Produktet er mega fedt. Salgs oplevelsen mega dårlig... Der blev prøvet på for meget mersalg og uha du kan spare penge hvis du skifer elselskab eller teleselskab men det gider du måske ikke (pænt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Voir plus
Til trods for at leveringen ændte i den forkerte by, blev jeg mødt af en kvindelig venlig ekspedition, der hurtigt rettede op på leveringen, så jeg fik fryseren leveret til Holbæk som planlagt og til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Voir plus
Stenhusvej 74-78, 4300, Holbæk, Danemark
Demande des avis aux clients
Berammet til at komme d. 31/7, men kommer først d. 3/8... Siger alt
Servicen i forretningen var fin.
Leverancen var så forsinket, at jeg måtte aflyse 1. Gang og 2. Gang, en uge senere er den også voldsomt forsinlet

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Jamen alt gik planmæssigt. Jeg reserverede mit produkt,og inden for en time fik jeg en sms med besked om,at min ordre var klar.Super let!😊👍

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Sælger var utrolig imødekommende og hjalp med de behov jeg havde til en pc. Han tilbød ikke 100 andre men lyttede til det jeg skulle bruge og hvad jeg havde undersøgt.

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Sikke en service. Virkelig dygtig medarbejder. Imponerende at han kunne finde ud af det.

Réponse de POWER.dk - Holbæk
God behandling, og hurtig servise, fik hvad jeg kom efter..fem stjerner herfra👍👍

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Fik købt den varer som jeg kom efter. En god betjening af personale 👍👍

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Jeg kom tidligt, og kom til lige med det samme, så ingen ventetid, med god ekspedition. 👌

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Når jeg kommer ind for at købe et fjernsyn, som jeg endda havde bestilt hjemmefra, er det så irriterende at jeg ikke bare kan få lov til det!
I stedet bliver jeg dels forsøgt prakket et helt andet fjernsyn på, samtidig skal jeg igennem den helt store quiz inden jeg kan få lov til at betale min vare!
Således skal jeg både tage stilling til om jeg gider købe jeres “services” - eller måske tillægsydelser, såsom overflødig forsikring, “kalibrering af fjernsynet”, om jeg vil have streaming tjeneste, hvad med strøm og hvordan er det lige med mobiltelefonabonnementet!
Hold nu op med alle de forsøg på mersalg! Det går bare at jeg vælger at gå igen - jeg gik med mit fjernsyn - men ingen andre ydelser! Og jeg kan ikke lige se at jeg gider komme i Power Holbæk igen! Så hellere handle på nettet, hvor der ikke står emsige sælgere der gør alt for at jeg ikke nøjes med at købe hvad jeg kom for!

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Click og Connectede en vare, der var på hylden i lokale butik. Det var den bare ikke alligevel. Blev de næste dage spammet med sms og mails om, at nu var ordren modtaget, nu blev den snart sendt, nu kunne jeg snart hente den i den lokale butik, nu kunne jeg hente den, og endeligt håbede man, at jeg havde haft en god oplevelse.
Det var så alligevel ikke endeligt, jeg skulle også lige spammes til at skrive en anmeldelse.

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Stort udvalg. Hurtig og effektiv ekspedition. Var køb i forretningen.

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Hjælpsomt personale, med en rar måde at henvende sig til kunden på, ikke for pågående. God service!

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Super god og kompetent vejledning. Godt tilfreds med service og køb.

Réponse de POWER.dk - Holbæk
Vi var inde og se den nye POWER i Holbæk 👍 den er godtnok flot så så vi lige en printer som vi manglede 👌
Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende
Endnu engang rigtig god service og imødekommende personale
Kan kun anbefales
Mvh Kirsten