I cannot recommend her enough. I used to have almost no eyebrows and spent so much time filling them in every day. She completely changed my life. Her work is incredibly natural, precise, and tai... Voir plus
Farzaneh fortjener intet mindre end top karakter. Virkelig sød og rar og fantastisk dygtig og professionel. Jeg fik en winged eyeliner og er super lykkelig over resultatet. Der bliver lyttet til kund... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik lavet permanent læbe-makeup. Resultatet blev perfekt, både farve og form. Farzaneh er en stjerne og så er hun samtidig et fantastisk menneske. Jeg har set flere tegne lidt skævt, men hen... Voir plus
- Clinique de maquillage permanent
- Institut de beauté
- Magasin de cosmétiques
- Bar à sourcils
- Artiste du maquillage
- Tatoueur
Écrit par l'entreprise
Farzaneh fra 2015 driver klinikken i København og har for nylig åbnet en ny klinik i Aarhus, og tilbyder kosmetisk tatovering og permanent makeup (PMU) med fokus på naturlige, præcise og langtidsholdbare resultater. Med mange års erfaring i branchen kombinerer vi håndværksmæssig ekspertise, æstetisk sans og moderne teknikker for at sikre behandlinger af højeste kvalitet. Behandlinger inkluderer 3D bryn, hyperrealism, microblading, powderbrow, bred eller tynd eyeliner, klassisk eyeliner, eyeliner med skygge, eyeliner med vinge og vippefortætning, lipliner, fuld læbetatovering, lipblush og akvarelæber. Farzaneh er prisvindende og anerkendt for sin unikke stil og tekniske dygtighed. Besøg klinikkerne i København eller Aarhus og overlad dig selv i hænderne på en tryg og erfaren specialist. For at se resultaterne af Farzanehs arbejde kan du besøge vores website, Instagram eller Facebook – alle tilgængelige via prettier.dk , og se mere end 1000 billeder af udførte behandlinger.
strandvej 61 _1, 2100, københavn Ø, Danemark
- 60 56 51 00
- prettier.dk@gmail.com
- prettier.dk
Smukke naturlige bryn
Farzaneh har lavet de smukkeste hyper realistiske bryn på mig. Det ser så naturligt ud, og de har et meget fin form og farve. Bedøvelsen virkede fint, og det gjorde ikke ondt. Jeg kunne ikke forestille mig et smukkere resultat, og anbefaler alle der overvejer at få lavet bryn til at besøge Farzanehs klinik.

Meget dygtig
Meget dygtig, grundigt, imødekommende, meget afslappende atmosfære, meget fokuseret og koncentreret.
Farzaneh bruger meget tid for at skabe den bedste resultat både for sin tilfredshed også for kundernes tilfredshed, varm anbefales.♥️🥰
Den vigtigste punkt for mig som kunde er Farzaneh s kærlighed til sit job og man kan tydeligt mærke den.
Meget anderledes i forhold til andre steder som jeg har oplevet, bedre bedøvelse, fantastisk resultat .♥️

De allervarmeste anbefalinger af Farzaeh
Jeg har fået lavet de flotteste naturlige hyper realistic brows hos Prettier. Jeg havde selv udtyndende og nærmest ikke-eksisterende øjenbryn, men allerede efter første behandling fik jeg de flotteste og mest naturlige øjenbryn. Jeg har lige fået lavet min anden behandling og er endnu mere tilfreds med resultatet.
Farzaneh er i min optik en sand mester og hun er virkelig professionel. Jeg følte mig både vejledt, lyttet til og forstået og resultatet er helt fantastisk! Jeg kunne tydeligt mærke at hun brænder for det hun laver og hun er virkelig perfektionistisk.
Jeg vil til enhver tid bruge hende igen og kan kun give hende min varmeste anbefaling både personligt og professionelt.
Mvh Alexandra Bozic

Réponse : Prettier
Hej Farzaneh🌺 tusind tak 🌸du har en…
Hej Farzaneh🌺 tusind tak 🌸du har en fantastisk arbejde , jeg har været 2 gang og jeg er meget glad for 🙏🌺 du er god og søde mennesker. Jeg tænker farver min læber🙂. Kærlig hilsen Vanuzia Gomes Andersen

De flotteste naturtro bryn
Hvis du, som jeg var, er nervøs for at få lavet bryn, som bliver alt for markante og unaturlige, så bestil trygt tid hos Farzaneh. Hun har lavet ekstremt flotte naturlige hyper realistic brows på mig. Jeg havde udtyndede og blege bryn efter kemo, så jeg var rystende nervøs for noget alt for markant. Det blev SÅ flot og naturligt. Har lige fået lavet 2. behandling og er enormt tilfreds. Rolig professionalisme i en dejlig atmosfære. Min varmeste anbefaling både personligt og fagligt til Farzaneh.

Mine bedste anbefalinger til Prettier
Mine bedste anbefalinger til Prettier! Farzaneh er så dygtig og grundig. Hun tilpasser din behandling nøjagtig til, hvad der passer dig. Hvis du skal have lavet permanent make up, kan du roligt bruge Prettier! 😍

Réponse : Prettier
Super dygtig og god service
Super dygtig og god service. Har både fået lavet bryn, eyeliner og læber. Farzaneh er en ægte kunster.

