Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Voir plus
En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Voir plus
They have such attention to detail across lots of different genres of pop culture merchandise. My partner and I both found so many things we had forgotten about from our childhoods - lots of thing... Voir plus
Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.
Borggade 11, st. mf, 8000, Aarhus C, Danemark
- hello@popcultgang.dk
- popcultgang.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk - one of a kind - retrobutik i hjertet af Århus
For en nørd i 40'erne er et besøg hos "Popcultgang" et nostalgitrip af rang.
Kæmpe anbefaling - især, hvis du var barn i 90'erne!👏🏻🤩
Altid et besøg værd
Altid et besøg værd! Svært ikke at bruge penge der :-)
ELSKER POPCULTGANG!!
Super fed butik, mega nostalgisk og mega fede vare. Elsker simpelthen at komme i den og ultra søde arbejdere. Ville anbefale til alle
5/5 oplevelse
5/5 oplevelse!
Jeg bestilte en masse forskellige figurer, og de er i den stand der fremgik på billederne og de blev leveret super hurtigt!
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos dem!
Fantastisk butik
Fantastisk butik. Gode priser, stort udvalg og super service!
Altid et besøg værd
Fremragende udvalg for alle nostalgikere og barnlige sjæle! Altid en fornøjelse at besøge både butik og hjemmeside!
Måske den fedeste butik i Aarhus
Måske den fedeste butik i Aarhus! Mega søde og hjælpsomme mennesker der arbejder i butikken, som også driver en fremragende webshop. Kun gode oplevelser herfra!
Jeg købt et ps3 spil og for det først…
Jeg købt et ps3 spil og for det først så den bosk den er i den er lidt i stykker ved side og for det andet så virker spilet ikke min ps3 vil kan ikke finde det og så finde man ud af at det er en korpi det vil sige den er brænd og det er ulovligt og sælger noget som er brænd så jeg vil ikke anbefalde at man køber noget ind ved dem for man bliver ikke oplys om det så jeg vil have alle mine penge tilbage

Réponse de Popcultgang
Everything was perfect
5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bestilte to ting hos dem, men der var desværre sket en fejl i deres system, så den ene vare var udsolgt. 🙂 Sådan noget kan jo ske. 😄 Men her viser deres fantastiske kundeservice sig virkelig! 🤩 De kontaktede mig straks og tilbød enten en anden vare eller pengene tilbage med det samme. 🫶 Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her! 🌟🌟🌟🌟🌟 Plus, leveringen var lynhurtig.
Elsker at komme på besøg i butikken
Elsker at komme på besøg i butikken, også bare for lige at få en snak om Disney, fox kids, Cartoon network osv. man føler sig altid velkommen, og de hjælper gerne hvis der er noget specielt man er på udkig efter.