Presentkort.com Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

OBS !!! Lägg inte era pengar på presentkort hos presentkort.com för man får inte tillbaka något !!! Dom skickade tillbaka en mail med digitalt presentkort och en länk som inte fungerar. Har kontaktat... Voir plus

Beställde ett presentkort på panduro och allt gick smidigt. Sidan var enkel att förstå och presentkortet dök upp snabbt upp i brevlådan. Perfekt när man är ute i sista sekunden som jag brukar vara.... Voir plus

OBS!! Bedrägeri Bedrägeri!! Köp inget presentkort för du får inget! De låter mycket seriösa och det är lätt att bli lurad här! Köpte Interflora presentkort för 1000 kr till vänner som tack … inge... Voir plus

Jag har försökt sen 27 dec 2025 att få ett presentkort som fungerar, närmare bestämt en länk som går vidare till den valda nätbutiken. Trots att jag skickar att jag fortfarande behöver hjälp så får j... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

27 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Detta företag är ett skämt

14 juillet 2025

Hej Emil,

Vi skulle gärna vilja veta vilka förbättringsförslag du har. Vänligen skicka dem till oss via e-post.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning,
Atif

BEDRAGARE - undvik till varje pris

Jag blev lurad på ett Nintendo eShop-kort som jag köpte via presentkort.com. Koden jag fick fungerade inte alls, och när jag kontaktade kundtjänst fick jag INGET svar överhuvudtaget. Varken bekräftelse, hjälp eller återkoppling. Det har gått flera dagar – tyst som i graven.

Detta företag tar dina pengar, levererar ogiltiga koder och gömmer sig sedan bakom en obefintlig kundservice. Det är skrämmande hur oseriösa de är – man förväntar sig åtminstone ett svar, men inte ens det lyckas de med.

Jag känner mig fullständigt lurad, bedragen och totalt ignorerad. Att de ens får fortsätta bedriva verksamhet är ett mysterium.

Handla INTE här. Vill du slänga dina pengar i sjön – då har du hittat rätt sida.
Vill du däremot ha fungerande presentkort och någon form av service – gå någon annanstans.

0 av 5 stjärnor. Aldrig mer.

2 juin 2025

Hej Stefan,

Tack för ditt meddelande. Vi ser att du kontaktade oss på söndag kväll runt halv sju, och vi svarade direkt på måndag morgon klockan 11.

Min kollega Sander har hjälpt dig vidare och du har i mejl bekräftat att presentkortet fungerade och att felet inte låg hos oss.

Vi önskar dig mycket glädje av ditt Nintendo-presentkort!

Atif

Beställde presentkort och fick en…

Beställde presentkort och fick en orderbekräftelse där jag fick informationen att presentkortet skulle komma till min mail inom en timme.
Inget presentkort kom och jag skickade då till supporten och ville annullera köpet då jag köpte presentkort från annat företag istället.
Fick som svar dagen efter att de inte gjorde återköp och att jag nu skulle få presentkortet.

Nu (en dag efter köp) har jag fått ett presentkort på min mail men väldigt skeptisk till om det faktiskt fungerar efter att ha läst omdömen.
Känns lite trist att ge bort en värdelös papperslapp i present om det visar sig att det är bluff. Återstår att se om det fungerar, helt enkelt

14 mai 2025

Réponse de Presentkort.com

Vi såg att din spamfilter först blockerade värdekoden. Efter att vi skickade värdekoden igen släppte spamfiltret igenom den. Vi ber om ursäkt för besväret.

Vi önskar dig mycket glädje med din gåva!

BLUFF!!!!

BLUFF!!!!
Man får ingen kod, de svarar på mail om ”systemfel.” Förstod direkt att det var bluff när ingen kod kom! Tyvärr kollade jag inte omdömena här. Vill VARNA er alla att detta är bedrägeri!!

4 mai 2025

Hej Sophia,

Tack för ditt meddelande.

Vårt bedrägerisystem stoppade din betalning för att skydda dig som kund. Beloppet har därför automatiskt återbetalats till ditt konto inom några sekunder.

Problemet är därmed löst.

Atif

Lurade min far på 1500kr men inga…

Lurade min far på 1500kr men inga presentkort kom.

5 mai 2025

Hej Eja,

Tack för ditt meddelande. Vi förstår din frustration, men vill gärna förklara att vi kontaktade dig inom 24 timmar efter ditt mejl och erbjöd en lämplig lösning. Presentkortet levererades faktiskt, men hamnade i din skräppost eller i kampanjmappen.

Om du har några fler frågor är du varmt välkommen att mejla oss igen – vi hjälper dig gärna vidare.

Atif

Köpte sex stycken presentkort à 80kr/st…

Köpte sex stycken presentkort à 80kr/st till Espressohouse och utlovades leverans inom en timme. Presentkorten var tänkta att använda till vår personal vid en speciell insats.

Inga presentkort kom. Mailade företaget som lovade att de hade skickat och bad mig kolla alla spam-junkboxar. De uppgav att de skickade koderna en gång till, men inga koder kom. Man hävdade att min arbetsmail var restriktiv med vilka mail den släpper igenom och de fick min privata mail. Inga koder kom.
Idag, sex dagar efter beställning skickat man ut koder som inte går att använda.

Vill man ha en mailkompis på supporten så kan man absolut anlita presentkort.com men vill an köpa presentkort så bör man söka sig till en seriös aktör.

24 avril 2025

Hej Sara,

Tack för ditt meddelande.

Jag vill bara meddela att jag redan har hjälpt dig via e-post, och som jag förklarade där låg problemet hos Espresso House. För att lösa detta har jag återbetalat hela beloppet till ditt konto.

Återigen ber vi om ursäkt för besväret och förvirringen.

Lurad

Lurad. Pengarna drogs men fick inte presentkorten…

18 avril 2025

Hej Emelie,

Vi ber om ursäkt för det besvär du har upplevt. Jag kan se att min kollega Sander redan har hjälpt dig och att problemet nu är löst.

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig – vi hjälper dig gärna vidare.