Power.no - Lade Avis 80

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Håkon VII gt. 12, 7040 Trondheim, NO

Ansatte (Espen, ung gutt på Lade) var hjelpsomme, tålmod og hyggelig. Han kunne mye av produktet og kunne forklare forskjellen mellom de variantene, merker.

L'entreprise a répondu

Ryddig, raskt, effektivt og hyggelig. Jeg har kjøpt alt av elektrisk/digitalt til både hus, hytte, gaver og egenpleie hos Power Lade de siste 10 årene. Alltid fornøyd og alltid god service! 🤩👍

L'entreprise a répondu

Skulle kjøpe mus som jeg hadde sett på nettet. Fant de ikke. Spurte ansatt, de var ikke plassert enda (rart siden tilbudet hadde vart en god stund). Spurte om jeg fikk holde i en, men det fikk jeg ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi kom for å kjøpe radio. Endte med både radio og nytt mobilabonnement! En meget oppegående ung mann fant ut at vi betalte alt for mye, så vi skiftet. En strålende representant for Power. Han kunne si... Voir plus

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Håkon VII gt. 12, 7040, Trondheim, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lade

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Ansatte (Espen

14 mai 2026

Hei Silvia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpsom, tålmodig og hyggelig veiledning i Lade, og at produktforskjellene ble forklart på en tydelig måte.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

Meget hjelpsom og positiv medarbeider

Meget hjelpsom og positiv medarbeider. Det ryddigste området vi har sett for returpunkt og klikk&hent🙂

16 mai 2026

Hei Ann,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at dere opplevde både god hjelp og et ryddig område for returpunkt og klikk og hent. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

God service og hyggelige ansatte hos…

God service og hyggelige ansatte hos Power Lade.

15 mai 2026

Hei Bengt,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Lade og møtte hyggelige ansatte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

God service,.personalet vær hyggelig …

God service,.personalet vær hyggelig og hadde kunnskap meget bra

14 mai 2026

Hei J.E.R,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at servicen var god, og at opplevelsen med kunnskapsrikt og hyggelig personale var så bra.

Nettkjøp

Nettkjøp. God beskrivelse av produktet. Grei bestillings- og betalings opplegg. Bekreftelse etter kjøp også meget bra.

7 mai 2026

Hei KIversen,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at nettkjøpet opplevdes som enkelt, og at både produktbeskrivelsen, bestillingen, betalingen og bekreftelsen etter kjøpet fungerte godt.

Det setter vi stor pris på å høre.

Klikk og hent

Svært hjelpsomme personale i dataavdeling. Hyggelig og ikke pågående

13 mai 2026

Hei Marte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen med klikk og hent og hjelpen i dataavdelingen var så god.

Vi setter stor pris på at du trekker frem at personalet var hyggelige og hjelpsomme uten å være pågående. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Alltid fornøyd!

7 mai 2026

Hei Hege,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt så gode opplevelser hos POWER Lade over så lang tid, og at du trekker frem både service, effektivitet og det hyggelige miljøet.

Vi setter stor pris på at du handler hos oss igjen og igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

Kjempebra maskin som er kjapp og den…

Kjempebra maskin som er kjapp og den støyer veldig lite. Meget fornøyd🙂

9 mai 2026

Hei Tom-Christian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at maskinen er både rask og stillegående, og at du er meget fornøyd.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

Meget hyggelig serviceinnstilt ung mann…

Meget hyggelig serviceinnstilt ung mann som viste til god kunnskap. Topp service.

8 mai 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service og god hjelp i Lade butikken. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

God kundebehandling

God kundebehandling, bruk bar pris

5 mai 2026

Hei Jarle,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen og prisene.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

Kjøleskap ikke på lager og måtte vente samdag

Greit opplegg, se på utstilling, bestemme modell og så blir der levert , en eller annen dag. Lovt på fredag, utsatt til mandag.....
Kom på neste fredag

25 avril 2026

Hei Krokennissen,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra å høre at selve opplegget i butikk fungerte greit, men ventetiden og utsettelsene på leveringen trekker klart ned.

Når en levering blir forsinket, skal du normalt få beskjed så raskt som mulig, og hvis avtalt leveringstid ikke blir overholdt uten varsel, ønsker vi gjerne å se nærmere på det.

Hvis du ønsker hjelp videre med dette, eller vil gi mer konkret tilbakemelding om leveringen, kan du kontakte kundeservice direkte slik at saken kan følges opp nærmere.

Enkelt og effektivt

Enkelt og effektivt. Det er bra at de leverer det de sier de har på lager, det opplever jeg at de gjør hos Power, men ikke hos andre konkurrenter..

