Prachtige levering ,precies wat op de website stond. Dit is onze tweede levering al. De skyline van Amsterdam is ook een aanbeveling. Kwaliteit is erg goed. DHL is een keurige bezorgdienst met... Voir plus

Lisez les avis des autres
Tja, levering was snel. Maar bedenk je wel dat de kwaliteit is als de prijs. Glimmend papier drukranden zichtbaar. Korrelgrootte ook zichtbaar. Tegelijkertijd mag je wellicht voor die prijs ook niet d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eerst een poster besteld, daarna een frame. Bij abuis verkeerde maat hiervoor opgegeven hetgeen keurig werd gecorrigeerd en aangepast. Verpakking en verzending ook prima verzorgd. Een aanrader!
Mooie reproductie van een minder voor de hand liggend schilderij als een Rembrandt, Van Gogh of de Mona Lisa. Mooie houten lijst, goede communicatie
À propos de l'entreprise
- Magasin de design et de décor intérieur
- Galerie d'art
- Artiste
- Magasin d'encadrement
- Boutique d'affiches
- Magasin de papiers peints
À propos de Posterlounge.nl
Écrit par l'entreprise
Wandkunst voor elke smaak
Sinds meer dan 20 jaar zijn wij dé specialist voor wandkunst en wanddecoratie. In onze online shop vind je meer dan 80.000 motieven, van klassieke schilderen tot moderne kunstwerken. Of je nu gaat voor een minimalistische look of een opulente stijl: bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor jouw wand.
Onze prints worden in onze eigen kunstdrukkerij in Duitsland geproduceerd. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en onze productieprocessen zijn grondstofbesparend. Zo kun je er zeker van zijn, dat je een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, dat ook nog eens duurzaam is.
Wij leveren onze kunstwerken in vrijwel alle landen van Europa. Zo kun je thuis genieten van je favoriete motief.
Onze voordelen
Écrit par l'entreprise

- Veelzijdig assortiment
- ✔️ Meer dan 80.000 motieven voor elke smaak ✔️ De perfecte wanddecoratie voor elke ruimte ✔️ Moderne en klassieke kunst voor elke stijl
- Kwaliteit staat bij ons voorop
- ✔️ Hoogwaardige drukken op bestelling ✔️ „Made in Germany“: eigen kunstdrukkerij ✔️ Kwaliteit die je ziet en voelt
- Lijsten en inlijstservice
- ✔️ Hoogwaardige lijsten van hout en aluminium ✔️ Verschillende kleuren en formaten ✔️ Wij lijsten je kunstwerk in onze lijstenmanufactuur in
- Klantenservice
- ✔️ Wij staan voor je klaar – voor, tijdens en na de aanschaf ✔️ Persoonlijk advies en individuele ondersteuning
- Levering en garantie
- ✔️ Je wanddecoratie wordt snel en veilig naar je verstuurd ✔️ Voordelige verzendkosten en veilige verpakking ✔️ 100 dagen retourrecht
Onze belofte
Shoppen zonder risico!

✔️ Je kunt je print binnen 100 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, zonder opgave van redenen.
✔️ Aan de retourzending zijn voor jou geen kosten verbonden.
Coordonnées de contact
Braunstraße 3, 04347 , Leipzig, Allemagne
- service@posterlounge.nl
- posterlounge.nl
10% korting bij Posterlounge
Zoals altijd uitstekende kwaliteit en…
Zoals altijd uitstekende kwaliteit en zorgvuldig verpakt. Heel mooi!
Prachtig resultaat!
Zeer tevreden
Goede levering, netjes ingepakt en op de afgesproken tijd. Ophangsysteem werkt prima
De poster was professioneel verpakt.
Heel mooi zelfklevend fotopapier en…
Heel mooi zelfklevend fotopapier en goed verpakt. Topper!
Goede kwaliteit en levering
Goede kwaliteit en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
I didn’t receive any posters .
I didn’t receive any posters .
Apparatchik something went wrong with the package
I send email, no response
Very disappointed

Réponse : Posterlounge.nl
Snelle levering echter valt de print…
Snelle levering echter valt de print ons erg tegen. Niet scherp en ik ben er niet zeker van of dit zo hoort of dat het slechte print kwaliteit is.
Erg jammer dat op de print ook posterlounge staat vermeld. Als ik dat had geweten….

Réponse : Posterlounge.nl
zorgvuldige verpakking van twee fraaie…
zorgvuldige verpakking van twee fraaie reproducties
Prachtige kwaliteit!
Keurig op tijd geleverd en de canvas…
Keurig op tijd geleverd en de canvas print ziet er prima uit.
Prachtige levering ,precies wat op de…
Kwaliteit is erg goed.
DHL is een keurige bezorgdienst met vriendelijk personeel. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Mooie reproductie van een minder voor…
Posters zijn moois
Posters zijn mooi, de last is goed en het ophangsysteem is handig. Levering binnen 2 weken is okay.
En savoir plus sur les différents types d'avis.