Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na lang zoeken zijn we naar Pronto in Zutphen gegaan. Bij binnenkomst werd gevraagd of we hulp nodig hadden. Verkoopster Jolanda begreep precies waarmee ze kon helpen. We werden vakkundig geïnforme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijn geholpen door Julie!! Heeft alle tijd genomen en ons goed geadviseerd met de aankoop van onze nieuwe hoekbank.

Noté 4 sur 5 étoiles

Men is klantvriendelijk. Je kunt lekker relaxed rondkijken. Natuurlijk kom je dan vanzelf in gesprek met een adviseur. We hebben ook nog een zeer goed en vakkundig advies gekregen. Onderhandelen... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was een leuke winkel met aan dacht voor de klant liet ons even rond kijken en toen wij wisten wat wij wilden was daar de medewerker Frank die ons vriendelijk te woord stond en ons op een rustig m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin de meubles
  4. Magasin de canapés

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 55 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Goede adviezen van Jolanda

Na lang zoeken zijn we naar Pronto in Zutphen gegaan.
Bij binnenkomst werd gevraagd of we hulp nodig hadden.
Verkoopster Jolanda begreep precies waarmee ze kon helpen.
We werden vakkundig geïnformeerd en konden samen met Jolanda alles vinden. Precies zoals we voor ogen hadden. Jolanda dank je wel, Top gedaan.

25 mai 2026

Beste Addo Hofs,

Wat een prachtige review om te lezen, hartelijk dank hiervoor! 😊

Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat we samen precies hebben gevonden wat jullie zochten. Ik heb het contact als erg prettig ervaren en ben blij dat ik jullie heb kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Heel veel plezier gewenst met jullie aankoop en graag tot ziens!

Groetjes Jolanda,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijn geholpen door Julie!

2 mai 2026

Beste Familie Pelgrum,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo fijn geholpen zijn door Julie. Uiteraard nemen wij voor al onze klanten ruim de tijd om hen goed te kunnen adviseren over zo’n belangrijke aankoop als een hoekbank.

Geniet ervan!

Groetjes Team Profijt Meubel Zutphen

Profijt Meubel Zutphen Top

op 20 maart bij Profijt Meubel eetkamerstoelen gekocht, bij binnenkomst troffen wij een nette showroom aan en personeel wat ons netjes begroeten, na een ronde door de showroom te hebben gelopen en de keuze op twee paar eetkamerstoelen te hebben laten vallen werden we op een hele prettige wijze door Julie geholpen we twijfelden in eerste instantie over de stof, we lieten Julie een paar foto's van af de telefoon zien van onze bank in huis en Julie gaf direct aan dat ook zij de zelfde kleurstaal in hun collectie hadden deze er bij gepakt en de keuze werd voor ons alweer een stuk duidelijker nog even gevraagd of wij de stoelen bij daglicht mochten zien en ook dit was geen probleem aangezien wij nog wat twijfelden en maar 5 kilometer bij Profijt Meubel vandaan woonden hebben wij besloten om er nog even over na te denken in de loop van de avond terug gegaan naar Profijt Meubel en zes mooie eetkamerstoelen bij Julie gekocht.
Julie bedankt voor je goede adviezen en voor de fijne behandeling tijden ons bezoek de volgende keer komen we weer bij jouw.

20 mars 2026

Beste Wim,

Julie is een van onze enthousiaste verkoopsters. Heel fijn om te lezen dat ze alles uit de kast heeft gehaald om jullie tevreden de deur uit te laten gaan. Geniet vooral van uw aankoop.

Noté 1 sur 5 étoiles

BANKSTEL GEKOCHT IN ZUTPHEN

BANKSTEL GEKOCHT IN ZUTPHEN. NA EERSTE DAG ZIEN DE KUSSENS ER AL NIET MEER UIT .de gehele vorm er al uit voor ons nooit geen profijt meer .

10 janvier 2026

Beste klant,

Ik hoop dat jullie contact hebben opgenomen met onze service-afdeling.
Zo niet vragen wij u dat alsnog te doen via onze website.

Hartelijke groet,
Profijt Meubel Zutphen

Ben goed geholpen

We zijn door verkoopster Julie fijn en vriendelijk geholpen
Ze dacht goed mee over de kleur en hoe we eventueel de woonkamer anders in konden richten
Ze nam hier de tijd voor

27 mars 2026

Beste Hans,

Wat fijn dat u Julie zo'n mooie score geeft.
We geven het graag aan haar door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Medewerker was vriendelijk en…

Medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Goede productkennis.

