Beställde en studentskylt. Den tillverkades och skickades på 1 dag till mig. Blev lite osäker på leveranstiden och kontaktade supporten. Fick svar inom 2 timmar. Proffsigt och snabb leverans!

Har beställt många posters från Printasquare som varit jättebra. Dock när kvaliteten på printet jag fick senast inte alls var bra, bilderna blev väldigt mycket mörkare än originalen, så fick jag ing... Voir plus

Enkelt att ladda upp bilder, bra pris, utmärkt kvalitet och snabb leverans. Jag beställde magneter och fick dem redan efter några dagar. Toppen helt enkelt!

Beställde fotokalendrar som var tänkt som julklappar, beställningen lades i slutet av november. Har därefter inte hört något, har mailat kundservice för att få svar på vad som händer, men har inte fåt... Voir plus

1. Service d'impression numérique

Printasquare is a digital printing service that provides a wide range of personalized products to transform your cherished moments into tangible keepsakes. Whether it's a precious memory captured on your iPhone or a stunning image from your Instagram feed, Printasquare can transform it into a beautiful print or poster that you can display in your home. But that's not all. In addition to prints and posters, Printasquare offers the option to create personalized photobooks that showcase your memories in a stunning, high-quality format. With a variety of customization options available, you can create a book that reflects your unique style and personality. Plus, photobooks make excellent gifts for family and friends. Printasquare's user-friendly platform allows you to easily upload your photos, choose your product, and customize your order. The printing process is top-notch, ensuring that your products are of the highest quality. And once your order is complete, it will be delivered right to your doorstep, ready to be enjoyed and treasured for years to come. Overall, Printasquare is the perfect solution for anyone looking to transform their digital photos into tangible keepsakes. With a variety of products available, you're sure to find something that meets your needs and exceeds your expectations.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

43 avis

Ej fått leverans och får inget svar

Beställde magneter 5/4 och har inte fått dem ännu. Inget svar på mejl om dem heller. Hittar inte hemsidan längre..

18 avril 2025
Avis spontané

Hej Elisabeth,
Tack för att du hör av dig och jag förstår verkligen att det här känns frustrerande. Vi beklagar både förseningen och att du inte fått svar tidigare. Vi återkommer till dig snarast med en uppdatering. Tack för ditt tålamod! / Printasquare

Lätt att förstå hur man beställer på…

Lätt att förstå hur man beställer på deras hemsida och fick snabb leverans. Mycket nöjd med min beställning

14 décembre 2024

Réponse de Printasquare

Vad härligt att höra! Tack för din feedback, vi är glada att du är nöjd / Printasquare

Blekt tryck

Tyvärr lite blekt i färgerna i trycket på böckerna jag gjorde.

10 décembre 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att färgerna på trycket inte blev som du tänkt dig. Vi tar med oss din feedback och ser över det till nästa gång. Hoppas ändå att du är nöjd med resultatet i övrigt
/ Printasquare

Svårt att ge betyg när vi inte ens fått…

Svårt att ge betyg när vi inte ens fått produkten…

10 décembre 2024

Réponse de Printasquare

Jag förstår att det är svårt att ge ett betyg innan produkten har levererats. Vi uppskattar att du delar din feedback och hoppas att produkten snart når fram, så att du kan ge en rättvis bedömning :)

Högsta betyg

23 novembre 2024

Réponse de Printasquare

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både pris, kvalitet och leverans. Hoppas du blir lika nöjd nästa gång! 😊

Inte fått allt jag beställt

Jag beställde magneter och en poster.
Har fått endas postern. Kommer magneterna senare eller har det blivit fel vid packningen?

13 novembre 2024

Réponse de Printasquare

Hej! Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar att du inte fått hela din beställning. Magneterna skickas i en separat leverans. Vi ber dig kontakta vår support om dina magneter inte kommer fram inom kort. Tack för ditt tålamod!

Jag har inte fått några bilder

Jag har inte fått några bilder och ingen återkoppling heller!

4 septembre 2024

Hej Emma,

Vi beklagar verkligen om det känns som att du inte har fått återkoppling från oss. Vi har dock kontaktat dig vid två tillfällen, den 23 september och den 7 november, men det är möjligt att våra meddelanden har hamnat i skräpposten.

Kontrollera gärna din skräpkorg och hör av dig till oss på kundservice@printasquare.com, så hjälper vi dig att lösa detta så snart som möjligt.

Tack för att du hörde av dig, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kunde ha varit snabbare leverans

Kunde ha varit snabbare leverans men annats otroligt nöjd och välpaketerad vara :)

22 septembre 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter snabbare leveranser, och vi uppskattar din förståelse. Kul att du är nöjd med produkten och förpackningen!

Saknade en poster.

6 août 2024

Réponse de Printasquare

Tack för din feedback. Jag beklagar att postern inte kom med i din första leverans. Vi har skickat en ny poster till dig och jag hoppas att detta löser problemet och att allt nu är i sin ordning. Om det finns något mer vi kan göra, tveka inte att höra av dig till oss. Hälsningar, Framkalla

Réponse de Printasquare

Hej Louise, vi är glada att du tycker om vårt verktyg! Det är verkligen designat för att göra skapandet av kollage både enkelt och roligt. Om du har några förslag på förbättringar eller funktioner som du skulle vilja se, tveka inte att dela med dig. Tack för din feedback! Hälsningar, Printasquare

Bra service

Bra service, supersnabb leverans

9 juillet 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår service och snabba leverans. Välkommen åter!

Bästa Hälsningar,

Printasquare

Fin design

Snyggt, smidigt, enkelt att förstå och snabba

26 avril 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att höra :) Bästa hälsningar, Printasquare

Snabb service

Snabb o bra service både vad gäller ändring vid fel samt vid skada på produkt.

19 avril 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme Nathalie, det glädjer oss att höra. Hälsningar, Printasquare

Smidig och snabb app6

Enkel hemsidan och app. Jätte lätt att välja bilder. Snabbt och smidigt.
Snabb leverans.

Snabbt

Snabbt, bra produkt.

25 février 2024

Réponse de Printasquare

Tack för ditt omdöme, välkommen åter!

En savoir plus sur les différents types d'avis.