poweroffice.no Avis 7

TrustScore 3 sur 5

7 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Umulig å få logget seg inn på…

Umulig å få logget seg inn på Poweroffice. go
Jeg har betalt for dette i mer en to år, fordi regnskapsføreren bruker det. Men når jeg skal bruke det, kommer jeg ikke inn. Og jeg skal få hjelp av regnskapsføreren, men de får det heller ikke til. Sikkerheten er så omfattende at det blir ubrukelig

2 février 2026

Réponse : poweroffice.no

Hei Bjørn! Kontakt oss gjerne vedrørende dette problemet, så hjelper vi deg i mål: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Regnskapsførerens beste venn

Jeg har rundt 19 års erfaring med regnskap, og de siste årene - etter at man sluttet med permer og gikk over til digitale løsninger, så har jeg vært innom flere programmer.

PowerOffice utkonkurrerer alle andre regnskapsprogrammer jeg har prøvd. Alt annet er et mareritt, hvor det er ulogiske løsninger og man må innom flere menyer bare for å korrigere et simpelt lite bilag (for eksempel). Jeg blir neste aggressiv av andre programmer 😅 Layouten til PowerOffice er også super, og det er også enklere for kunder å forstå og bruke.

For meg som liker tall er hver dag med PowerOffice en fryd!

Nå rosemaler jeg programmet veldig - men dét er fordi jeg mener det. Kundeservicen er også topp, og jeg slipper å rive av meg håret mens jeg snakker med en chatbot.

Test det ut, så vil alle skjønne hva jeg mener.

2 décembre 2025

Réponse : poweroffice.no

Hei Heidi! Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding! Mvh PowerOffice

Dyrt og uoversiktlig søppel !

dyrt og uoversiktlig søppel !

2 mai 2025

Réponse : poweroffice.no

Hei, beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Kontakt oss gjerne for å beskrive problemet ditt i detalj: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Tommel opp

liker poweroffice vedlig godt. Enkelt og effektivt system som ikke er for dyrt. Kundeservicen er god om noe begrenset åpningstid.

De har ikke et godt lagersystem, men du må eventuelt tredjeparts integrasjon

Anelggsregisteret er regid og vanskelig å endre, men dette har blitt mye bedre etter oppdatering tidligere i år.

Alt i alt veldig fornøyd :)

2 mai 2025

Réponse : poweroffice.no

Takk for din tilbakemelding!

Dette er totalt søppel

Dette er totalt søppel, brukte mye mindre tid uten dette ubrukelige programmet. Har vel hatt det 3 år før feil i selve programmet begynte bli løst, ellers er det katastrofe. Styr unna.

10 décembre 2024

Réponse : poweroffice.no

Hei Victor! Kjedelig at du har hatt en slik opplevelse av vår programvare. Kontakt oss gjerne for å utdype din frustrasjon: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Hva er vitsen med og endre designet

Hva er vitsen med og endre designet, når du endelig har lært hvordan det virker? 🤮

13 juin 2024

Réponse : poweroffice.no

Hei Ole! Jeg regner med du sikter til den nye mobilappen vår? Vi er selv godt fornøyde med tilbakemeldingene vi har fått i appstore så langt, men dersom du har behov for veiledning er du velkommen til å kontakte oss: https://www.poweroffice.no/go/kontakt Mvh Poweroffice

Effektivt og brukervennlig

Effektivt og brukervennlig, god design og alt du trenger av et regnskapssystem. Bra support med kjapp tilbakemelding.

2 février 2024

Takk for din tilbakemelding! Mvh Poweroffice