Power.no - Slependen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Nesbruveien 33, 1396 Billingstad, NO

Fikk god gjennomgang av produktet jeg kjøpte. Stort sett er service i butikkene mye bedre enn når du prøver Kundeservice på telefon, det har det alltid vært hos dere. Utfordring for de som har det ans... Voir plus

L'entreprise a répondu

Imøtekommende service og hyggelig personale. Må bare legge til ....Kom fra en konkurent , som ikke leverte det jeg hadde betalt for fra første dag! Den måtte på verksted/ tekniker......Så klart jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte tv på messen. Bestilte premium kalibrering. Selgeren sa at han gir beskjed til butikken med en gang så jeg kunne hente tv-n dagen etter. Da jeg kom til butikken dagen etter for og hente tv-n va... Voir plus

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Slependen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

10 898 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ble sendt av kona til Power Billingstad…

Ble sendt av kona til Power Billingstad for å kjøpe en Point mikser. Jeg kjøpte en, men det var selvfølgelig feil, kona skulle ha den med bolle og stativ. Til bake på Power etter 20 min for å bytte, takket være en veldig hyggelig ansatt ble dette løst på 10 min. Topp service. Anbefales.

3 juillet 2026

Hei Magne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Billingstad endte så bra, og at byttet ble løst raskt og smidig.

Ekstra fint at du trekker frem den gode servicen. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Velkommen tilbake, og takk for anbefalingen!

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Vi fikk en god gjennomgang av…

Vi fikk en god gjennomgang av funksjoner ved forskjellige oppvaskmaskiner som gav oss et godt grunnlag for å velge det vi trengte. Utmerket arbeid av ekspeditøren.

2 juillet 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk en god gjennomgang av funksjonene og et godt grunnlag for å velge riktig oppvaskmaskin. Ekstra kjekt at opplevelsen i Slependen sto til forventningene.

God hjelp

God service, dyktig peronale

1 juillet 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, god service og møtte dyktige medarbeidere hos POWER Slependen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Veldig bra

Fikk hyggelig og perfekt hjelp

30 juin 2026

Hei OVE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk både hyggelig og perfekt hjelp hos POWER Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

meget God service

Ekspeditøren i kassa han var meget i møte kommende og hyggelig å vi fikk god service av han.
Han het. Troy.E

27 juin 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk så god service på Slependen, og at Troy gjorde et så godt inntrykk i kassen.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi håper å se dere igjen snart.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Fantastisk kvinnelig ansatt i…

Fantastisk kvinnelig ansatt i hvitevareavdelingen.
Kunnskapsrik og serviceminded ordnet hun med ny vaskemaskin og kombiskap til oss.
Vårt beste møte med bransjen noensinne!

23 juin 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk så god hjelp i hvitevareavdelingen på Slependen, og at opplevelsen ble så bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at kunnskap og service gjorde så stort inntrykk.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Meget kunnskapsrike og service minded…

Meget kunnskapsrike og service minded betjening

23 juin 2026

Hei Denise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen på Slependen som kunnskapsrik og serviceinnstilt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hyggelig og flink betjening

Hyggelig og flink betjening.
Og mannen på lageret er en stjerne!!!

16 juin 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Slependen, og at både betjeningen og lageret gjorde ekstra godt inntrykk.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og vi tar dem med oss videre.

Rask og god hjelp

Hei Dag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp hos oss på Slependen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Super service

14 juin 2026

Hi Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk super service hos POWER Slependen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Supertilbud.

Hei Dr. Strangelove,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og grei, og at du fant et godt tilbud hos oss.

God service hyggelig betjening

God service hyggelig betjening, men litt vanskelig og si noe om produktet vi har kjøpt da den ikke kommer før om 1 1/2 uke.

Hei Thor-Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos POWER Slependen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Kirsti,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde personalet på Slependen som supert, og at de tok kontakt på en god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Lett og grei bestilling på nett

Lett og grei bestilling på nett, med betaling ved henting i nærliggende butikk. Foretrekke POWER fremfor Elkjøp. Power følger reglene om reklamasjon, noe Elkjøp har fjernet seg fra, derfor er Power første valget.

Hei Myrekrok,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at bestillingen på nett opplevdes som lett og grei, og at løsningen med betaling ved henting fungerte godt for deg.

Vi setter også stor pris på at du trekker frem reklamasjon som en viktig del av opplevelsen. Det betyr mye at POWER er førstevalget ditt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Hjelpsom og hyggelig rådgivingog…

Hjelpsom og hyggelig rådgivingog oppfølging

Hei Søren,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpsom og hyggelig rådgivning, samt god oppfølging hos POWER Slependen.

God service

God service

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Slependen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Fantastisk god kundeservice av JACOB på…

Fantastisk god kundeservice av JACOB på Power Slependen. Tok seg særdeles god tid, og ærlige og godt faglig funderte anbefalinger. Vi var kjempeimponerte. Veldig bra!

11 juin 2026

Hei Kåre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk så god hjelp hos POWER Slependen, og at dere opplevde rådene som både ærlige og faglig solide.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres. Slike tilbakemeldinger betyr mye, og det er ekstra fint å høre at besøket gjorde så godt inntrykk.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Veldig god og hyggelig support på…

Veldig god og hyggelig support på Slependen!

11 juin 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og hyggelig hjelp på Slependen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Imøtekommende service og hyggelig handel, god og rask hjelp å få!

Imøtekommende service og hyggelig personale.
Må bare legge til ....Kom fra en konkurent , som ikke leverte det jeg hadde betalt for fra første dag! Den måtte på verksted/ tekniker......Så klart jeg bytter leverandør, etter en IPad som har "skavanker fra første dag". Så opphevet kjøpet der. Nå er jeg happy, alt fungerer på min nye IPad, uten problem.

3 juin 2026

Hei Anne-Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at handelen opplevdes som både imøtekommende, rask og hyggelig. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Slependen⚡

Møtte en veldig hyggelig ekspeditør som…

Møtte en veldig hyggelig ekspeditør som hjalp oss

3 juin 2026

Hei Hanne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere møtte en hyggelig ekspeditør som hjalp dere.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres.