À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Find den bedste pris på alt hvad du leder efter. Vi sammenligner tusindvis af produkter og tjenester. Læs anmeldelser og bedømmelser og gør det bedst mulige køb med Danmarks bedste prissammenligningstjeneste.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Vildledende pris

Vildledende pris. Viser og linker til pris som er 50% højere. Har meldt det som fejl flere gange, ingen reaktion

14 février 2026

Forkert vare

Jeg spurgte på en stegepande (Scanpan 26 cm) og ser på resultatet, at de har den billigste - kun 200 kr. Ved nærmere eftersyn er det et glaslag.

11 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Lavede en anmeldelse af et firma

Lavede en anmeldelse af et firma - fik emails der opfordrede mig til at uddybe min oplevelse med firmaet - ingen mulighed for at afmeldelse i de emails - kontaktede firmaet, men fik kun et svar på svensk (og det var ikke om det jeg spurgte efter), og så var der tavhed......

15 décembre 2020

Réponse : Prisjagt

Hej Martin och tak for din feedback!

Jeg beklager, at du ikke fik hjælp i forhold til din sag. Vælger man at anmelde en butik efter et køb, kontakter vi brugeren et par dage senere, så man kan bedømme oplevelsen af butikken, købet, leveringen m.m. Vores automatiske e-mail indeholder et link, så man har mulighed for at ændre eller slette sin anmeldelse. Hvis man fjerner anmeldelsen, sender vi ikke flere beskeder vedr. bedømmelse af butikken.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på support@prisjagt.dk eller via Messenger på Prisjagt.dk og sende os information om din sag, så hjælper vi dig hellere end gerne. Endnu engang beklager jeg, at du ikke fik den fornødne hjælp, første gang du kontaktede os!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ærgerligt gode funktioner, men fejler for ofte på kerneydelsen

Ærgerligt - Siden har langt bedre filtre og fremvisning af resultater end Pricerunner har - som er blevet lidt en gang forvirret autonom blandet landhandel uden de nødvendige filtre til at finjustere sine søgninger
Desværre fejler Prisjagt på kerneydelsen: at vise priserne på et bestemt produkt.
De billigste resultater viser sig ofte ikke være det eftersøgte produkt men allerhøjest et lign produkt (f.eks. CPU Intel i5-9400f, hvor det skulle være 9400K eller uden "f") og i værste tilfælde et hylster til produktet.
Hvad værre er, at selv om man gør sitet opmærksom på problemet og man får en (svensk) feedback på det, sker der ikke noget fejlrettelse

27 mai 2020

Hej Thomas,
Tak fordi du tager dig tid til at dele dine tanker med os!

Vi er glade for, du synes, at Prisjagt har mange gode og brugbare funktioner.
Vores ambition er selvfølgelig at vise så meget som muligt så korrekt og præcist som muligt.
Vi er opmærksomme på den problematik, du belyser, og kan med glæde meddele, at vi har en del igangværende projekter, der skal forbedre kvaliteten af vores indekserede priser, i de tilfælde hvor fejlen ligger hos os. I nogle tilfælde kan en sådan type af fejl også bero på de oplysninger, vi enten får eller aflæser hos butikkerne, men selv i disse tilfælde gør vi vores bedste for at rette fejlene.

Du har mulighed for at rapportere eventuelle fejl direkte på vores hjemmeside – på denne måde har vi desuden mulighed for at agere hurtigere i forhold til ting, som vi skulle have overset.
Vi håber, at du snart oplever disse forbedringer på vores site.

Utroværdig....

Utroværdig..... Ledte efter et par Jabra elite 65T. Den popper op med en pris på kr. 300,00 hos euronics, men når man så går ind på hjemmesiden så koster de kr. 999,00.

23 juin 2019

Hej Niels,
Tak for din anmeldelse!

Det er virkelig trist, at du stødt på en fejl.
Da vi ikke opdaterer priserne i realtid, kan det ske, at en butik ændrer priserne lige efter vi har overført deres prisinformationer. I et sådant tilfælde tager det desværre mindst en time, før priserne opdateres hos os.
Vi er dog i gang med et projekt, der skal forkorte disse tider betydeligt.
Jeg håber, at det er lykkedes os at genvinde din tillid, og at du ser fordelene ved at bruge Prisjagt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus