Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Voir plus
Aldrig varit med om bättre och schysstare service. Lager saldot var fel på hemsidan, jag reserverade en outlet vara och tog mig ut en bit för att köpa från POWER Lund. Väl på plats ursäktar pers... Voir plus
Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Suède

Demande des avis aux clients
Försäljaren, som var tillmötesgående och lyssnade på oss! Personal i butiken, som begrep, när vi ville komplettera vår leverans!‼️👍

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Kunnig och serviceminded personal som gjorde det lilla extra

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Personalen som jag träffade var den bästa, de är trevliga, kunniga och engagerade.

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Hittade allt jag behövde.
Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt och mitt under så kom en av personalen och erbjöd sig att hjälpa mig.
Perfekt tinning och väldigt hjälpsam gick så mycket snabbare att hitta rätt. Tack för bra service.

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Hittade en produkt till bra pris som vi köpte!

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa säsong) men ordnade ett bra pris på en så likvärdig produkt som möjligt. Tack ska ni ha :)

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Jag hade beställt och betalt för en vara, men två dagar senare upptäckte jag att varan inte behövdes. Inga problem att häva köpet och få tillbaka pengarna.

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Reserverade online och hämtade i butik, funkade jättebra. Trevlig och serviceinriktad personal.

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Bokat click and collect. Kom till butiken till kassan. Då skulle jag gå ner till tv avd o hämta ut hörurarna. Ingen där. Gå tbx t kassan. Säga till. Sen kom en tjej o jag fick lurar. Gå tbx till kassan och betala.. hade med mig min son på 3 år. Inte snabbt och smidigt alls!!

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker
Aldrig varit med om bättre och schysstare service.
Väl på plats ursäktar personalen om att varans saldo på nätet inte stämde överens med verkligheten och kompenserade genom att ge mig en nyare, bättre och dyrare oöppnad vara till priset av vad outlet varan kostade.
Alltså betalade outlet pris för en nyare, bättre och dyrare produkt som var oöppnad. 10 poäng till personalen som var super trevliga och så genuina.