Det är väldigt trevligt när säljaren är ärlig, tydlig och respektfull (inte överdrivet påstridig). Då blir hela upplevelsen jättebra och man kommer gärna tillbaka. Fortsätt så! Det var väldigt tydligt... Voir plus
Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga. Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat. Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad v... Voir plus
Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... Voir plus
Bemaning hade svårt med kontant betalning/beräkning. Annars var de kunniga och trevliga. Tog tid tills man fick hjälp. Samma mobil på comviq kostar 10 tusen mindre med airpods och abonemang, bra dat... Voir plus
Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Suède

Demande des avis aux clients
Reserverade frysboxen på nätet. Smidigt och lätt. Fick vänta en liten stund innan jag fick ut den när jag hämtade i butiken.

Réponse de POWER.se - Uppsala
Man kunde hämta sin leverans inom 24h. Trevlig bemötande.

Réponse de POWER.se - Uppsala
Lätt att hitta rätt produkt. Mycket serviceinriktad och hjälpsam personal. När det visade sig att vald produkt var slut i lager för tillfället erbjuds en bättre produkt till samma pris alternativt pengarna tillbaka. Det hela löste sig smidigt med en smsvöxling.

Réponse de POWER.se - Uppsala
Snabb första hjälp. Trots strul med betalningen (systemet gick ner) löstes problemet av personalen,

Réponse de POWER.se - Uppsala
Bra hörlurar men hade kanske lite för höga förväntningar. Grymma att se film med.

Réponse de POWER.se - Uppsala
Jag tycker om mycket och kundtjänst rekommenderade fin dator med bra pris. De fixade mjukvara också. Jag är glad med ny dator med billigare pris

Réponse de POWER.se - Uppsala
Allt var bra, vi handlade på midsommardagen, ny frys, alla hjälpte oss! Från tjejer vid vitvaror till killen som hjälpte till att packa volvon. Helt enkelt. UNDERBARA, SERVICEMEDVETNA! POSITIVA! 2 dar efter köpte vi en diskmaskinen! Samma service nivå 100%!

Réponse de POWER.se - Uppsala
Bra bemötande, bra produkt och pris. Lite för snabb i säljet, kändes som att kunskapen skarvades ibland.

Réponse de POWER.se - Uppsala
Undvik Power som vill få Dig att skuldsätta dig till Resursbank - ett företag som är ute efter att snärja dig!

Réponse de POWER.se - Uppsala
Enkelt att hitta en passande produkt. Lätt att reservera och hämta. Trevlig personal i kassan.