3 mai 2026

Hei Juliana,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at opplevelsen var enkel og effektiv, og at lagerstatus og levering svarte til forventningene.

Knirkefritt

Knirkefritt. Click & collect på 30 min.

3 mai 2026

Hei Lasse,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Så bra at det gikk knirkefritt, og at Click & collect var klart på 30 minutter. Det er akkurat slik det skal fungere.

Fikk det jeg bestilte

Fikk det jeg bestilte, selv om jeg fikk melding om at de ikke hadde den på butikken- noen lette ikke godt nok😉
Men fikk så melding om bare å hente varen

2 mai 2026

Hei Lasse,

Takk for tilbakemeldingen. Så bra at varen likevel dukket opp og kunne hentes.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen, og tar også med oss kommentaren om informasjonen fra butikken.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

Jeg er meget fornøyd med å få byttet ei…

Jeg er meget fornøyd med å få byttet ei klokke som ikke lenger fungerte. Ble møtt med en svært hyggelig og imøtekommende ansatt.

1 mai 2026

Hei Kjell,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at byttet gikk smidig, og at opplevelsen i varehuset var så god. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

18.2.26 kjøpte jeg earpods som ladet ut…

18.2.26 kjøpte jeg earpods som ladet ut etter kort tid. Prisen var 990,-Jeg gikk tilbake for å få nye. Det gikk greit. Ble anbefalt å bytte til samme merke, ble forsikret om at de aldri hadde hatt reklamasjon på produktet. Samme problemet oppstod. Virket bra ca en halv time før de ladet ut. 24.04.26 jeg tilbake og fikk byttet produktet inn med en ny type som kostet ca hundre kroner mindre. Likevel måtte jeg betale 489 kr. i mellomlegg. Forklaringen var at øretelefonene jeg kjøpte var satt ned i pris. Jeg synes dette er helt urimelig og vil ha en forklaring.

Presisering:
Jeg kjøper et produkt til 990,- kr. Reklamerer og får nytt produkt av samme type. Samme problemet. Velger så en annen type som koster ca. 100 kr mindre. Må så betale 489,- i mellomlegg.
Deres forklaring: Øretlf. til 990,- var satt ned i pris (på grunn av reklamasjoner?) Ser dette som svært dårlig PR for Power. Vil karakterisere dette som svært useriøst og vil be dere vurdere dette på nytt.

28 avril 2026

Hei Bjarne,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Leit å høre at du har hatt mye problemer med dine ørepropper som er kjøpt hos oss, ved reklamasjon og ombytte av vare er det naturlig at man får utlevert vare av samme merke og modell som ved originalt kjøp - når det er nå valgt et annet produkt fra en annen produsent så anses ikke dette som en tilsvarende vare til det opprinnelige kjøpet. I praksis innebærer dette at det opprinnelige kjøpet er å anse som hevet, og at det deretter er gjennomført et nytt kjøp.

På bakgrunn av dette er det den opprinnelige kjøpsprisen som legges til grunn ved oppgjøret, selvom jeg forstår at dette oppleves som urimelig og frustrerende.

Kom gjerne innom oss dersom du ønsker å slå av en prat om dette, eller at vi vurderer saken på nytt, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.😊

Ønsker deg ellers en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God service

Hyggelig betjening

25 avril 2026

Hei Bjørn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelig betjening.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lade⚡

de fant det jeg lette etter men måtte…

de fant det jeg lette etter men måtte vente en stund

24 avril 2026

Hei Øyvind,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er bra å høre at du fant det du lette etter. Samtidig skal ventetiden helst være kortere enn dette, så innspillet ditt er nyttig.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen.

Informativ og hyggelig kundebehandler

Informativ og hyggelig kundebehandler

20 avril 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk informativ og hyggelig hjelp i Lade.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kjøpte Klokkeradio Philips TAR5100

Kjøpte Klokkeradio Philips TAR5100
Ganske vanskelig å innstille kanalene. Krøkkete taster på toppen av radioen som lystrer dårlig.
Tar tid å få den til å bli brukervennlig.

18 avril 2026

Hei Solfrid.

Takk for at du deler erfaringen din med oss.
Vi beklager at produktet oppleves vanskelig å bruke og at betjeningen ikke svarer slik du forventer – det forstår vi er frustrerende.
Tilbakemeldingen din tar vi med videre til ansvarlige for sortiment og produktinformasjon, slik at vi kan vurdere både utvalg og hvordan vi beskriver og veileder rundt slike produkter fremover 😊

Skulle det være at du trenger bistand med funksjoner så gjerne også kom innom lokal POWER butikk for bistand 😊

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica