Praktikertjänst i Löberöd är under all kritik! Fått kämpa i flertal besök för att få behandling som dom ej ansåg vara nödvändigt men efter flera besök och avgifter så hade jag rätt!! Sök annat! Vi har... Voir plus
På praktikertjänst tar man inte på allvar att patienten mår dåligt. De hittar på diagnoser som sommarsjuka (som endast drabbar kor), Har kuratorer som sitter och babblar en massa som jag redan vet o... Voir plus
Praktikertjänst NorraHamn Luleå Den digitala rådgivningen fungerar så som det är tänkt att göra. Nöjd med egna erfarenheter. Upplägget av egenanmälan är bra och beskrivande/funktionell. Spar tid... Voir plus
Pronova Tandvård i Norrköping skickar ut kallelser man inte bett om, och kräver 900 kronor om man inte avbokar en tid man själv aldrig ens godkänt. Extremt otrevlig personal som säger att dom har rätt... Voir plus
Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom tandvård, vårdcentraler och rehabilitering. Med över 750 mottagningar runt om i hela Sverige finns vi alltid nära dig. Vården drivs av personalen själva, vilket ger hög kvalitet, personligt bemötande och kontinuitet – du träffar samma vårdgivare gång efter gång. Vi toppar regelbundet nationella mätningar av patientnöjdhet.
Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm, 103 55, Stockholm, Suède
- 010-128 00 00
- info@ptj.se
- praktikertjanst.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dålig tandvård
Jag blev lurad av en tandläkare i Nyköping att dra ut en trasig kindtand. Det var fel av tandläkaren, men det ville han inte hålla med om. Fråga: Måste Praktikertjänst anställa tandläkare som saknar förstånd?
Råcksta Vällingby närvårdsmottagning - mycket varierad kvalitet
Gäller Råcksta Vällingby närvårdsmottagning
Det är alltid svårt att boka tid, så har det varit under många år.
Det går absolut inte att boka tid på plats i receptionen.
På något vis känner man sig motarbetad när man försöker boka tid, som om de inte riktigt vill att man ska komma dit.
Väldigt varierad erfarenhet av personalen, vissa är jättebra och andra är dåliga.
Exempel
När det krävdes att jag som patient skulle bära munskydd under den värsta delen av coronapandemin så struntade en del av personalen i att bära munskydd.
När man har inbokade besök så vet inte alltid den som man träffar varför man kommer dit, inte ens när det är vårdcentralen som kallat till rutinkontroll.
Ibland glömmer läkarna att lämna remiss till provtagning.
Det händer så ofta så att provtagningspersonalen bara skakar på huvudet och säger att detta tyvärr händer ofta.
Då får man själv gå upp ett par trappor och be att en remiss skickas och det har i alla fall funkat.
Ibland glömmer läkarna att skicka in recept vilket har skapat en del problem för mig.
Varför är jag då kvar som patient kan man undra?
Vårdcentralen ligger bra till för mig och jag har tidigare haft en back-up-läkare som nu tyvärr gått i pension.
Det finns även mycket bra personal och när man lärt sig "systemet" så går det okej att vara patient.
Det största problemet är att kvaliteten är så ojämn.
Under all kritik!!!!
Brukade tycka denna vårdcentral var bra. Det är oftast trevlig personal man bemöter i telefonen och vissa läkare man träffar ibland är bra. Men av nån anledning verkar jag för träffa läkare som är otroligt slarviga och illvilliga att ge remiss när de själva inte kan hjälpa patienten. En läkare som totalt ignorera min besvär med hälsenorna under nästan 1 års tid, när jag tillslut efter fler besök och tjat får en remiss till ortopeden och det konstaterades att båda hälsenorna var extremt överbelastade (pga jobbet ) och höll på att total förstöras. Kan tillägga att jag haltade i 6 mån och de ville inte sjukskriva mig utan jag skulle behandla med Voltaren! Jag fick gå på behandling i form av sprutor injicerade i min hälsenor upprepande ggr på Uppsala sjukhus under 1 års tid, i samma veva överbelastade min rygg (då jag jobbade med trasiga hälsenor) så jag har även gått för det besväret och enbart fått behandling i form av Paraflex, under minst 2 års tid som inte gjort nån skillnad. Trots att jag påpekat detta propsar läkarna på Paraflex som lösningen. När jag tillslut har så ont i ländryggen och höften att jag knappt kan sitta eller ligga, träffar jag en stafettläkare som är chockad att jag ännu inte fått remiss för röntgen. Jag får det utav henne och det konstaterades att en kota i ländryggen har blivit tunnare och förskjuten, så pass att jag känner att kotan längst min ryggrad, den bucklar ut. Jag ska då få en remiss till magnetröntgen för att se om det är diskbråck, eller något annat, som jag tror blir skickad under läkarbesöket där vi gick igen röntgen resultatet. Men inte, det glömde läkaren bort att skicka och 7 veckor senare var inte remissen skickad. Hade jag inte ringt röntgen och undrat vad som sker så hade inget gjorts. Får som svar av läkaren: Oj,jag glömde, bra att du påminner mig.!
