Power.no - Slependen Avis 61

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Nesbruveien 33, 1396 Billingstad, NO

Bra kampanjetilbud, og flink ung mann med kunnskap om produktene. Men noe stressende adferd, var mest opptatt av å bli ferdig med ekspederingen så han kunne fortsette praten med ei berte som kom på be... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask levering fra sentrallager på klikk & hent, men det tar unødvendig mye tid i kassen pga. lange ordrenummer på SMS som skal tastes inn, hva med QR kode på «min side»? Hadde også kjøpt klikk og hent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Butikken fremstår som ryddig, og de ansatte er imøtekommende. Prisene ligger omtrent på samme nivå som andre butikker. Outlet-varene, som ofte er returnerte produkter eller har andre årsaker til rabat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget hyggelig og hjelpsom betjening på Power Slependen. Viste meg bilder av produktene jeg så etter og ga meg flere valgmuligheter. Hadde en hyghelig kjøpsopplevelse og fikk meget bra oppfølging i ka... Voir plus

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Slependen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

Jeg var veldig fornøyd med alt Flinke…

Jeg var veldig fornøyd med alt Flinke folk som jobbet der

10 avril 2026

Hei Annelise,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du var så fornøyd med alt og at du opplevde de ansatte som flinke. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Hyggelig og dyktige folk som hjalp meg…

Hyggelig og dyktige folk som hjalp meg få kjøpt det jeg ville

Hei Monica,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på Slependen kunne hjelpe deg med å finne akkurat det du var ute etter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Utrolig flink og hyggelig kar som…

Utrolig flink og hyggelig kar som hjalp, Liam👍

Hei Per Christian Aune,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at Liam ga deg så god service og hjalp deg på en hyggelig måte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Mobilkjøp

Prima betjening.

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en prima opplevelse med mobilkjøpet ditt hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Det gleder oss at betjeningen var på topp og at alt gikk smidig med kjøpet ditt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

It was good

It was good. Good staff and supports.

1 avril 2026

Hi sthashish,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du fremhever det gode arbeidet våre ansatte gjør og støtten de gir. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

For det meste Elendig service og kunnskap!

Her er det elendig kunde service,de fleste har ikke kunnskap om det de selger,de alle har ikke kunskap i kundebehandling .Butikken er stort sett under bemannet både nede og oppe.Har vært der ofte den siste tiden,fredag kjøpte å betalte samsung telefon skulle få den lørdag i dag er det onsdag før påske har ennu ikke hørt noe.Den enest grind for at jeg hadler der at jeg var dum nok til å kjøpe en 3 års service avtale i fjord høst.Fra da til nå har jeg kjøpt og betalt 1 laptop,1 skriver,en I pad og en telefon ,den er ikke lever ennå.Så dum kan man være!

27 mars 2026

Hei Sissel,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om det du opplevde når du var hos oss.

Leit å høre at leveringstiden på varen din ikke sto til forventning basert på det du ble fortalt i butikken, vi ønsker jo at alle våre kunder skal få sine produkter så raskt som mulig, men det kan dessverre oppstå forsinkelser på sendinger fra vårt hovedlager fra tid til annen selvom vi jobber hardt for å unngå dette.

Du skal ha fått en egen epost fra oss angående kompensasjon for det du opplevde, og til tross for frustrasjonen du har følt på så håper jeg at du velger å gi oss en sjanse til i fremtiden. 😊

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake er du!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Meget hyggelig og hjelpsom betjening på…

Meget hyggelig og hjelpsom betjening på Power Slependen. Viste meg bilder av produktene jeg så etter og ga meg flere valgmuligheter. Hadde en hyghelig kjøpsopplevelse og fikk meget bra oppfølging i kassa av Erik.

31 mars 2026

Hei Eirik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse på POWER Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Det gleder oss at teamet vårt kunne hjelpe deg med å finne det du lette etter og gi deg gode valgmuligheter. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

iPhone kjøp

Produktet jeg kjøpte er jeg fornøyd med.
Jeg er derimot ikke fornøyd med selgeren.
Han var irriterende pågående for å få meg til å endre telefonoperatør noe som jeg ikke ville. Han ga seg nesten ikke, gang på gang spurte han de samme spørsmålene om hvorfor….
Jeg ble så irritert over hans opptreden at jeg faktisk vurderte å kansellere kjøpet.
Support gav meg veldig god service som vanlig. Tolmodige og vennlige.

26 mars 2026

Hei Anne Selmersen,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du er fornøyd med iPhone-kjøpet ditt og at supportteamet vårt ga deg god service som vanlig.

Vi beklager at opplevelsen med selgeren ikke var som forventet. Det er viktig for oss at alle kunder føler seg komfortable under handleprosessen, og vi forstår at det kan være frustrerende når noen blir for pågående.

