Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Voir plus
Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE
Rami var den perfekta säljaren för kunden ! Enkel att prata med, förklarade grundligt. Inte på något sätt påträngande. Jag som kund fick göra mig en bra uppfattning i lugn och ro.
Vi köpte en mobiltelefon. Personalen som hjälpte oss ville sälja den med ett mobiloperatörspaket. Vi behövde byta mobiloperatör. Vi lyssnade på personalen och kunde inte hitta en prislista som passade... Voir plus
Belysningen är lite intressant på Power. Kallt blått ljus. Känns sterilt! Vi hade behövt att hitta någon i personalen inför vårt köp. Men vi såg bara dem i kassan. Produkterna låg inte riktigt där jag... Voir plus
Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Suède

Demande des avis aux clients
Men finns lite personal och det tar jättelång tid så man få hjälp

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Jag hade bokat en 5G‑router och fått sms om att den var redo att hämtas i Power Bäckebol. När jag kom dit sa en av kvinnorna i personalen att paketet inte gick att hitta just då, men att en kollega som “har hand om paketen” skulle komma strax. Jag fick därför vänta — och det slutade med ungefär 40 minuter helt i onödan.
Under tiden gjorde en kille i personalen med utländsk bakgrund verkligen sitt bästa för att hjälpa mig. Han var professionell, respektfull och försökte lösa situationen trots att det inte var hans fel att paketet var borta.
När han till slut hittade en annan router åt mig och la den i kassan hos en annan kvinna, blev jag direkt ifrågasatt. Hon tittade på honom och sa högt: “Varför ska han inte stå i kön som alla andra?”
Det var både onödigt och respektlöst — och dessutom riktat mot fel person. Jag såg hur killen skämdes, och hela situationen kändes oprofessionell och obehaglig.
Till slut fick jag köpa en annan router eftersom den jag bokat var den sista och borttappad. Tack till killen som verkligen försökte hjälpa mig, men resten av personalens attityd drog ner hela upplevelsen rejält.
Efter detta väljer jag troligen en annan butik framöver om inte Power Bäckebol tar tag i sin kundservice och bemötande.
Inte på något sätt påträngande.
Jag som kund fick göra mig en bra uppfattning i lugn och ro.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Väldigt trevlig säljare. Mycket trevlig snabb och kunnig montör. Minus att ugnen inte innehöll samma utrustning som visningsugnen i butiken.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Fick direkt hjälp i butiken och kunnig trevlig personal god bemötande så är väldigt nöjd ☺️

Bästa!
Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är!
När vi väl skulle byta hade flera saker blivit fel. Men Filip ordnade upp allt och dessutom FICK vi en ny router!!
Tack Filip vi ses säkert igen!

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Inget speciellt det var ok men kände inte att jag var wälkommen

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Försäljaren var vänlig med god kännedom om produkten. Toppen!

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Jag hade en reklamation o killen som hjälpte mig skötte det på ett bättre sätt än jag vågade hoppas på
Tack

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Personalen var inte serviceminded, kändes mer som att dom hata sina jobb och ville helst inte ha mig där.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
En savoir plus sur les différents types d'avis.