POWER.dk - Haderslev Avis 1 923

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Jeg føler

Jeg føler, at jeg fik den vejledning og hjælp, som jeg havde brug for, flink og høflig betjening.

21 avril 2026

Hej Villy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at vejledningen og hjælpen levede op til det, du havde brug for, og at betjeningen blev oplevet som flink og høflig.

Noté 5 sur 5 étoiles

God hjælp og service var i top

17 avril 2026

Hej Connie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at hjælpen og servicen var helt i top. Den slags feedback betyder meget.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt altid venlige service…

Hurtigt og nemt altid venlige service medarbejdere....

20 avril 2026

Hej Connie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og nem, og at servicen blev mødt med venlighed.

Søde og i møde komne

Søde og i møde komne

15 avril 2026

Hej Mona,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var sød og imødekommende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Der var flinke medarbejder til at hjælpe

Der var flinke medarbejder til at hjælpe

19 avril 2026

Hej Privat,

Tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget imødekommende og hjælpsom ung…

Meget imødekommende og hjælpsom ung mand og fik det jeg kom for og god service

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du fik en imødekommende og hjælpsom oplevelse i Haderslev, og at du fik god service hele vejen.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået en super behandling

Har fået en super behandling, service, af en dygtig sælger.

Hej Christa,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået en super behandling og god service i butikken. Den slags feedback betyder meget.

God service.

17 avril 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været god, og den slags feedback sætter vi stor pris på.

Altid en fornøjelse at handle hos Power 👏👏

God service og venlige medarbejdere

13 avril 2026

Hej hebech,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vores team i Haderslev vil blive så glade for den positive feedback omkring deres service og venlighed.

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele dine gode oplevelser.

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede venlig betjening med et strejf af god humor i vores butik i Haderslev. Vi er stolte af vores team, der arbejder hårdt for at skabe en positiv oplevelse for alle vores kunder.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen!

Hurtig ekspedition

16 avril 2026

Hej Steen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition hos os i Haderslev. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere fremragende service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Noté 2 sur 5 étoiles

Ekspedienten blev ved med at spørge

Ekspedienten blev ved med at spørge, om jeg ikke ville skifte abonnement, og hvorfor dog ikke. Til sidst var jeg nødt til at bede ham om at holde op med at blande sig. Desuden mersalg, mersalg og mersalg.

15 avril 2026

Hej Lone,

Det er rigtig ubehageligt, når du som kunde oplever, at der bliver ved med at blive presset på for abonnementsskifte og mersalg, selv efter du har sagt nej. Et nej tak skal respekteres første gang – du skal ikke ende i en situation, hvor du er nødt til at bede ekspedienten om at holde op med at blande sig. Det vil jeg gerne beklage.

Din oplevelse tager vi videre som konkret feedback til butikken, så vi kan stramme op på balancen mellem tilbud og respekt for kundens grænser, så du kan få den vare, du kommer efter, uden at føle dig presset til alt muligt andet.

Mange hilsner
POWER / Christian

super service.

25 novembre 2025

Hi Uglen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med vores service i Haderslev. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Med venlig hilsen, Erik fra POWER! ⚡

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Haderslev har givet dig en så god oplevelse med deres servicemindede tilgang. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, ham som jeg handlede med var til at handle med og jeg fik en god rabat, da jeg købte flere hårdhvidevarer .

Hej Sanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt, og at du fik en god rabat på dine hårdhvidevarer. Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

power

God, hurtig levering, god aflevering

11 avril 2026

Hej Petra,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både leveringshastigheden og afleveringen. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig service

Jeg bestilte varen og 30 minutter senere kunne jeg hente den i butikken. Personalet var flinke.

Hej Susanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores hurtige service i Haderslev. Vi er glade for, at du kunne hente din vare så hurtigt efter bestilling, og at vores personale var hjælpsomme. Din feedback betyder meget for os!

Jeg købte en pc

Jeg købte en pc. Medarbejderen var vidende og serviceminded. Men det vigtigste var venlighed - og sidst men ikke mindst - var han til at handle med. Noget mange sønderjyder holder af.

Hej Mynster,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores medarbejder i Haderslev kunne hjælpe dig med dit pc-køb på en så professionel og venlig måde. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både fagligheden og den personlige service. Det betyder meget for os at vide, at du følte dig godt behandlet og havde en positiv oplevelse i butikken. Tak fordi du valgte POWER!

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg skulle hente et kabel til garmin…

Jeg skulle hente et kabel til garmin første dag stod folk og ventede så jeg kørte igen næste dag kom en slentrende som han lige var stået op men fik dog cabelet så kom jeg igen ned for at se på ny tlf de havde travlt med at betjene andre da jeg havde vendte ca 15 min kørte jeg over til Elgiganten og blev betjent med det samme så nu er jeg flyttet derover

Hej Kurt,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Haderslev. Det lyder som om du oplevede ventetid og mindre optimal service ved begge dine besøg, hvilket ikke er den standard vi stræber efter.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Kundeservice er vigtigt for os, og vi arbejder konstant på at forbedre den service vi leverer i alle vores butikker.

Jeg kan forstå din frustration over ventetiden og den oplevelse du havde med personalet. Det er ærgerligt at høre, at du følte dig nødsaget til at skifte til en konkurrent.

Hvis du har specifikke kommentarer eller ønsker kompensation for din oplevelse, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig sælger/rådgiver til Wifi…

Dygtig sælger/rådgiver til Wifi repeater/extender 👍

11 avril 2026

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger i Haderslev kunne hjælpe dig godt med at finde den rigtige WiFi repeater/extender. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den rådgivning og service, som vores kunder fortjener.

Tak fordi du valgte POWER!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus