Power.no - Etne Avis 14

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Haukelivegen 979, 5590 Etne, NO

Super kundebehandling! Alltid oppsett på å gje kundene ei god oppleving. Dei har fortent, godt rykte, langt utover Etne kommune sine grenser.

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Haukelivegen 979, 5590, Etne, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Etne

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 avis

Hei Toralf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kundebehandling og service som veldig bra.

22 avril 2026

Hei Susan,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Hei Jens,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at servicen ble opplevd som profesjonell og hyggelig.

Hei Oddvar,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk den hjelpen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse med servicen på POWER Etne. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Effektive og gode ansatte🌟

13 mars 2026

Hei Ingeborg,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse av POWER Etne! Det varmer hjertet vårt å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med våre ansatte.

Vi er stolte av teamet vårt i Etne og setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din erfaring. Dine ord om effektive og gode ansatte betyr mye for oss og motiverer hele teamet til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk for at du valgte POWER, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Flott butikk👍😃

Altid god service👍

13 mars 2026

Hei Elin,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er alltid motiverende å høre at du er fornøyd med både butikken og servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Etne⚡

Usedvanlig god servise og kunnskapsrike…

Usedvanlig god servise og kunnskapsrike ansatte.

27 février 2026

Hei Egil,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde usedvanlig god service og møtte kunnskapsrike ansatte hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Super kundebehandling!

Super kundebehandling!
Alltid oppsett på å gje kundene ei god oppleving.

Dei har fortent, godt rykte, langt utover Etne kommune sine grenser.

10 février 2026

Hei Gisle,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med kundebehandlingen på POWER Etne. Vi er stolte av teamet vårt som alltid jobber hardt for å gi kundene våre den beste opplevelsen mulig.

Det er flott å høre at ryktet vårt strekker seg langt utover Etne kommune! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Hei STAALE,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde rask og informativ service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Trivelig personell

Trivelig personell, fikk reel hjelp og god service.

29 janvier 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde trivelig personell og fikk god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Det betyr mye for oss og teamet vårt.

Veldig fint og fornøyd

Veldig fint og fornøyd

29 janvier 2026

Hei Nabeel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den positive erfaringen din.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi håper du får mye glede av kjøpet ditt!

Flott betjening

Flott betjening. Rask bestilling og hurtig mottak av varen!

21 janvier 2026

Hei Leiv

Tusen takk for den kjekke rangeringen. Og takk så mye for at du tar deg tiden. 😊

Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter og at du er godt fornøyd. 😄 Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Informativ og hyggelig betjening/eier…

Informativ og hyggelig betjening/eier som gir gode råd.

12 janvier 2026

Hei Leif Inge

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊

Vi setter stor pris på at du opplevde god service hos oss. Det er viktig for oss å gi gode råd og hjelpe kundene våre til å finne de beste løsningene.

Takk for at du handler hos oss, og velkommen tilbake når som helst!

Med vennlig hilsen
Veronica