23 mars 2026

5 Sterren voor ons!
Dankjewel Monica.

Hartelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige verkoper, met alle begrip, rust en tijd.

De verkoper, Frank, stelde de jonge man met beperking super op zijn gemak.
De uitleg qua stoelen werd ook als prettig ervaren.

We keren zeker terug.
Onze dank

20 mars 2026

Beste Hetty,

Wat fijn te lezen dat Frank zo'n uitwerking heeft op de klant.
Zo herkennen wij Frank ook, in 1 zin mooi omschreven.
Ik hoop dat er van de stoelen genoten gaat worden.

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn heel goed geholpen door Mirne

Ik ben heel goed geholpen. De medewerker was vrolijk, vriendelijk en erg geduldig. Ze luisterde goed en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dat maakte echt een positief verschil.

19 mars 2026

Beste Kagan Adam,

Wij worden zelf ook blij van Mirne's vrolijkheid.

Nog blijer worden we van uw mooie review voor haar.

Hartelijk dank.

Zeer tevreden!!!

Nienke heeft ons vlot en vakkundig geholpen, heel tevreden met onze aankoop!!
Top service!!👍👍👍👍

1 mars 2026

Beste Erik Brilman,

Dankjewel voor de prachtige 5 sterren beoordeling. We geven het graag aan Nienke door.

Groeten,

Prettige verkoper

Prettige verkoper, duidelijke uitleg, hij nam de tijd voor ons , bovendien dacht Frank met ons mee en gaf goede adviezen.
Top Top Top, alle lof voor Frank.

28 février 2026

Réponse de Profijt Meubel - Zutphen

Wat fijn om te lezen dat jullie Frank 5 sterren gunnen, Rob. Daar wordt hij echt blij van!

We wensen jullie heel veel plezier met jullie Mirtho bank.

Groetjes,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke begripvolle verkoper die…

Vriendelijke begripvolle verkoper die alle tijd voor ons. Duidelijk uitleg geeft. Dikke 10

24 février 2026

Réponse de Profijt Meubel - Zutphen

Een dikke 10! Wat fijn dat jullie ons zo goed beoordelen, Dora.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en daardoor ook fijn geholpen. We zijn goed geslaagd met een bank en een relax stoel.

22 février 2026

Beste klant,

Wat een tevredenheid, hartelijk dank voor de mooie punten!

Super fijn geholpen door Mirne

Wij zijn super fijn geholpen door Mirne!
We hebben door haar goede advies de juiste stoelen en stof gekozen en we zijn er super blij mee!

24 septembre 2025

Beste Truus Hagenbeek,

Ook wij zijn blij met onze Mirne. Wat fijn dat zij haar kennis op u over wist te brengen.

Geniet van uw mooie stoelen!

Groet,
Team Profijt Meubel Zutphen.

Goed advies

Goed advies en snel geholpen door Eric, kopen al jaren bij profijt omdat de service zeer goed is, levertijd is redelijk

6 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn super geholpen door Frank erg…

We zijn super geholpen door Frank erg deskundig en nam alle tijd we kijken uit naar de nieuwe bank gr Robert en Marjolein bouhof

10 juin 2025

Beste Wil Simon,

Wat leuk om te horen, dankjewel! Het was gezellig om jullie te helpen — ben benieuwd hoe de nieuwe bank straks staat. Tot snel weer!

Groetjes Frank
Profijt Zutphen

Noté 5 sur 5 étoiles

Een week geleden onze nieuwe meubels…

Een week geleden onze nieuwe meubels gekregen. We zijn zeer tevreden. Afgeleverd zoals afgesproken. We kunnen de winkel zeer zeker aanbevelen.

28 mai 2025

Beste Familie Berendsen,

Wat fijn om te horen, bedankt voor het vertrouwen! Geniet van jullie nieuwe meubels!

Groetjes,
Team Profijt Zutphen

Comfortabele eetkamerstoelen

Na lang zoeken eetkamerstoelen van onze smaak gevonden bij Profijtmeubel!

16 mai 2025

Beste Harry Jager,

Missie geslaagd dus!

Superleuk dat jullie bij ons precies de eetkamerstoelen hebben gevonden die jullie zochten. Veel plezier ermee en gezellig dat jullie er waren!

Groeten Frank
Profijt Zutphen

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat wij hebben gevonden, wat wij zochten

Omdat wij hebben gevonden, wat wij zochten. Prettig geholpen, we wachten nu op de leveringen.

26 mai 2025

Beste G Nijenhuis,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u gevonden heeft wat u zocht en dat u prettig bent geholpen. We hopen dat de levering snel en naar wens verloopt. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Profijt Meubel Webshop

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus