Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
- Société d'énergie solaire
- Entrepreneur
- Borne de recharge pour véhicules électriques
- Entrepreneur en toiture
Écrit par l'entreprise
"We zijn een totaal aannemer op het gebied van verduurzaming. Denk hierbij aan zonnepanelen, batterijen, warmtepompen, dakbedekking, laadpalen en etc. "
Coordonnées de contact
Gelderhorst 1 E , 7207BH, Zutphen, Pays-Bas
- 0575 757 115
- info@pro-duurzaam.nl
- pro-duurzaam.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer ontevreden
In oktober 2023 heeft Pro Duurzaam 5 zonnepanelen geplaatst, wat overigens pas bij de 3e afspraak gelukt is. Na 20 maanden werkte het systeem niet meer. In de offerte was vermeld dat we 5 jaar (installatie) tot 25 jaar (zonnepanelen) garantie zouden hebben maar PD heeft niets voor ons willen doen. Er is geen monteur geweest. Tenslotte heb ik een ander bedrijf gevonden die e.e.a. heeft opgelost. De kosten waren voor ons. Ik voel me belazerd door Pro Duurzaam.
Goed snel en een eerlijke prijs.
Goede communicatie
Communicatie was altijd heel vlot en zorgvuldig en ik ben tijdens de werkzaamheden altijd goed op de hoogte gehouden van het hoe en waarom. Ook wanneer ze kwamen maar ook weer weggingen.
Bitumen dakbedekking goed aangelegd en voor goede prijs.
Goede prijs kwaliteit. Offerte efficiënt online opgemaakt zonder huisbezoek. Bitumen goed aangelegd. Witte bitumen dat de woning koeler laat in de zomer, en de zonnepanelen beter laat werken.
Met Pro-Duurzaam vakkundig het dak op!!
Bij de keuze naar zonnepanelen viel de keus op @Pro-Duurzaam. Ze hebben voor mij de goede recensies waargemaakt: duidelijk en vriendelijk in het overleg, vlotte installatie van de panelen onder lastige weersomstandigheden, nette afwerking van elektrische bedrading en ook weer fijn afsluitend contact bij uitleg installatie. Al met al prima bedrijf!
Goede keus
Scherpe offerte, snelle levering, alles volgens afspraak.
Zeer vakkundig team, heel erg blij mee👍
Zonnepanelen laten installeren bij @Pro-Duurzaam
@Pro-Duurzaam heeft ons vanaf het begin van het trajekt tot de installatie van de zonnepanelen goed geïnformeerd en begeleid. Vragen worden altijd netjes en uitvoering beantwoord zodat je precies weet waar je aan toe bent. De installatie van de zonnepanelen is keurig gedaan, eigenlijk beter dan ik had verwacht voor een huis met een oude meterkast.
ik heb 12 zonnepanelen laten plaatsen en airco beneden, en slaapkamer boven
ik heb 12 zonnepanelen laten plaatsen, en een aircosysteem beneden en slaapkamer boven, en dit allemaal op 1dag. er is echt keurig en supersnel gewerkt. zowel door de electricein als de mannen van de zonnepanelen en airco. ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen
wat ik ook erg fijn vind ,is dat je als klant een aanspreekpunt hebt, .en dat ook in de toekomst. pro duurzaam het aanspreekpunt is. net bedrijf, schappelijke prijs. en komen al hun afspraken na. dit hoor je wel eens anders.
warmtepomp van Pro-Duurzaam
We zijn nu al een half jaar zeer tevreden met onze warmtepomp. Vanaf de offerte tot aan de installatie zijn we erg blij met de heldere communicatie en het nakomen van afspraken. Hoewel we tijdens de installatie een klein probleem tegenkwamen, werd dit snel en effectief opgelost. Fouten kunnen altijd gebeuren, maar het is de manier waarop ze samen met ons zijn opgelost die ons echt aanspreekt. We raden pro-duurzaam zeker aan.
30 panelen via Pro-duurzaam: top.
Pro-duurzaam heeft vorige week 30 panelen glas-glas geïnstalleerd. Duidelijke afspraken met Niels Kruitbosch en snelle interactie. Keurige plaatsing op het dak door deskundige en vriendelijke installateurs; zie er esthetisch prima uit. Ook het aanpassen van de meterkasten heel netjes geregeld. Ook het inregelen van de bijbehorende app was heel duidelijk. Lever op dit moment meer terug dan ik verbruik. Top bedrijf.
Positief ervaring met Pro-duurzaam
Onlangs hebben wij Pro-duurzaam de opdracht gegeven om de omvormer te vervangen. Niels Kruitbosch heeft ons uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden. Binnen 2 weken is de omvormer vervangen door een zeer kundig monteur.
Pro-duurzaam is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact tot aan de aftersales is Niels Kruitbosch met zijn team zeer betrokken geweest. Pro-duurzaam willen wij aan iedereen aanbevelen!
Professioneel betrouwbaar en betrokken!
