Likte julekolleksjonen godt, bestilte tre posters til dekor. Poster Store har ofte rabatter, og varene kommer temmelig kjapt. Alltid vært fornøyd med mine kjøp og leveringer🌸

Jeg blir alltid super fornøyd med plakatene jeg bestiller! God kvalitet, lave priser og rask leveringstid. Syntes også at hjemmesiden er oversiktlig og enkel å bruke.🤩

Rask levering, retur og ny bestilling også. Bildene var superfine, men kunne ønsket meg en tykkere kvalitet på plakatene da de er veldig følsomme for temperatur og bølger seg lett.

1. Boutique d'affiches
  2. Artiste
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin d'encadrement

Har du spørsmål om bestilling, betaling, leveringstid eller generelle spørsmål om Poster Store? Send en e-post til info@posterstore.no og motta svar innen 24 timer. (Man-fre 9-17).

4,5

2 k avis

Enkelt og greit å bestille

Enkelt og greit å bestille, gleder meg til bildene kommer.

31 janvier 2026

Hei Hanne-Grethe,

Takk for din tilbakemelding.

Så godt å høre! Takk skal du ha for at du deler dette med oss. Kontakt gjerne vår kundeservice om du har spørsmål eller om det er noe vi kan hjelpe med.

Vi ønsker deg en herlig dag!

Team Poster Store

Litt rotete men ok

Litt rotete at de sendte pakken i delt sendelse uten å si ifra om det, så når jeg mottok en av 4 plakater satt jeg som et spørsmålstegn på hvor resten var, det kom etterhvert men unødvendig å oppgi at alt skulle være samlet når det ikke var det.

29 janvier 2025

Fint poster

Fint poster , knust glass

6 avril 2025

Hei Åse-Kari,

Vi vil gjerne begynne med å si at vi er glade for å høre at du liker plakatene våre. Vi er lei oss for å høre at rammene dine ankom skadet. Selv om vi nøye velger emballasje for å sikre trygg levering, kan det fortsatt oppstå skader under transport. Vi beklager eventuelle ulemper dette har medført og setter pris på din forståelse.

Vårt kundeserviceteam vil kontakte deg snart for å løse dette problemet. Vi verdsetter tilbakemeldingen din og er forpliktet til å finne en løsning som gjenoppretter tilliten din til produktene våre.

Takk for tålmodigheten din. Vi ser frem til å hjelpe deg og sikre din tilfredshet.
Team Poster Store