POWER.se - Eskilstuna Avis

2 665
TrustScore 4.5 sur 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Voir plus

Blev rekomenderad att köpa en router av en it person för mina behov. Ca pris 1400:-fanns självklart inte på lager. Blev rekomenderad en med likvärdig för ca400:- med likvärdig prestanda av en över... Voir plus

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 665)

16 565 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trevlig kundvänlig personal

Trevlig kundvänlig personal

27 juillet 2026

Hej Mikael,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så trevlig upplevelse och att bemötandet i Eskilstuna kändes kundvänligt.

Snabb personlig service

Snabb personlig service

30 juillet 2026

Hej Inger,

Tack för de fina orden och för ditt betyg! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde snabb och personlig service i Eskilstuna. Sådan återkoppling betyder mycket.

Hej Annelie,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Eskilstuna gjorde ett så positivt intryck.

Pengar tillbaka

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. Mycket bra skött och trevlig personal.

27 juillet 2026

Hej CHRISTINE,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att det löste sig smidigt på plats och att du fick ett trevligt bemötande i Eskilstuna.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter både den snabba hjälpen och personalens sätt att hantera situationen. Sådant betyder mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Beställde online och hämta i butik

Beställde online och hämta i butik, snabbt och lätt

29 juillet 2026

Hej Birgitta,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var snabbt och smidigt att beställa online och hämta i butik.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig personal

Trevlig personal, tillmötesgående och hjälpsam

23 juillet 2026

Hej Annsofie,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Eskilstuna som trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.

Den var som den ska

Den var som den ska, positiv

25 juillet 2026

Hej Lars,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt var som det skulle och att upplevelsen kändes positiv.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Trevlig säljare som hjälpte till.

Trevlig säljare som hjälpte till.
Däremot helt sjukt att det inte är öppet köp på Apple Watch

21 juillet 2026

Hej Pavel,

Tack för att du delar med dig. Vad fint att du fick bra hjälp i varuhuset, och samtidigt förstår jag att det känns frustrerande när öppet köp inte motsvarar förväntningarna.

För vissa produkter finns det undantag från öppet köp, och öppnade produkter med bruten försegling kan ha begränsningar.

Om du vill kan du gärna beskriva om klockan är obruten eller om förseglingen redan är bruten, så kan jag försöka vägleda dig vidare.

Bra säljare

Bra säljare, som inte var ” för mycket på” , svarade på mina frågor och tydliggjorde vad skillnaden var mellan de objekt jag valde mellan . Lät mig ta beslut i lugn och ro

20 juillet 2026

Hej Per,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick lugn och tydlig hjälp i butiken, och att du kunde jämföra alternativen i din egen takt. Det är precis så en riktigt bra köpupplevelse ska kännas.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Bra service

Bra service
Trevlig personal

20 juillet 2026

Hej Päivi,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande i Eskilstuna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Robin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Snabb hjälp och trevligt bemötande. Enkel affär.

21 juillet 2026

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp, ett trevligt bemötande och att allt kändes enkelt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Eskilstuna.

Hej Göran,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som snabb och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Bra bemötande och service

Bra bemötande

18 juillet 2026

Hej Magnus,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och service i Eskilstuna. Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Beställningen är helt korrekt

Beställningen är helt korrekt, men jag måste vänta 40 minuter i butiken för att få min produkt.

19 juillet 2026

Hej Paulo,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att beställningen var helt korrekt, även om väntetiden i butiken drog ner upplevelsen något.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och tar den vidare som en viktig del i att förbättra upphämtningen i varuhuset.

Hej Paul,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som kunnig och hjälpsam i Eskilstuna.

Jätte dåligt

Jätte dåligt , följer inte distansavtalslagen och alla personal säger olika också motsatsen till deras kundtjänst.

16 juillet 2026

Hej Mariam!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av din upplevelse. Det låter som att du har fått olika besked, och vi förstår att det kan skapa både frågor och irritation. Vår ambition är alltid att ge tydlig och korrekt information, så när upplevelsen blir en annan finns det anledning för oss att se över hur kommunikationen fungerar.

Vi försöker alltid hjälpa utifrån de regler och villkor som gäller i varje enskilt ärende, men vi förstår samtidigt att det kan kännas frustrerande om informationen inte upplevs som samstämmig. Därför uppskattar vi verkligen att du lyfter det.

Vi tar med oss dina synpunkter och använder dem som en del i vårt arbete med att bli ännu tydligare och ge en mer enhetlig service. Feedback som denna hjälper oss att utvecklas.

Vi hoppas att du trots allt vill ge oss en ny chans längre fram!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Köpte en samsung 65 tums tv mycket nöjd…

Köpte en samsung 65 tums tv mycket nöjd med mitt köp och bemötande och hjälp jag fick av personal.

18 juillet 2026

Hej Thomas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både din TV och hjälpen du fick i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att du får mycket glädje av din Samsung framöver.

Vi fick bra kontakt

Vi fick bra kontakt med säljaren och råd om det vi sökte. Fick en bra lösning på utlämnandet av varan då vi önskade hämta två veckor senare.

14 juillet 2026

Hej Torbjörn,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra hjälp i butiken och att utlämningen kunde lösas på ett smidigt sätt utifrån era önskemål.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Trygg

Trygg. Lugn. Pålitlig. Snabb

17 juillet 2026

Hej Susanne,

Tack för de fina orden! Det betyder mycket att upplevelsen kändes trygg, lugn, pålitlig och snabb.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om POWER Eskilstuna.