POWER.dk - Fisketorvet Avis

TrustScore 4 sur 5

Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

2 stjerner fordi at produktet er super godt. Først stod jeg og ventede i 5 minutter før jeg så at det var tre kollegaer,som stod og hygge snakkede. Jeg måtte forstyrre deres hygge og følte mig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

32 666 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Service

Rigtig god sercice.

6 septembre 2026

Hej Ad,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet rigtig god service hos os. Vi sætter en stor ære i at levere en god oplevelse hver gang, og det er fantastisk at se, at det er mærkbart for dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Nemt og hurtigt.

Hej Simon,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at oplevelsen hos POWER Fisketorvet var både nem og hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

2 stjerner fordi at produktet er super…

2 stjerner fordi at produktet er super godt.

Først stod jeg og ventede i 5 minutter før jeg så at det var tre kollegaer,som stod og hygge snakkede. Jeg måtte forstyrre deres hygge og følte mig til besvær. Jeg synes også at det var en underlig udveksling vedr tilkøb af forsikring. Medarbejder påstod at der ikke var reklamations ret hvis støvsugeren gik i stykker. Medarbejder sagde at der er mange små dele som kan gå i stykker og at den almindelige reklamation ikke dækker dette, hvilket for mig virkede underligt, hvis produktet ikke gør hvad det skal.

Men som skrevet, to stjerner da robotstøvsugeren er fantastisk.

6 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fejlagtig lagerstatus

Jeg kørte til Fisketorvet, hvor der stod på deres side, at to computere var på lager. Men da medarbejderne tog ud om bagved, kunne de ikke finde nogle, så sendte de os videre til Glostrup for at hente en computer, som deres system påstod var på lager igen. Da jeg kom til Glostrup, kunne de ikke finde den, og jeg måtte køre videre til Frederiksberg. Jeg har modtaget computeren, men det kostede mig uskyldig lang tid og ekstra transport. Jeg har skrevet til deres kundeservice for at bede om kompensation for den dårlige oplevelse, men de vælger ikke engang at svare. Rigtig tarvelig kundeservice

Hej Jon,

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du oplevede så mange problemer med lagerstatus og skulle køre mellem flere af vores butikker for at få din computer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det har kostet dig både tid og ekstra transport.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på vores lagerstyring og kommunikation mellem butikkerne for at undgå lignende situationer fremover. Det er også ærgerligt, at du ikke har modtaget et svar fra vores kundeservice på din henvendelse om kompensation – vi vil tage dette med i vores gennemgang af kundeservicerutinerne.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse en anden gang 🧡

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Leon, som hjalp mig med at finde det helt rigtige TV. Han var utrolig venlig, kompetent og engageret, og det var tydeligt, at han havde styr på sit produkt og vidste, hvad han snakkede om. Jeg fik samtidig en rigtig god pris, så jeg gik derfra både glad og tilfreds. Stor ros til Leon for fantastisk service!!

Hej Katrine,

Mange tak for din vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Leon i vores Fisketorvet-butik gav dig en så god oplevelse. Det lyder til, at han virkelig gik op i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige TV, og det er netop den form for service, vi stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi håber, at du får masser af glæde af dit nye TV, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Fisketorvet.

Noté 5 sur 5 étoiles

En god service gad tid helt sikkert en…

En god service gad tid helt sikkert en god anbefaling til de andre kunder 👍

Hej Halima,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik en service, der var tiden værd.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Fisketorvet. Det betyder meget for os.

Fin service

Fin service, anbefaler medarbejder Eeman, som hjalp mig med at finde en mikrobølgeovn og hvordan man bruger telefonen. Vender helt sikkert tilbage!

