Så kom der endelig et svar. ikke noget man kan bruge til noget, men i det mindste et svar. og endnu en gang er produktet mere forsinket. Brusehjørnet jeg bestilte skulle sendes i maj, første udskud... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hjemmesiden kom frem via Google søgning. Nemt at bestille og modtog med det samme en ordre bekræftelse. Derefter syntes jeg der gik for mange dage før jeg igen hørte noget om forsendelse, så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en stor grill fredag overførte penge fik ingen bekræftelse eller noget ( det er noget i skal arb med) Man bliver utryg Ringede mandag fik bekræftelse med det samme Blev kontaktet af v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Forfærdelig forretning. Vi forudbestilte et spa i februar og det skulle komme i marts. Så blev det til april, så maj, juni og så Juli. Herefter gav vi op og afbestilte produktet. Glad for vi ikk... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fourisseur de construction de jardin
- Magasin d'articles de salle de bains
- Magasin d'articles de barbecue
- Fournisseur d'enceintes de terrasse
- Magasin de matériel pour piscines
Écrit par l'entreprise
Prisen er ikke alt," siger de. Men hånden på hjertet – selvfølgelig betyder det noget. Derfor tilbyder Prisklok.dk produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser ved at købe varerne direkte fra fabrikken uden mellemled. Vi sælger online med lave marginer uden dyr butiksplads, hvilket betyder, at vores priser ofte er 40-70% lavere end lignende produkter i andre butikker. Vi besøger jævnligt de fleste af vores leverandører.
Coordonnées de contact
Dåntorpsvägen 30, 136 50, JORDBRO, Suède
- +46841021005
- kundeservice@prisklog.dk
- prisklog.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prøver bevidst at snyde med leverings datoen.
Brusehjørnet jeg bestilte skulle sendes i maj, første udskudt til start Juni. nu siger det det vil blive sendt d. 30. Juni. til trods for at de stadig på deres hjemmeside hvis man går ind for at bestille, skriver at det sendes 16. Juni.
Så de prøver bevidst at mislede kunder der bestiller, ved at skrive de har produkter på lager som de ikke har eller har dem hjemme før de reelt har dem.
Leverer ikke de bestilte varer
Leverer ikke de bestilte varer, og svarer ikke på kunde henvendelser…..
Telefonen tager de heller ikke 😡
Jeg vil ikke købe en vare her virkelig…
Jeg vil ikke købe en vare her virkelig beder om dit cpr-nummer som er dybt ulovligt de kan sgu da ikke være raske oven i hovedet Hustler de folk eller hvad gør de egentlig eller sælger de bare dine oplysninger tjener penge på dem også godt råd hold dig væk denne side er ikke noget for jer
super service
Bestilte en varmepumpe og var meget…
Bestilte en varmepumpe og var meget tilfreds med den hurtig ekspedition og god info men hørte ikke noget fra vognmand han kom bare uden jeg fik noget at vide om han kom heldigvis var jeg hjemme ellers meget flink person kunne godt finde på at handle igen
Hejsa.Det er over en uge siden jeg har…
Hejsa.Det er over en uge siden jeg har bestilt min Crosstrainer,hvor bliver den af.I siger det tager 2-4 hverdage,så jeg venter stadig og håber der snart sker noget.Go dag
Dyr vare
Jeg har købt en dyr varer og skulle have modtaget den inden for 10 hverdage. Nu er der snart gået en måned. Jeg har været i kontakt med dem over kundeservice, hvor de skriver det er fordi de er igang med at skifte lager, at leveringen trækker ud. Jeg har skrevet til dem at jeg gerne vil annullere min ordre og have mine penge tilbage og nu er de stoppet med at svarer mig. Jeg overvejer at melde hjemmesiden til politiet, hvis ikke jeg får mine penge tilbage.
Fint men venter
Man skal skrive hvornår varen præcist…
Man skal skrive hvornår varen præcist leveres til kunden
Skrækkeligt firma
Skrækkeligt firma! Bestiller en vare til rigtig mange penge. Varen kommer aldrig og når man kontakter firmaet får man bare en autogenereret mail..
Useriøst og fub
Min far bestilte en vare
Min far bestilte en vare, hvorefter denne skulle returneres da ventetiden var så lang at han købte et tilsvarende produkt hos anden forhandler.
Efterfølgende skal han betale 1200kr i retur fragt, og leveringsfragten var på 199kr.
Efter lovgivningen kan en virksomhed ikke hæve prisen fra levering til returnering!
Vil anbefale IKKE at handle hos prisklog!
Nu efter 7 måneder vende på sin spejl…
Nu efter 7 måneder vende på sin spejl opgiver jeg. Havde godt nok fået konfirmation på fragt for man hade vente 6 måneder. Men så annuller jeg orden for nu var min tålmodighed opbrugt. Skrive med der’s support men altid en undskyldning efter den anden og aftale med dem jeg bare kun annuller orden og få min penge tilbage men så nu kommer der bare flere undskyld med jeg kun kan få 491kr tilbage. FOLK LADE VÆRE MED OG HANDLE MED PRISKLOG 😡😡 Kan kun håbe folk lade være og de må lukke. Og ring til tlf på siden det er så til anden firma som prisklog køber af og de kan kun fortale om vare. Louise Ved support kan man ikke bruge til nogen som helst

Réponse : Prisklog
Jeg tilslutter mig også dem, der aldrig har fået sin varer
Firmaet er det rene fusk og svindel, så vil fraråde ALLE at købe noget hos prisklog, da I ikke får jeres varer. Pengene trækker de til gengæld med det samme. Gør jer selv den tjeneste, at holde jer langt væk! Jeg bestilte en brusekabine i slut april 2024. Her fik jeg besked på, at den ville blive leveret i maj 2024. Den kom aldrig, hvorfor jeg skrev til kundeservice. Her fik jeg af vide, at der var problemer i det røde hav og den derfor var forsinket, men ville blive sendt i juni. Da juni kom, fik jeg besked på, at den kom i juli, og da juli kom blev den udskudt til august. Hver gang med undskyldningen, at den sad fast i tolden. De skriver ikke engang selv til en, at ens varer er forsinket, man skal selv henvende sig.
Ligesom de flest har jeg også venter nu…
Ligesom de flest har jeg også venter nu 2 måneder, på noget der skod ville komme indenfor 6 dage og de bliver ved med at give tolden skylden.

Varer kommer aldrig
Bestilte en vare i februar med forventet levering i marts. Nu er vi så i juli og den er endnu ikke kommet.
Deres support siger at der er problemer med tollen, men jeg kan se på andre kommentarer at de tit bruger den undskyldning.
Så det bliver 1 stjerne indtil jeg har fået det bestilte.
Edit: jeg har nu modtaget varen, Ca 5 måneder efter forventet leveringsdato. Så man får da det man bestiller, hvis blot man er tålmodig.
Ændret score fra 1 til 3 stjerner.

Bestil aldrig der mere
Bestil ikke hos dem . Man får ikke varene selv man er i kontakt med dem . Jeg bestiller aldrig mere der ...

Forfærdelig forretning
Forfærdelig forretning.
Vi forudbestilte et spa i februar og det skulle komme i marts.
Så blev det til april, så maj, juni og så Juli.
Herefter gav vi op og afbestilte produktet.
Glad for vi ikke skal betale for den service og denne katastrofale forretning. Håber i bliver lukket ned..

Drivhus 6,4 m²
Bestilt drivhus 6,4 m² - blev leveret efter 5 dage - fantastisk samleanvisning, nummer på alle dele, selv skruerne! Rigtig svensk ikea-agtig grundighed. Meget tilfreds!!!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.