Vi setter stor pris på at du deler denne tilbakemeldingen med oss, da det hjelper oss å forbedre servicen vår. Samtidig er vi glade for at supportteamet vårt kunne gi deg den gode opplevelsen du er vant til fra POWER.

Takk for at du valgte POWER Slependen for iPhone-kjøpet ditt!

Retur av varer

Retur av varer til Power fungerer fantastisk enkelt og fint. Bedre kan det ikke gjøres!

17 mars 2026

Hei Anonym,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at returprosessen vår fungerte så smidig for deg. Vi jobber hardt for å gjøre det enkelt og problemfritt for våre kunder å returnere varer når det er nødvendig.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Hvor lang tid er 2 timer hos Power?

Kjøpte ny mobiltelefon i går torsdag ca kl. 12.45
Overføring av data fra gammel til ny telefon skulle ta 2 timer. Hørte ingen ting.
Var innom i går kveld ca 18.30 uten at de kunne si noe om ferdigstillelsen.
Nå er det fredag kl. 10.30
Det har gått omtrent 20 timer og jeg har ikke hørt et ord fra Power.

20 mars 2026

Hei HH,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse!

Det er leit å høre om erfaringen din, at det gikk såpass lang tid i mellom kjøpet ble gjort og at du fikk noe tilbakemelding fra butikk angående når telefonen din var klar. Det kan jo selvfølgelig være flere grunner til at det ble forsinkelser med oppsett av din telefon, men at du ikke fikk noen oppdateringen om dette forstår jeg at er veldig frustrerende.

Jeg ønsker å kompensere deg for opplevelsen du har hatt, og mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Jeg håper du gir oss en sjanse til å bli bedre i fremtiden, du er alltid velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Veldig hjelpsomme

Veldig hjelpsomme. Hadde en god opplevelse.

19 mars 2026

Hei Ann,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse og at teamet vårt var til stor hjelp. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Bra butikk

lett adkomst og god parkering

18 mars 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse i vår Slependen-butikk. Vi setter stor pris på at du fremhever den lette adkomsten og gode parkeringsmulighetene - dette er viktig for oss å vite at fungerer bra for våre kunder.

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening

13 mars 2026

Hei Rita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid gledelig å høre at våre medarbeidere har gitt deg god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Velkommen tilbake til oss når du trenger noe!

Rask og enkel service.

9 mars 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde rask og enkel service hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Grei handel, men pass på at tilbehør passer

Grei handel, flinke til å opplyse om ting.
Ulempen var at det solgte meg et tastatur til 4700,- som ikke passet iPaden. Ble retur.

7 mars 2026

Hei EMIL,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde god service og at våre ansatte var flinke til å opplyse om produktene.

Når det gjelder tastaturet som ikke passet til iPaden din, så forstår jeg at det var frustrerende. Det er bra at du fikk returnert det. For fremtidige kjøp kan det være lurt å dobbeltsjekke kompatibilitet med våre ansatte før kjøp.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Ikke så veldig engasjert kundebehandler

Ikke så veldig engasjert kundebehandler
Kan se ut som om powerpoint for kjøpet ikke ble registrert. Hvis så er både systemet til Power og kundebehandler langt under pari og elkjøp blir da mer attraktiv

5 mars 2026

Hei Thore,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplevde at kundebehandleren ikke var så engasjert som forventet. Det er viktig for oss at alle kunder føler seg godt ivaretatt.

Når det gjelder PowerPoint-registreringen, kan det være flere grunner til at poengene ikke har blitt registrert ennå. Kontakt kundeservice direkte så kan våre spesialister hjelpe deg videre med dette.

Enkel og grei handel

Enkel og grei handel. Hyggelig betjening.

4 mars 2026

Hei Markus,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde handelen som enkel og grei, og at du fikk hyggelig betjening. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

God service

God service, men veldig rotete butikk. Dårlig skiltet inni og utenfor butikken.

27 février 2026

Hei Gabriel,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde god service hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Vi noterer oss kommentarene dine om butikkens organisering og skilting. Slike tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre opplevelsen for alle våre kunder.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Ble møtt av blide ansatte med en gang…

Ble møtt av blide ansatte med en gang jeg kom in døren😊ble vist telefonen jeg kom for å kjøpe og vedkommende virket som hun kunne noe om tema. Fikk tilbud om andre ting jeg trengte til telefonen

27 février 2026

Hei Susanne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du ble møtt av blide ansatte som kunne hjelpe deg med telefonen du kom for å kjøpe. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

God opplevelse

Hyggelig og hjelpsom betjening, ryddig og oversiktlig butikk

10 février 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du opplevde betjeningen som hyggelig og hjelpsom, og at du synes butikken var ryddig og oversiktlig. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.