Hej Hanne,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp til at finde en mikrobølgeovn og vejledning i brug af telefonen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er altid dejligt at vide, at vi ses igen. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Fisketorvet⚡

Noté 2 sur 5 étoiles

Først bestilte jeg varene på nette som…

Først bestilte jeg varene på nette som 3n Click & collect ordre - lige pludselig blev leveringstiden ændre fra 2 til 5 hverdage til over en måned. Det var dog ikke noget problem for jeg kunne gå i en anden butik på fisketorvet og købe det samme. Det gjorde jeg så og der var også 4 ekspedienter som kunne hjælpe mig. Og ligemeget hvad jeg bad fik jeg foreslået et andet produkt - feks en 34" skærm belv foreslået som en 32 " en 30" osv - og hver gang jeg spurgte ind til den så levede den ikke op til spec. som jeg bad om - til sidst bad jeg om at eksepdienten fandt produkter som passede sammen og elved op til mine ønsker - og adspurgt var svaret retur at nu er det hele på plads osv - Ved opsætning opdager jeg igen at han enten ikke har hørt efter eller... under alle omstændigheder må jeg på farten igen og købe ekstra udstyr for at opsætning kan virke. Flinke mennesker, men elendig produktviden og engagement. ikke en anbefaling værdig.

2 septembre 2026

Hej Jesper,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os på Fisketorvet 😊 Det er ærgerligt at høre, at du oplevede udfordringer med både leveringstiden på din online ordre og med rådgivningen i butikken, hvor de foreslåede produkter ikke levede op til dine specifikationer, og du endte med at skulle købe ekstra udstyr for at få opsætningen til at virke.

Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå både vores produktkendskab og rådgivningsrutiner i butikken 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Noté 3 sur 5 étoiles

Personalet var venlige men ikke…

Personalet var venlige men ikke specielt vidende om det jeg gerne ville købe. Så jeg oplevede en manglende rådgivning.

Hej Mark,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os på Fisketorvet. Det er dejligt at høre, at du oplevede personalet som venlige, men det er ærgerligt, at du savnede den rådgivning, du havde brug for. Vi tager din feedback til os og vil gerne sikre, at vi bliver endnu bedre til at vejlede omkring vores produkter. Vi håber, at du stadig fik løst dit ærinde, og at vi byder velkommen igen en anden gang.

Meget kompetent medarbejder

Meget kompetent medarbejder

Hej Kirsten,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og for de venlige ord om vores medarbejder på POWER Fisketorvet. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var en meget god oplevelse når jeg…

Det var en meget god oplevelse når jeg endelig fik fat i en der kunne hjælpe mig de er ikke særlig hjælpsomme derinde de snakker for meget og lader kunderne bare gå forbi

Hej Annette,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er dejligt at høre, at du i sidste ende fik en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for. Vi tager dit feedback om oplevelsen i butikken til os, og vi vil gerne sikre, at alle får en lige god og opmærksom betjening hver gang. Vi håber, at vi byder dig velkommen igen en anden dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Medarbejdere der har travlt med "at…

Medarbejdere der har travlt med "at lave vigtige ting" mens der er lang kø giver ikke 5 stjerne. Men god service fra dem der så faktisk betjente kunderne

2 septembre 2026

Hej Tomas,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er dejligt at høre, at du oplevede god service fra de medarbejdere, der betjente kunderne. Vi tager gerne imod din feedback om ventetiden, og det er altid godt at høre, hvordan vi kan forbedre oplevelsen i butikken. Vi håber at se dig igen i POWER Fisketorvet, hvor vi vil stræbe efter at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Rigtig god service med god tilbud fik 2.199 kr. i tilbud

Hej Adam,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er vidunderligt at høre, at du oplevede god service og et godt tilbud hos os i Fisketorvet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer os altid at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra dårlig til god kundeoplevelse.

Jeg havde desværre en rigtig dårlig kundeoplevelse i POWER Fisketorvet, hvor en sælger pressede på for en ekstra service, som jeg tydeligt havde sagt nej tak til. Tonen og måden, det blev håndteret på, var ikke acceptabel kundeservice.
Men stor ros til butikkens chef, som reagerede hurtigt efter min klage. Han ringede personligt til mig, lyttede til min oplevelse, gav mig ret i mine klagepunkter og beklagede oprigtigt. Han havde samtidig taget sagen op med den pågældende medarbejder.
Det gjorde en stor forskel. Fejl kan ske, men det afgørende er, hvordan man håndterer dem bagefter. Her oplevede jeg en chef, der tog ansvar og handlede – og det fortjener ros.
Derfor går jeg fra en dårlig oplevelse til faktisk at have en positiv oplevelse af den måde, POWER Fisketorvet håndterede min klage på. 👍

24 août 2026

Hej Ann,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er rigtig dejligt at høre, at butikschefen i POWER Fisketorvet tog din klage alvorligt og handlede på en måde, der vendte en dårlig oplevelse til noget positivt. Det betyder meget for os, at ledelsen træder til og tager ansvar, når noget ikke har fungeret som det skulle. Din ros til chefen er bestemt fortjent, og vi sætter stor pris på, at du giver udtryk for det. Vi tager dine ord med og vil fortsat arbejde på at levere en god kundeoplevelse hver gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

Utroligt meget personale der havde…

Utroligt meget personale der havde travlt med meget andet end at ekspedere kunder

Hej Mette,

Hej Mette,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede, at der var meget personale i butikken i Fisketorvet, men at de var optaget af andre opgaver i stedet for at ekspedere dig. 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have, når man besøger en af vores butikker.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil tage den med internt for at se på, hvordan vi kan forbedre betjeningen og sikre, at der er bedre fokus på at hjælpe i butikken. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en meget bedre oplevelse næste gang, du besøger os. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig bestilling og god click og…

Hurtig bestilling og god click og collect oplevelse. Fisketorvets afhentningsplads kan dog godt forbedres /optimeres så det er nemmere at komme til med trailer, sækkevogn og store hvidevarer.

Hej Katrine,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig bestilling og en god click and collect oplevelse hos os i Fisketorvet.

Vi tager gerne dit forslag om afhentningspladsen til os. Det er altid værdifuldt at høre, hvordan vi kan gøre det nemmere at komme til med trailer, sækkevogn og store hvidevarer, så vi kan forbedre oplevelsen for alle.

Vi håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft den bedste betjening af…

Har haft den bedste betjening af Mohammed fra TV afdelingen. Han var så kompetent og vidste virkelig hvad han snakket om. Gik ind for at købe et TV og endte med et meget bedre et og billigere end den jeg kom ind på.

Hej Leon,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser hos os. Det lyder som en rigtig god oplevelse i vores Fisketorvet-butik, hvor Mohammed fra TV-afdelingen stod frem med sin kompetence og viden. Det er netop sådan en betjening, vi stræber efter at tilbyde hver gang. Skønt at du både fik et bedre og billigere TV end forventet, det er vel den slags overraskelser, vi alle elsker. Vi sender gerne en stor tak til Mohammed og TV-afdelingen i Fisketorvet for deres fremragende arbejde. Vi håber at se dig igen snart!

God services kommer igen

God services fra Michael hjælp mig med og finde den perfekte computer 😁 og rigtigt god services

28 août 2026

Hej Tomas,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp til at finde den perfekte computer hos os i Fisketorvet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os, at du vil komme igen. Vi håber at byde dig velkommen tilbage i butikken en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var der inde i dag og fik virkelig god…

Var der inde i dag og fik virkelig god betjening af William og Anas i computerafdelingen, de hjalp med vejledning til internet :)

Hej Victoria,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Fisketorvet. William og Anas i computerafdelingen vil helt sikkert blive glade for at høre, at deres vejledning om internet var til stor hjælp. Det er netop sådan en god betjening, vi altid stræber efter at levere. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

God Oplevelse

Mohammed leverede en god service i forbindelse med mit køb i power.

26 août 2026

Hej Gustav,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at Mohammed leverede en fremragende service i forbindelse med dit køb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Fisketorvet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus