Portoshop Avis

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Verkoop van portofoons en vlieginstrumenten

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Slechte service en tegen kritiek kunnen

Ik heb nu een paar dagen gewacht op mijn vakantie adres of ik nog een reactie zou krijgen ivm de slechte bezorging door post-nl waar de portoshop zich niet zo druk over maakt.
Totaal niets gehoord.
Dus nu de recensie de deur uit.
Ik heb er 10 mails en uren tijd aan gegeven om mijn pakket op tijd te krijgen.
Deze firma interesseert het niets blijkt uit de antwoorden die ik kreeg.

Dit zijn er enkele,

Ik kan alleen zorgen dat ik het verzend direct na order, de rest is
buiten mijn bereik helaas.

Ik zie het kan er vanaf deze kant niet veel aan doen helaas.

Het is zeker vervelend maar wat wil je dat ik er aan moet doen, ik kan ook niet anders dan afwachten.

Wat een flut antwoorden en reacties.
Daarna sturen ze een mail om de produkten te beoordelen die ik nog steeds niet had ontvangen
Geef daar een slechte beoordeling op en ze zijn op hun pik getrapt
Kunnen dus niet tegen kritiek
Het pakket is uiteindelijk zaterdag geleverd bij het pakketpunt
door iemand op laten halen maar te laat waar ik het voor nodig had.
BESTEL HIER NIETS MEER. En adviseer dit ook aan anderen.

1 août 2026

Voor een project hier wat besteld.

Voor een project hier wat besteld.
Na contact met de medewerker die snel heb gereageerd. Tot een goede oplossing gekomen.

Bedankt voor de spoedige afhandeling.

Webshop waar je terecht met goede service.

19 septembre 2025

Zeer goede service.

Zeer goede service. Eén van de bij Portoshop bestelde portofoons had problemen met laden. Ze stuurden meteen een andere op.

15 mai 2024

Uitstekende Service

Ik heb in mei van dit jaar een 27mc zender besteld en ontvangen van de Portoshop. Deze begon na enige tijd te haperen en na contact te hebben gezocht met Portoshop in samenwerking met de importeur kreeg ik zonder verdere vragen een nieuwe. Als extra service ontving ik zelfs een lijst met codes waardoor ik toegang kreeg tot extra mogelijkheden die deze zender te bieden had. Kortom, een uitstekende ervaring wat mij betreft bij de Portoshop

4 mai 2023

Nette zaak, goed bereikbaar

Voordat ik online mijn bestelling voor een vario plaatste, heb ik telefonisch contact gezocht. De vragen die ik had zijn direct beantwoord. De gemaakte afspraak over levertijd is perfect nagekomen. Ik had een beetje haast en daar hebben ze hun best voor gedaan.

6 octobre 2021

Een betrouwbare firma

Een betrouwbare firma, mooie prijzen, snelle en bovenal een goede service.
Mijn ervaring met hun was bij de aankoop van een porto, welke na 2 dagen geleverd werd (Belgie).
Bij levering stelde ik vast dat de verkeerde (optionele) lader er bijgeleverd was, op een @ naar hen, kreeg ik binnen het uur een antwoord, het zou meteen zonder kosten naar mij verzonden worden, 2 dagen later werd het door post.NL afgeleverd.
Prachtige service, toch?
Dikke pluim.