Réponse : Prettier
Perfekt arbejde og Farzaneh er skøn
Jeg er kommet hos Prtttier Farzaeh over nogle år. Jeg har fået lavet permanent eyeliner både oppe og neder eyeliner. Hun lytter meget til mine behov. Og ud fra hendes viden og erfaringer kommer hun med nogle gode råd og vejledninger. Hun brænder for det hun laver. Og er meget kunde venlig. Vi får altid en god snak, hun er super sød. Man kan se på Facebook hendes arbejde. Og alt hun laver er virkelig professionelt. Jeg vil til enhver tid bruge hende igen. Stoler 100 % på hendes arbejde.

perfekt behandling
Jeg fik laver læber hos sødeste Farzhana. Det var min første gang i klinikken og jeg må sige at det var et super comfortable første møde og jeg blev taget godt imod. Jeg havde et ønske om at skabe samme læbefarve som den jeg havde fået lavet tideligere, af en anden kosmetolog. .Farzhana blandede nogle forskellige farver sammen, og skabte den præcise farve som matchede så resultatet blev super flot! Og jeg er super glad. I don’t just feel Pretty. I feel beautiful :) tak Farzhana

Réponse : Prettier
Har fået lavet permanente øjenbryn hos…
Har fået lavet permanente øjenbryn hos Prettier. Alt, hvad der kunne gå galt, er gået galt. Selve teknikken er flot, men farve, placering og form er helt gal. Farzaneh var uenig, men har tilbudt at betale for, at jeg får dem fjernet med laser.

Réponse : Prettier
Virkelig flot klinik og kan kun…
Virkelig flot klinik og kan kun anbefale farzaneh . Hun er virkelig dygtig og tager sig god tid til en .. idag fik jeg lavet mine bryn selvom hun havde fri men hun kom alligevel fordi jeg havde misforstået tiden.. jeg er super tilfreds♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Nu har jeg flotte bryn.
Jeg har fået lavet mine bryn og jeg er MEGET tilfreds, i går var jeg ude for at få tegnet dem op efter 1. år, hun var meget omhyggelig og gav sig god tid.
Jeg kan kun anbefale Prettier.

Hun er VIRKELIG dygtig!
Har i dag været inde og få den sidste efterbehandling af hybrid bryn og jeg må indrømme at det er enormt flot håndværk hun laver! Jeg er fuldt ud tilfreds og anbefaler hende gerne til andre 🤩

Réponse : Prettier
Må indrømme jeg er pænt skuffet
Må indrømme jeg er pænt skuffet. Både jeg og en kollega fik uden probl første tid til bryn. Siden er tider aflyst og flyttet i et væk. Både for kollega og jeg én gang måtte jeg flytte pga min vagt blev ændret. Lavede ny tid med det samme , som hun så aflyste igen da tiden nærmede sig.
Hun skulle flytte adresse sagde hun til mig , min kollega fik ingengang dette at vide, hun blev bare aflyst med sms…igen.
Så nu står vi to med bryn der aldrig blev lavet færdige kan man sige.
Nu her bagefter virker det som om hun er meget interesseret i den dyreste første behandling, de efterfølgende not so much, som i slet ikke….
Det var i december 21 og kollega her i denne måned, den totalt manglede kontakt bekræfter mig også i min opfattelse , skulle man ikke vise interesse i at oplyse sine kunder, evt ta dem med til nye adr.?!
Hva med faglig stolthed ?
0 stjerner herfra ….☹️☹️☹️

Øv oplevelse
Nu har jeg set i par af hendes ting hun har lavet. Jeg må ærligt indrømme at det er forfærdeligt… (udoverover de øjenbryn hun laver)
Den måde hendes eyeliner bliver lavet på, er frygtelig. Jeg kender en som har fået lavet 2 forskellige eyeliner på hvert øje, de ligner slet ikke hinanden… + hun oven i købet siger det er en klassisk eyeliner så man skal betale mere, når man udemærket godt kan se der er en tynd eyeliner…
Dem som jeg kender der har fået lavet hos hende, fortæller hun er stresset og at hun ikke har til tid korrektion… det mener jeg man burde have tid til, når det handler om permanent tatovering på ens hud.

Har været hos hende før
Har været hos hende før, og skulle denne gang have tegnet min eyeliner op. Hun virkede stresset og irriteret, og da jeg spurgte til optegning af bryn - fik jeg blot at vide at de var dårligt lavet, og virkede ikke interesseret i, at ville lave optegning af dem. Det var denne gang desværre en øv oplevelse 😞

Réponse : Prettier
Prettier farzaneh er bare den dygtigste…
Prettier farzaneh er bare den dygtigste og bedste til øjenbryn og læber jeg vil anbefale alle til at prøve hendes magiske hænder 😍🤩

Réponse : Prettier
Permanent make up - bryn.
Var nede hos Farzaneh for at få lavet bryn med microblading.
Hun er simpelthen så sød og så utroligt dygtig. Det er ikke sidste gang jeg får lavet permanent make-up hos hende.
Kan varmt anbefales.