Flinke ansatte jobber hos Power og det finnes gode varer til bedre priser enn i Elkjøp. Jeg ønsket å kjøpe en TV på lavere pris, men etter samtale med en flink ansatt som jobbet i Power Voss, jeg val... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dere er flinke på å opplyse om gode tilbud. Enkel nettside å finne frem på. God kundeservice når det trengs. Og gode produkter som jeg er veldig fornøyd med! Power er og blir min hoved butikk!
Brynamoen 8, 5705, Voss, Norvège

Réponse de Power.no - Voss
Møtte straks ein som spurde om me trong hjelp. Og det gjorde me. Etter å ha fått frå ein særs hyggeleg kar, betalte me og køyrde fornøgde heimatt.

Réponse de Power.no - Voss
Betjening var veldig behjelpelig og serviceorientert. Derimot har Power et litt tungt å dårlig system for reklamasjonsrett og erstatning. Kunne vært slik at det kunne tas på plassen, når operatøren heller ikke fikk det til, så at det var feil i boksen.

Réponse de Power.no - Voss
Jeg har vært kunde hos power for lange lange siden,men aldri suffer som nå. Dette var veldig veldig dårlig service. Hadde bestilt en Tv og betalt over 17000kr skule komme på fredag.20.03.26 men aldri komt og ingen melding ingen mail for 23.03 kl12 etter eg har ringt til kunde service. Men kunde devicesn og var dårlig service eg prøvde å snakke med en mann,han kan ikke blir kunde service for å hjelpe folk uhøflig og høres ut sur . Men i dag er det 23 eg hadde bestilt 18 .03 og skulle få den 20. .03 har skrudd ned den gamle teven eg trudde skulle få den på Tiden . skulle aldri trudd på power. Men nå vil eg avbestille den teven og få pengene igjen på konto. Mvh Afework B

Réponse de Power.no - Voss
Gjekk inn, fant det eg skulle ha, betalte. Ekstremt fornøyd med egen innsats! Mannen i kassa sa hei og summen som skulle betales... Var trolig i butikken i hele 1 minutt. Har brukt lenger tid på denne anmeldelsen enn sjølve handlinga!

Réponse de Power.no - Voss
Ørjan Gregersen er en fantastisk hjelpsom og hyggelig, som virkelig hjelper sine kunder.

Réponse de Power.no - Voss
Eg er god kunde og har kjøpt mange og dyre varer i Power Voss butikken. Då eg pøvde å kommunisera ein rimeleg rabatt/ avslag vart det blankt avvist.
Denne mellom fleire negative salsopplevingar på Power Voss gjer at eg ikkje vil nytta denne butikken i framtida.

Réponse de Power.no - Voss
Etterhvert god forklaring på hvorledes varen skulle tilpasses.
Forventet likevel at utvalget var lite representativt i utstilling, tilsent reklamering hadde et mye bredere utvalg