Printcandy Avis 27

3,1

Ende März Bestellung aufgegeben. Nicht angekommen, weil ich eine falsche Hausnummer angegeben hatte. Klar mein Fehler. Seit Ende März habe ich via E-Mail, Social Media, Kontaktformular versucht Kontak... Voir plus

Hele leuke datumposter gemaakt en besteld. We wilden een afwijkend aantal data op de poster en daarover had ik heel prettig en vlot mailcontact met Carlijn. Er werd snel gereageerd en de oplossing w... Voir plus

Super mooie geboorteplaten die je helemaal kan personaliseren. Verzending per post. Kan iets steviger ingepakt, 2 hoekjes waren wat gevouwen. In het lijstje viel het gelukkig niet zo op. Onwijs leuk... Voir plus

Contact is niet mogelijk met dit bedrijf, behalve een order plaatsen en betalen, maar uiteindelijk na 10 tallen mails vandaag tot mijn verbazing de poster geleverd gekregen. Eind goed al goed.

1. Boutique d'affiches
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Boutique de cadeaux

Gepersonaliseerde Posters van Printcandy Zelf posters maken is heel eenvoudig bij Printcandy. Kleuren en teksten pas je eenvoudig aan met de online poster-editor van Printcandy. Je ziet direct hoe je ontwerp eruit ziet dus geen verrassingen achteraf. Succes verzekerd! En met een gepersonaliseerde poster weet je zeker dat je een uniek, persoonlijk en origineel cadeau in handen hebt.

3,1

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Geweldige service

Geweldige service, zeer behulpzaam.
Bij probleempje aan mijn kant, werd meteen hulp aangeboden en werd het opgelost. Dank je wel!

15 juin 2023

Mega tevreden over PrintCandy!

Mega tevreden over PrintCandy! Prachtig product ontvangen, mooie kwaliteit en goed verpakt voor verzending. Vanwege een error op de website ook nog even contact gehad via whatsapp, en ook dat verliep heel klantvriendelijk.

15 juin 2022

Geweldige kraamcadeau's

Meermaals een cadeautje voor de kraamvisite gekocht bij PrintCandy, valt altijd in de smaak! Mooie ontwerpen, snelle levering en het wordt leuk ingepakt als cadeau als je dit aangeeft.

28 juin 2022

Super mooie prints

Super mooie prints. Heel fijn dat je ze kunt personaliseren. En bovenal goede service: zelfs in het weekend snel antwoord op mijn vraag..

23 avril 2022

Mooie geboorteplaten

Super mooie geboorteplaten die je helemaal kan personaliseren.
Onwijs leuk en origineel als kraamcadeau

30 janvier 2022

Super website, vooral super service!

Wat een top website dit! Maar vooral de service!! Zojuist een bestelling geplaatst die ik graag in pdf wilde ontvangen ipv als poster per post, maar deze optie stond er bij mijn poster niet bij. Ik waagde er een app aan via het whatsapp-contactnummer en kreeg gewoon om 22.30 uur ‘s avonds nog een reactie én mijn gewenste pdf direct toegestuurd! Echt he-le-maal TOP!! Wat een service en laten we niet vergeten dat de producten ook te gek zijn!!

14 octobre 2021