Waardeloos bedrijf. reageren nergens op. Ik had iets besteld in Maat L. Krijg maat S. Vroeg om een nieuwe. duurt weer 2-4 dagen voordat je antwoord zou krijgen, dan die krijgik niet. Lijkt me niet moe... Voir plus
Lisez les avis des autres
In eerste instantie was het lastig om een exacte leverdatum te krijgen. Vermoedelijk omdat ik niet middels de juiste weg de vraag stelde. Toen ik dat uiteindelijk wel deed, was er snel een reactie en... Voir plus
Gewoon gevraagd voor wat kleuraanpassing en paar dagen later al bericht dat het in die versie te verkrijgen was. Ineens 2 besteld. En amper enkele dagen later al geleverd. Super service. Bedankt hierv... Voir plus
Never nooit meer daar bestellen, duurt ander halve week voordat je een keer wat hebt en de maat daar klopt helemaal niks van heb het op gemeten en aan de hand daarvan al een maat groter besteld maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Het shirt vond ik zelfs mooier dan op…
Het shirt vond ik zelfs mooier dan op de foto, past perfect en de print is mooi aangebracht.
Alles ging goed snelle levering etc
Altijd netjes afgewerkt en geprint

Super leuke kleding
Heb er 2 leuke T-shirts besteld en een hoodie ze zijn heel mooi en van goede kwaliteit.. en best snel ontvangen ben er heel blij mee ..
Ga in de toekomst nog wel een keer bestellen

Réponse de Printpracht
Was heel snel binnen ziet er netjes uit…
Was heel snel binnen ziet er netjes uit nette verpakking

Slechte service
Ik heb een zeer teleurstellende ervaring met PrintPracht. De maatvoering van het tshirt wijkt extreem af van wat je op basis van de maattabel mag verwachten. Volgens hen is een afwijking van ±5 cm “acceptabel”, maar in de praktijk betekent dit dat producten tot wel 10 cm kunnen verschillen. Dat is geen kleine afwijking, maar simpelweg een compleet andere maat.
Wanneer je bijvoorbeeld een XL bestelt, maar deze valt 5 cm kleiner (of juist groter), dan heb je feitelijk een verkeerde maat ontvangen. Dit maakt het product onbruikbaar en voldoet absoluut niet aan redelijke consumentenverwachtingen.
Er wordt geen omruiling of terugbetaling aangeboden, alleen een kortingscode van 50% voor een nieuwe bestelling — waarmee je opnieuw hetzelfde risico loopt. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.
UPDATE 20 april 2026
Naar aanleiding van deze review heeft PrintPracht contact opgenomen en mij alsnog een nieuw T-shirt toegestuurd. Dat waardeer ik en vind ik een nette oplossing.
Fijn dat de klantenservice dit uiteindelijk goed heeft opgepakt. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Prima deal
Goeie feedback wat order inhoudt en pakket makkelijk te volgen, ook shirt & print van goeie kwaliteit.
Zal hier zeker vaker bestellen, als de vrouw er in mee gaat 😏

Réponse de Printpracht
Had de verkeerde maat door geven
Had de verkeerde maat door geven. Keurig opgelost. Verder goede service en een mooi t shirt. Werd gelijk door de jarige aangetrokken.

Slecht
Reviews zeggen ‘binnen 3 dagen geleverd’, zelfs zeggen ze ‘binnen 7 dagen geleverd’. Inmiddels 2 weken verder, 2x (dezelfde) track& trace ontvangen, PostNL heeft geen pakket en ik ook niet. Vandaag had ik het pakket nodig, mooi niet op tijd ontvangen dus. Geld weg, pakket weg, geen reactie, etc. Nope, voor mij nooit weer.

Réponse de Printpracht
Duurde een week voor het shirt binnen…
Duurde een week voor het shirt binnen was. Mooie print, dat wel. Shirt kwaliteit is niet echt top. Dunne stof waar je doorheen kijkt. Vindt het geen top kwaliteit. Helaas.
Heel mooi t'shirt
Heel mooi t'shirt, goede kwaliteit, alleen duurde het het iets langer tot ik het heb ontvangen

Réponse de Printpracht
Het is erg mooi en goede kwaliteit.
Het is erg mooi en goede kwaliteit.
Mijn partner vindt het geweldig.

Réponse de Printpracht
Nette truien van goede kwaliteit
Nette truien van goede kwaliteit. Geen chinese rommel dus . Klantenservice netjes bereikbaar en lossen problemen netjes op!
Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen

Geweldig t shirt ontvangen
Geweldig t shirt ontvangen. Mijn zoon vond het t shirt zo gaaf dat hij het wil hebben. Moet ik nog over na denken want ik vind het zelf een gaaf shirt

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.