Power.no - Gjøvik Avis 58

TrustScore 4 sur 5

4,0

Stampeveien 13, 2827 Hunndalen, NO

Jeg har blitt ekspedert to ganger denne måneden av Kristoffer på Support i deres forretning på Gjøvik. Han er en fantastisk kundebehandler, alltid blid og hyggelig, og har en fantastisk produktkjennsk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrolig hjelpsomme og blide karer jeg hadde med å gjøre. Gjorde sitt beste for å fikse min retursak. MEN må si at jeg er lite imponert over at jeg måtte bytte inn hele komplette blenderen fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Suveren support Guttene på support er dyktige og hjelpsomme. Det er ikke bare enkelt å finne løsning på problemer med PC og telefon når det er så mye vanskelig termiologi og mange slags delvis uforst... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg sendte en mail for å bestille et overvåkningskamera. Det skulle gå tre dager fra jeg bestilte til jeg kunne hente på power på Gjøvik.Jeg fikk melding på at varen kunne hentes fikk den til av... Voir plus

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Stampeveien 13, 2827, Hunndalen, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Gjøvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

58 avis

Demande des avis aux clients

Hjelp til bruk av ny skjerm

God service av ansatt

15 mai 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med bruk av den nye skjermen og en god opplevelse i varehuset.

Airpods pro 3

Personalet var drithyggelig, raskt og sporløst kjøp

4 mai 2026

Hei Isak,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at kjøpet gikk raskt og smidig, og at opplevelsen i Gjøvik var så god. Det setter vi stor pris på.

Blide og imøtekommende ansatte

Blide og imøtekommende ansatte. God hjelp å få

4 mai 2026

Hei Kristine,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde ansatte som blide og imøtekommende, og at du fikk god hjelp.

En helt fin opplevelse

En helt fin opplevelse. Ble tilbudt hjelp, men fant det jeg skulle ha selv. Hyggelig betjening

30 avril 2026

Hei Elisabeth,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at besøket hos POWER Gjøvik var en helt fin opplevelse, og at du møtte hyggelig betjening.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Gjøvik⚡

God og rask hjelp .Blid og koselig…

God og rask hjelp .Blid og koselig ekspeditør.

28 avril 2026

Hei KARIN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask hjelp, og at opplevelsen i Gjøvik var så bra.

Bra service

Bra service, bra pris.

22 avril 2026

Hei Finn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde bra service og bra pris hos POWER Gjøvik.

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd! Prisen var kjempebra!

20 avril 2026

Hei Iskra,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd og at prisen var kjempebra!

Måtte oppsøke hjelp

Måtte oppsøke hjelp, når først fikk det ok service

20 avril 2026

Hei Ola,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er bra at du fikk service til slutt, men det skal selvfølgelig være enkelt å få hjelp uten å måtte lete etter den først.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, og tar det med oss videre.

Bestilte via telefonen

Bestilte via telefonen. Hentet på Power en halv time senere. Hyggelig telefonselger som reserverte varen på Gjøvik. Hjrtelig takk.

18 avril 2026

Hei Per Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at bestillingen gikk raskt og smidig, og at reservasjonen på Gjøvik fungerte så bra.

Det er ekstra fint å høre at opplevelsen på telefon og ved henting var så god.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gjøvik⚡

Rask betjening og god informasjon om…

Rask betjening og god informasjon om produkte

18 avril 2026

Hei Geir,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fikk rask betjening og god informasjon om produktet.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Gjøvik⚡

Jeg måtte handle hos dere da Elkjøp…

Jeg måtte handle hos dere da Elkjøp ikke hadde produktet jeg skulle ha på lager i butikk, noe Dere faktisk hadde.

11 avril 2026

Hei Ronny,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at vi hadde produktet du trengte på lager når andre ikke hadde det. Vi jobber hardt for å ha et godt utvalg tilgjengelig for våre kunder, og det er deilig å vite at det gjorde en forskjell for deg.

Samme merke som min tv

Samme merke som min tv. Så da ble det bedre lyd føltes det. Godt fornøyd.

10 avril 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er godt fornøyd med lydkvaliteten og opplevelsen din.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Best service

Best service

5 avril 2026

Hei Muavia,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde best service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gjøvik⚡

Det virker ryddig og rent

Det virker ryddig og rent, men når det gjelder varer med utløptsdatoer, så bør det huskes å rydde opp. Jeg kjøpte kaffe i dag, sjekket ikke før jeg kom hjem. Utløpsdato var 12 2025, og det er for dårlig

8 avril 2026

Hei Svein,

Takk for tilbakemeldingen din, den er viktig for oss slik at vi kan bli bedre i fremtiden.

Leit å høre at du fikk med deg en pose kaffe som hadde gått ut på dato, det skal selvfølgelig ikke skje og her har vi helt klart hatt en glipp i våre rutiner. Takk for at du gir oss beskjed om dette, butikken har blitt informert om saken og vil ta kontakt med deg slik at dere får kommet frem til en løsning på dette.😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Skulle reklamere på en støvsuger

Skulle reklamere på en støvsuger. Butikken på Gjøvik hadde samme modell på lager men jeg kunne likevel ikke få med meg en ny tilbake selv om de sa at reklamasjonen kom til å bli godkjent. Måtte vente på at saken skulle bli behandlet av produsenten.

4 avril 2026

Hei Anders,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss.

Jeg forstår at det er frustrerende å måtte vente på å få utlevert et nytt produkt når den ansatte du har vært i kontakt med har gitt klare signaler på at de forventer at denne saken blir godkjent av produsent, dessverre er det slik at vi må følge de rutiner som ligger til grunn i en reklamasjonssak, selvom jeg absolutt forstår hvor kjedelig det er for deg som kunde.

Jeg er glad for å se at saken din har ordnet seg, og håper du er fornøyd med behandlingstiden til tross for at du ikke fikk et nytt produkt utlevert ved første besøk.✨

Du skal ha fått en epost angående kompensasjon for dette, og håper du velger å gi oss en sjanse til.😊

Velkommen tilbake er du!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Super service

Super service, og hyggelig betjening.

1 avril 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde super service og hyggelig betjening hos oss i Gjøvik. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Hei Kjetil,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde rask og personlig service hos oss i Gjøvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

All is perfect

All is perfect

31 mars 2026

Hi Mariusz,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at alt var perfekt med din opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive erfaring.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gjøvik⚡

God service!

30 mars 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gjøvik⚡

God kommunikasjon og hjelp ved kjøp av…

God kommunikasjon og hjelp ved kjøp av reservedel til en eldre pc.

30 mars 2026

Hei kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kommunikasjon og hjelp ved kjøp av reservedel til din eldre PC. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er alltid hyggelig å høre når våre kunder er fornøyde med servicen de mottar, spesielt når det gjelder å finne de rette reservedelene.