Banner for Posterlounge.nl

Posterlounge.nl Avis 1 592

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige levering ,precies wat op de website stond. Dit is onze tweede levering al. De skyline van Amsterdam is ook een aanbeveling. Kwaliteit is erg goed. DHL is een keurige bezorgdienst met... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Tja, levering was snel. Maar bedenk je wel dat de kwaliteit is als de prijs. Glimmend papier drukranden zichtbaar. Korrelgrootte ook zichtbaar. Tegelijkertijd mag je wellicht voor die prijs ook niet d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst een poster besteld, daarna een frame. Bij abuis verkeerde maat hiervoor opgegeven hetgeen keurig werd gecorrigeerd en aangepast. Verpakking en verzending ook prima verzorgd. Een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie reproductie van een minder voor de hand liggend schilderij als een Rembrandt, Van Gogh of de Mona Lisa. Mooie houten lijst, goede communicatie

À propos de l'entreprise

À propos de Posterlounge.nl

Écrit par l'entreprise

posterlounge-image

Wandkunst voor elke smaak

Sinds meer dan 20 jaar zijn wij dé specialist voor wandkunst en wanddecoratie. In onze online shop vind je meer dan 80.000 motieven, van klassieke schilderen tot moderne kunstwerken. Of je nu gaat voor een minimalistische look of een opulente stijl: bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor jouw wand.

Onze prints worden in onze eigen kunstdrukkerij in Duitsland geproduceerd. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en onze productieprocessen zijn grondstofbesparend. Zo kun je er zeker van zijn, dat je een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, dat ook nog eens duurzaam is.

Wij leveren onze kunstwerken in vrijwel alle landen van Europa. Zo kun je thuis genieten van je favoriete motief.

Nu ontdekken

Onze voordelen

Écrit par l'entreprise

Veelzijdig assortiment
✔️ Meer dan 80.000 motieven voor elke smaak ✔️ De perfecte wanddecoratie voor elke ruimte ✔️ Moderne en klassieke kunst voor elke stijl
Kwaliteit staat bij ons voorop
✔️ Hoogwaardige drukken op bestelling ✔️ „Made in Germany“: eigen kunstdrukkerij ✔️ Kwaliteit die je ziet en voelt
Lijsten en inlijstservice
✔️ Hoogwaardige lijsten van hout en aluminium ✔️ Verschillende kleuren en formaten ✔️ Wij lijsten je kunstwerk in onze lijstenmanufactuur in
Klantenservice
✔️ Wij staan voor je klaar – voor, tijdens en na de aanschaf ✔️ Persoonlijk advies en individuele ondersteuning
Levering en garantie
✔️ Je wanddecoratie wordt snel en veilig naar je verstuurd ✔️ Voordelige verzendkosten en veilige verpakking ✔️ 100 dagen retourrecht

Onze belofte

Shoppen zonder risico!

Shoppen zonder risico!
✔️ Onze bedenktijd van 100 dagen geeft je de garantie, dat je de perfecte print voor je wand vindt.
✔️ Je kunt je print binnen 100 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, zonder opgave van redenen.
✔️ Aan de retourzending zijn voor jou geen kosten verbonden.

Coordonnées de contact

10% korting bij Posterlounge

Gebruik de kortingscode 10EXTRA en bespaar op je volgende bestelling!

4,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

I didn’t receive any posters .

I didn’t receive any posters .
Apparatchik something went wrong with the package
I send email, no response
Very disappointed

3 avril 2026
Logo de Posterlounge.nl

Réponse : Posterlounge.nl

Hello,

Thank you for your feedback, and we are very sorry to hear that you have not received your order.

We sincerely apologize for this situation and any inconvenience caused. We will get in touch with you as soon as possible to clarify what happened and find a solution.

Thank you for your patience and understanding.

Best regards,

Your Posterlounge Team

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle levering echter valt de print…

Snelle levering echter valt de print ons erg tegen. Niet scherp en ik ben er niet zeker van of dit zo hoort of dat het slechte print kwaliteit is.
Erg jammer dat op de print ook posterlounge staat vermeld. Als ik dat had geweten….

9 avril 2026
Logo de Posterlounge.nl

Réponse : Posterlounge.nl

Beste Mirjam,

bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de print niet aan je verwachtingen voldoet.

Wij streven er voortdurend naar, het best mogelijke drukresultaat op alle door ons aangeboden formaten en maten te bieden. Dankzij onze eigen productie liggen onze eigen hoge kwaliteitseisen binnen handbereik. Met jouw feedback lukt het ons, nog beter te worden.

Posterlounge presenteert exclusieve kunstwerken van internationale kunstenaars, fotobureaus en licentiegevers. De copyright-afdruk is een wettelijk noodzakelijke verwijzing naar de auteur en producent van de betreffende print.

Mocht het product toch niet naar wens zijn, dan kun je uiteraard gebruikmaken van ons 100 dagen retourrecht.
Als je vragen hebt of als we met je mee kunnen kijken naar de kwaliteit van de print, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via service@posterlounge.nl.

Onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor je begrip.

Jouw Posterlounge-team

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige levering ,precies wat op de…

Kwaliteit is erg goed.
DHL is een keurige bezorgdienst met vriendelijk personeel. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

5 avril 2026

Posters zijn moois

Posters zijn mooi, de last is goed en het ophangsysteem is handig. Levering binnen 2 weken is okay.

26 mars 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus