Banner for Posterlounge.se

Posterlounge.se Avis

1 402
TrustScore 4 sur 5

4,1

Snygga posters med coola budskap och fina tavelramar. De kommer att pryda vår nya föreningslokal. Beställde i mycket stort format och leveransen till norra Sverige gick smidigt fastän det fraktats... Voir plus

Jag fick inget mail eller sms när produkten var framme och klar att hämta hos postombudet. Fick mejla och fråga om den var på väg när den var över en vecka försenad. Fick då svar att den var... Voir plus

Positivt i sin helhet. Jag fick snabb respons kring min försändelse som jag inte kunde se när jag skulle följa paketets transport. Tycker min upplevelse var bra och trygg från början och till slut, ka... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  6. Magasin de papiers peints

À propos de Posterlounge.se

posterlounge-image

Tavlor för alla smaker

Vi har varit specialister på tavlor och väggdekorationer i över 20 år. I vår webbshop hittar du över 80 000 motiv – allt från klassiska målningar till moderna konstverk. Så oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller något lyxigt och iögonfallande har du möjlighet att hitta det perfekta trycket för dina väggar hos oss.

Våra tryck tillverkas i vårt eget konsttryckeri i Tyskland. Vi använder endast material av hög kvalitet och förlitar oss på resurseffektiva produktionsprocesser. Det betyder att du kan känna dig trygg med att få en både högkvalitativ och hållbar produkt.

Vi levererar våra tryck till nästan alla europeiska länder, vilket gör det enkelt för dig att fylla ditt hem med dina favoritkonstverk.

Besök oss idag och låt dig inspireras av vårt utbud av tavlor.

Upptäck nu

Våra fördelar

Ett brett utbud av produkter
✔️ Över 80 000 motiv för alla smaker ✔️ De perfekta tavlorna för alla rum ✔️ Modern och klassisk konst för alla stilar
Kvalitet är viktigt för oss
✔️ Högkvalitativa tryck på beställning ✔️ ”Made in Germany”: vi har ett eget konsttryckeri ✔️ En kvalitet som du både kan se och känna
Ramar och inramning
✔️ Högkvalitativa ramar av trä och aluminium ✔️ Olika färger och storlekar ✔️ Vi ramar in din tavla i vår egen ramverkstad
Kundservice
✔️ Vi finns här för dig – före, under och efter ditt köp ✔️ Personlig rådgivning och support
Leverans och garanti
✔️ Dina tryck levereras tryggt och säkert hem till dig ✔️ Prisvänliga fraktkostnader och säkra förpackningar ✔️ 100 dagars returrätt

Vårt löfte

Handla tryggt!

Handla tryggt!
✔️ Vår 100 dagars returpolicy gör att du kan känna dig trygg när du köper det perfekta trycket för din vägg hos oss.
✔️ Du kan returnera ditt tryck till oss inom 100 dagar efter mottagandet, utan att behöva ange någon orsak.
✔️ Returer är kostnadsfria.

10 % rabatt hos Posterlounge

Använd rabattkoden TP10EXTRA och spara på din nästa beställning!

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 402)

447 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hello,

Thank you for taking the time to share your feedback again.

We are sorry that you remain dissatisfied with our customer service. We have been in contact with you several times and have tried to find the best possible solution for your concerns. As part of this, we also offered you the option to return the goods free of charge.

We sincerely apologise once again for any inconvenience caused and thank you for your understanding.

Bra kvalitet

Bra service , lätt att bäställa, när man har valt ut en poster som inte den lättaste för den ena finare är den andra . Väl paketerat och fint kvalitet.

8 août 2026

Bra paketerat, lång leveranstid

Bra paketerat, men rent för lång leveranstid.

8 août 2026

Hej Stefan,

Tack för era kommentarer.

Vi är glada att höra att er beställning var väl förpackad, men vi beklagar att leveranstiden var för lång.

Vi har kontrollerat statusen på er beställning och konstaterat att paketet levererades inom den tidsram som angavs i orderbekräftelsen.

Vi förstår dock att leveranstiden kan upplevas som lång, eftersom vi tillverkar på beställning och skickar paketet från Tyskland.

Med vänliga hälsningar
Ditt Posterlounge-team

Jag tyckte tavlan var bra

Jag tyckte tavlan var bra , men paketeringen , mycket dålig , den var nära att ramla ur

24 juillet 2026

Hej Karin,

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med din tavla.

Samtidigt beklagar vi att förpackningen inte levde upp till dina förväntningar. När vi har överlämnat paketet till transportören har vi tyvärr ingen möjlighet att påverka hur försändelsen hanteras under transporten. I vissa fall kan paket därför skadas eller hanteras mindre varsamt på vägen.
Vi tar ändå din feedback på största allvar och kommer att vidarebefordra dina synpunkter till vårt ansvariga team. Dina kommentarer hjälper oss att fortsätta förbättra både våra produkter och vår service.

Om du behöver hjälp eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på support@posterlounge.se. Vi hjälper dig gärna.

Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär och tackar för din förståelse.

Ditt Posterlounge-team

Bra utbud

Bra utbud, prisvärt, perfekt att kunna välja bland olika format/inramningar, och smidig leverans. Urnöjd med min snygga canvas! :)

26 juillet 2026

Fantastiskt utbud och högsta kvalitet!

Supernöjd! Fantastiskt stort utbud av posters, och vi fastnade extra mycket för de orientaliska motiven som "Pilgrimage to the Cedars of Lebanon". Beställde den tillsammans med ett gäng andra posters, bland annat till barnrummet. Allt höll otroligt hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

19 juillet 2026