Ik heb onlangs 23 panelen laten installeren door Pro-Duurzaam. Ik heb goed advies gehad vooraf en daarna een snelle complete en scherpe offerte.
De dakdekkers die de panelen kwamen monteren waren fantastisch. Alles is dan ook erg mooi gemonteerd. De elektricien die alles aan kwam sluiten heeft het ook super gedaan. Alle draden mooi weggewerkt en de meterkast weer netjes gemaakt.
Niels van Pro-Duurzaam is altijd bereikbaar en hij is bereid om mee te denken. Hij houdt zich aan alle gemaakte afspraken. Als ik in de toekomst nog ga uitbreiden doe ik dat vast met pro-duurzaam!
Prima ervaringen met dit bedrijf
Prima ervaringen met dit bedrijf. Altijd goed contact omtrent de aanbieding, bij vragen en komen de afspraken goed na. Een week voor het plaatsen hebben ze nog een voorstel gedaan voor een ander merk panelen met een wat grotere opbrengst en deze zijn zonder prijsstijging ook geleverd. De installateurs overlegden prima omtrent het leggen van de panelen en de kabels en alles is netjes weggewerkt.
Pro-Duurzaam, een aanrader!
Met Pro-Duurzaam een hele prettige ervaring!
Van begin tot eind zijn ze betrokken in het proces. Je bent geen nummer, maar echt klant!
Monteurs (zzp) waren heel vriendelijk en ook meedenkend over plaatsing en hoe ze het beste de kabel konden verwerken naar binnen toe.
Ook de jongeman (zzp) die alles kwam aansluiten heeft vakkundig werk afgeleverd.
Een mooie nieuwe meterkast en ondanks de niet meewerkende kabel door het huis (wat resulteerde in een gat door de vloer omdat er met geen mogelijkheid via de koof nog iets bij kon) heeft hij alles op alles gezet om dit met zo min mogelijk schade te volbrengen.
Kortom, echt een aanrader!
Pro Duurzaam is een aanrader!
We zijn zeer tevreden met het plaatsen van onze zonnepanelen door pro Duurzaam. Bij ons waren het drie platte daken die zijn voorzien van zonnepanelen. Een behoorlijke klus voor de monteurs maar naar volle tevredenheid uitgevoerd ondanks de gure weersomstandigheden (het begon steeds harder te sneeuwen). Ook het vervangen van de meterkast ging professioneel en keurig in overleg wat er niet of wat er juist wel kon. Het belangrijkste bij deze leverancier vonden wij afspraken nakomen en altijd bereikbaar zijn. Afspraak was afspraak. Chapeau!
Uiterst tevreden 😊
Pro duurzaam Zutphen heeft 6 weken geleden zonnepanelen bij ons geïnstalleerd en we zijn zeer tevreden over de afspraken met Niels Kruitbosch. Vanaf het eerste contact was de communicatie snel en duidelijk. Niels heeft ons uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden en heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuze. De installatie verliep vlot en professioneel en we zijn blij met de opbrengst van de zonnepanelen. Al met al een uitstekende ervaring met Pro duurzaam Zutphen!
Zeer tevreden over Pro-duurzaam
Zeer tevreden over Pro-duurzaam. Korte lijnen en Niels staat je altijd netjes te woord! Het team dat hier 23 panelen geplaatst heeft doet ook alles netjes en snel! Kortom ga zo door!
Snel, vakkundig, fijne en duidelijke communicatie!
Wow. Een jonge ondernemende club, die zn zaakjes top op orde heeft. Scherp geprijsd, eerlijk over wat wel en niet kan, professioneel in advies, plaatsing en communicatie. Zowel vooraf, tijdens plaatsing als achteraf met hulp bij config netwerk en app.
En: snel schakelen. Dus geen maanden en maanden. Veel mensen in mijn omgeving reageerden verbaasd dat alles zo snel en soepeltjes liep.
Fijn!! Kan geen verbeterpunten bedenken, helaas, haha!
Zeer tevreden over Pro-duurzaam
Zeer tevreden over Pro-duurzaam. 12 zonnepanelen laten plaatsen. Prima geadviseerd, snelle en duidelijke offerte. Eigenaar N. Kruitbosch ten alle tijden vlot bereikbaar voor nadere informatie/advies en geeft duidelijke uitleg, kortom prima service! We zijn ook zeer tevreden over de installateurs. Snel en netjes gewerkt.
Wij kunnen u dit bedrijf zeker aanraden!
Top bedrijf en service
Nadat we een goed advies met een scherpe offerte ontvingen, van Niels voor 22 zonnepanelen met omvormers, zijn we heel snel akkoord gegaan. Ook gezien de merken waarmee hij werkt. Vorige week zijn de panelen geplaatst door 3 vakkundige monteurs en binnen 3 uur was alles operationeel. We zijn erg blij en tevreden met de service en dienstverlening van Niels. Ik kan het bedrijf van Niels aanbevelen bij anderen, hij heeft een eerlijke prijs. Nu is het wachten op de zon…
En savoir plus sur les différents types d'avis.