Jag satt i rummet när remissen skulle skickas, hur kan man glömma det! Ska man som patient ligga med ena benet i graven för att få vård? Hela mitt liv är upp och ner pga dessa arbetsskador så jag är inte mig själv ens och vissa läkare inom primärvården verkar inte ta en på allvar så man får tjata ihjäl sig och sen "glömmer" man bort remisser etc! Skärp till Er!
Läkargruppen i Västerås rekommenderar…
Läkargruppen i Västerås rekommenderar jag inte här får man ingen smärtlindrande medicin utskriven trotts remitterande recept ifrån reuma, sedan läkare som inte lyssnar ett dugg på dig som patient.
Praktikertjänstens reklamationsnämnd
Det är ingen ide att ni ringer o reklamerar en tandläkare hos Praktikertjänsts rekl. nämnd för där får du inget gehör överhuvudtaget, de är bara till för att skydda resp. dålig, tandläkare!
välj att stämma honom istället, fungerar bättre!
Alltid vart nöjd med tandläkare som…
Alltid vart nöjd med tandläkare som varit kopplade till praktikertjänst. Min tandläkare är underbar.
Varning för Fruängstandläkarna
Gick här ett par år på Fruängstandläkarna, tills de ringde mig efter tre månader och sa att jag var skyldig dem pengar. Trots att jag betalat i förskott och slutbetalning när jag var klar med den behandling. Jag vägrade betala, nu kom ytterligare en betalningspåminnelse mer än ett år senare. Jag hade en bra tandläkare men ekonomi kan inte. Varning för denna tandläkarmottagning!!!!
Gå INTE till läkargruppen i västerås
Gå INTE till läkargruppen i västerås, du blir kränkt och deras kunskap om kronisk-smärta är obefintlig, dom lyssnar inte eller ens sköter journaler rätt. verksamhetschefen är lika inkompetent han med.
Detta omdöme avser Råcksta Vällingby…
Detta omdöme avser Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning
i Vällingby, Stockholm som drivs av Praktikertjänst AB.
Det är Monty Python komik när man skall försöka att boka en läkartid.
"Tid Direkt, akuttider som bokas samma dag" står det på deras hemsida. Jag ringer dem. När den stressade sjuksköterskan ringer tillbaka så får jag veta att inga lediga tider finns, föränn efter jul.
Två telefonsamtal senare, så får jag veta att man skall ringa exakt kl 08.00 för att kanske få boka en tid. I fall man har tur, samma dag.
Jag tipsade att de borde ha denna information på sin webbsajt, så slipper vi patienter ringa dem i onödan. Jag har då ringt dem tre gånger för att få reda på detta.
Sjuksköterskan rekommenderade att boka tid på webben. Jag kollade. Det fanns en ledig tid om två dagar. Medans jag funderar och fyller i frågorna, trycker på enter, så har någon annan bokat den tiden.
Jag klickar vidare. På webben finns det inga lediga tider fram till mars 2020. Det är 10:e dec 2019 nu. Jag ringer dem igen och vill veta när nya tider släpps på webben. Det vet de inte. Det är 1177.se som bestämmer över de tiderna.
Detta är ett mycket ineffektivt system de har. Den/de som har beslutat om detta borde befrias från sina arbetsuppgifter.
Jag skall skriva till politikerna i Landstings-styrelsen (Region Stockholm). Det är U-landsnivå på detta.