POWER.dk - Slagelse Avis

2 760
TrustScore 4 sur 5

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi blev mødt af en meget smilende og meget kompetent sælger. Han gav os en rigtig god vejledning og svarede på alle vores spørgsmål. Var der noget han ikke kunne svare på søgte han hjælp hos en kolle... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Blev ikke leveret som aftalt. Ingen melding om at leveringen var udsat. Vognmanden kontaktede mig først dagen efter, hvor vi aftalte et nyt leveringstidspunkt. Dette tidspunkt blev overholdt. Aft... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Da vi laaangt om længe(fik af vide det var pga sygdom/mangel på fast personale) blev betjent havde vi en god oplevelse.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 760)

32 746 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Tror hellere ekspedienten ville…

Tror hellere ekspedienten ville ekspederer nogen andre kunder end mig.

11 août 2026

Hej Kunde,

Mange tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det lyder som om, du ikke følte dig ordentligt hjulpet under dit besøg, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi vil gerne have, at alle føler sig velkomne og godt betjente, når de besøger vores butikker.

Hvis du oplevede, at du ikke fik den hjælp, du havde brug for, vil vi meget gerne høre mere om, hvad der skete, så vi kan tage det med i vores fremtidige arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvor en af vores medarbejdere kan hjælpe dig videre med din sag.

Vi håber, at du vil give os en ny chance en anden dag, så vi kan vise dig den service, du fortjener.

Sød Super godt

Sød Super godt

10 août 2026

Hej Miran,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse i POWER Slagelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Produktet er fint

Produktet er fint - men lidt kedeligt at man skal påduttes en kalibrering - så hellere sælge fjernsynet lidt dyrere 😉

9 août 2026

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at du er tilfreds med produktet, og samtidig forstår vi godt din pointe om oplevelsen omkring kalibrering. Det skal gerne føles tydeligt og relevant, når der præsenteres ekstra muligheder i forbindelse med et køb.

Vi sætter pris på, at du deler det, og din kommentar er værdifuld i forhold til den samlede oplevelse i butikken.

Udmærket service

Udmærket service

8 août 2026

Hej Ömer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en udmærket oplevelse og fået god service i Slagelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Arif,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at bestilling og afhentning var hurtigt og nemt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God sælger

God sælger, gav god rådgivning

Hej Tom,

Mange tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god rådgivning og en god oplevelse i Slagelse.

Ung imødekommende ekspedient

Ung imødekommende ekspedient, fandt hurtigt mit ønskede produkt frem og spurgte ind til om jeg havde andre behov i form af forsikring etc.

Dog bliver mersalgstræningen lidt for meget, efter min smag.

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik venlig og hurtig hjælp i butikken, og at det ønskede produkt blev fundet frem med det samme.

Samtidig er det værdifuldt, at du også deler din oplevelse af, at fokus på mersalg blev lidt for meget. Den balance betyder meget for oplevelsen i butikken.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Noté 2 sur 5 étoiles

Flabet oversælgende kundeservice…

Flabet oversælgende kundeservice (William) da man endelig kom igennem AI blokaden.
Ufleksible forsendelses og afhentningsmuligheder.

Hej Michael,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man endelig kommer igennem og har brug for hjælp, og det gælder både tonen i dialogen og de ufleksible muligheder for levering og afhentning. 😊

Din tilbagemelding er taget videre til den relevante butik, så de kan gennemgå både serviceniveauet og rutinerne omkring udlevering og forsendelse. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Noté 3 sur 5 étoiles

Der blev lovet levering efter 1-2 dage…

Der blev lovet levering efter 1-2 dage der gik næsten 1 uge minus 1 dag

30 juillet 2026

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse. Det er forståeligt, at det trækker ned, når leveringstiden ender med at være væsentligt længere end forventet.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og den slags feedback er vigtig. Vi håber samtidig, at resten af forløbet levede bedre op til forventningerne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt en integreret…

Jeg har købt en integreret opvaskemaskine, og havde betalt for levering, installering og afmontering af den gamle, så den kunne komme til skrot.
Sælgeren i butikken forsikre mig at det ikke er et problem at få det klaret, medmindre der var noget vvs arbejde der skulle ordnes.
Installatøren levere, men kan ikke lave det, da han ikke kan slukke for vandet under håndvasken, han stiller opvaskemaskinen midt i stuen og køre igen.
Jeg får en vvs ud og fikser problemet, og installatøren kommer igen efter et par dage efter men nu er der så åbenbart et problem med benene på opvaskemaskinen og mit gulv. Hans makker har i mellemtiden pakket opvaskemaskinen ud af indpakningen (jeg har en 1 årig som er meget glad for at pille, og opvaskemaskinen står stadig midt i det hele, nu uden plastik beskyttelse)
Jeg ringer og forklare situationen endda 2 dage i træk og bliver lovet begge gange at varehus chefen vil ringe mig op hurtigst muligt og at det er kommet som en hastesag. Og jeg høre intet og venter tålmodigt. Da der var gået en uge kan jeg ikke vente mere og får nogle andre til at sætte opvaskemaskinen til. Jeg ringer igen til Power for jeg vil have mine penge tilbage for den ydelse jeg ikke har fået, samt kompensation for alt det her besvær de har sat mig igennem, og igen er jeg blevet lovet at jeg bliver ringet op “inden for 24 timer” og jeg er stadig ikke blevet ringet op af nogen..
Jeg synes virkelig at det er sløvt

21 juillet 2026
Avis spontané

Hej Anmari,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man har betalt for både levering og installation, og især ikke når opvaskemaskinen ender med at stå udpakket midt i hjemmet uden den opfølgning, du flere gange er blevet lovet. 😊

