strak is, dus ik houd niet altijd alles.
Instant happy gevoel
Is echt een kleding merk dat “out off the box” denkt en geeft kleur aan deze saaie grijze onrespectvolle maatschappij… instant een glimlach en fijn gevoel als je de kleuren en snits ziet. Durf anders te zijn ❤️

Top merk
Ik ben erg blij met de kleding van POM vanwege de goede kwaliteit en mooie kleurstelling. De kleding blijft lang mooi, wat voor mij belangrijk is in het kader van duurzaamheid.

Réponse de POM Amsterdam
Snelle aflevering en tevreden over mijn…
Snelle aflevering en tevreden over mijn aankoop.
Wat een tof merk met mooie kwaliteit…
Wat een tof merk met mooie kwaliteit ook voor een senior
!
Mijn nieuwe outfit is opnieuw dé outfit om in te stralen.
Mijn nieuwe outfit is opnieuw dé perfecte aanvulling in mijn garderobe! Durf te stralen met kleur en je krijgt ongeloofelijk fijne complimenten. Dankjewel POM Amsterdam <3!!

Fan!
Ik ben echt groot fan van de kleuren, modellen èn pasvorm van POM.
Top jeans!
Ik heb een jeans besteld bij Pom Amsterdam en hij is zo fijn! Valt goed op maat en staat heel flatteus. Ik heb altijd moeite met het vinden van fijne jeans die mooi blijven en nu heb ik hem gevonden, ik kom zeker nog terug. Ik vind de tops ook altijd super fijn.
Tevreden!
Fijne website, snelle en betrouwbare levering. Mooie kleding van goede kwaliteit. Pasvorm is goed.
L’expérience Trustpilot