Det er heller ikke i orden, at du selv har skullet finde en løsning efter gentagne henvendelser uden tilbagemelding. Vi tager både forløbet omkring installationen og den manglende opfølgning videre internt, så de relevante rutiner kan blive gennemgået nærmere. 💬

Din sag er allerede sendt videre til varehuset, så de kan se nærmere på hele forløbet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det her. 🤗

denne gang i slagelse

denne gang i slagelse, blev jeg lovet et nyt køleskab uden buler, men fik et med buler......jeg blev lovet at jeg kunne hente køleskab og tørretrummel om onsdagen, men ved betalingen fik jeg så besked på at det først kom 2 dage senere......jeg blev betjent af flere forskellige, som alle sagde de var ledere, dog viste det sig at det var de ikke, jeg synes at jeg blev mega dårligt behandlet, og havde en følelse af at de bare stod og grinede af mig......på trods af jeg brugte ca 20000 kr

4 août 2026

Hej Yayo,

Tak for din anmeldelse, Yayo. Det er virkelig ikke en oplevelse, der lever op til det, man skal kunne forvente, hverken når et køleskab bliver leveret med buler, eller når informationen om afhentning ændrer sig ved betalingen. 😕💬

Det er også alvorligt, at du har oplevet forvirrende information fra flere medarbejdere og en behandling, som føltes respektløs. Den feedback er nu sendt videre til varehuset i Slagelse, så de kan gennemgå både forløbet omkring varen og måden, du blev mødt på. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din oplevelse bliver taget med i arbejdet med at forbedre både kommunikation og service i butikken. 🤗

Uærlig kundehjælp.

Uærlig kundehjælp.
Jeg stod med en ekspedient og spurgte efter vejledning, og hun pegede på det dyreste mulighed og beskrev det som den eneste mulighed. Jeg ønskede ikke at købe den men en mindre model, som i havde kostet en fjerdedel af den hun havde peget på. Hvorfor sagde hun at den dyre var den eneste mulighed?

6 août 2026

Hej Sussi,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ikke den rådgivning, man skal stå tilbage med, når man spørger om vejledning i butikken. Beklager oplevelsen.

Det skal være muligt at få et klart overblik over de forskellige muligheder, så man kan vælge den model, der passer bedst til behovet og budgettet.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

“Ismaskine”

“Ismaskine”
Poic5000, er efter min mening ikke en ismaskine, som jeg troede. Den kan ikke fryse. Derfor må jeg kalde den for en mixer. For at man skulle kunne lave is, skal man komme det i bægret, for at blande indgredinserne. Derefter skal det sættes i en fryser i 24 timer. Hvorefter man kører det gennem maskinen en gang til.

3 août 2026
Avis spontané

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at Poic5000 ikke levede op til dine forventninger, og at den opleves mere som en mixer end en egentlig ismaskine. 😊

Jeg forstår godt, at det er skuffende, når produktets funktion ikke stemmer overens med det, du havde regnet med, især når isblandingen først skal fryses separat i mange timer. Din feedback om både produktbeskrivelsen og forventningen til, hvad maskinen faktisk kan, er taget videre til den relevante butik, så de kan gennemgå det nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Den slags tilbagemeldinger er vigtige og hjælper os med at forbedre både informationen om produkterne og den samlede oplevelse. 🤗

Noté 1 sur 5 étoiles

Skrækkelig butik at handle i

Skrækkelig butik at handle i. Havde bestilt en Siemens kogeplade til afhentning. Men så nemt er det ikke, men skal lige slæbes forbi en sælger, som prøver at prakke en noget af deres eget Kina skrammel på i stedet for. Og et OK el abonnement for at få rabat, og ekstra forsikringer og jeg ved ikke hvad.
Sidste besøg i den biks.

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse, Morten. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man blot kommer for at hente en bestilt kogeplade, og jeg forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse. 😕💬

Det er ikke i orden, hvis afhentningen har føltes som et pres for at købe andre produkter, abonnementer og forsikringer, når du allerede havde lagt din bestilling. Din feedback om både afhentningsforløbet og salgsoplevelsen i Slagelse er taget videre internt, så butikken kan gennemgå deres rutiner nærmere. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤝

God service smilende betjening

God service smilende betjening
Det er dejligt at vi mødte er en medarbejder og får vejledning med det samme i stedet for at stå i kø og vente selvom det ikke er særlig meget er det rart lige at blive guidet med det samme

5 août 2026

Hej Forbruger,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at besøget i Slagelse bød på god service, smilende betjening og hurtig vejledning med det samme. Den oplevelse sætter mange pris på, og det er dejligt, at det gjorde en positiv forskel for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var som det skulle være og faktisk…

Det var som det skulle være og faktisk var det først gang der var en der spurgte om de kunde hjælpe i stedet for at der står 3-4 medarbejder og snakker og glor som hvad laver du her

5 août 2026

Hej jan,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen i Slagelse var, som den skulle være, og at du blev mødt på en hjælpsom måde fra start. Den slags service gør en stor forskel, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Power er klart mit to-go-to elektronik…

Power er klart mit to-go-to elektronik butik. God service som ikke er bange for at sige at jeg skal handle et andet sted, give gode rabatter, god kundeservice, velklædte og veltalende medarbejdere. Er altid tilfreds

30 mars 2026

Hej Malene,

Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du oplever god service, ærlig vejledning og en butik, du har lyst til at vende tilbage til.

Det er især dejligt at høre, at du altid går derfra tilfreds. Den slags feedback varmer virkelig.

Fin service

Fin service

4 août 2026

Hej dorte,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en fin oplevelse og god service i POWER Slagelse.

Rigtig god service …

Rigtig god service … hurtig handel og videre 😅

6 août 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik rigtig god service og en hurtig handel i Slagelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Aage,

Mange tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse i Slagelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus