De hade inte parfymen jag ville så jag anmälde mig för att bli underrättad när den kom tillbaka. Nu är de så att flera företag har samma service men antingen de glömmer att underrätta dig eller om... Voir plus
Otroligt bra utval av parfymer som inte endast är till bästa pris utan även fri frakt. Wow säger jag bara, vill även tacka personalen som är så duktiga och snabba på att svara på mail gällande allt ma... Voir plus
Profumo.se specialiserar sig på att erbjuda exklusiva parfymer online, inköpta från auktoriserade grossister i EU. Med ett brett utbud av dofter för både kvinnor och män, erbjuder vi populära varumärken och de senaste trenderna inom doft världen. Genom snabba leveranser och en professionell kundservice har vi skapat en pålitlig plattform för doft älskare att enkelt beställa sina favorit parfymer online.
Suède
- profumo.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
SCAM FÖRETAG!!!
SCAM FÖRETAG!!!! Beställde 3 sample parfymer jag får bekräftelse för leverans, efter 2 dagar avbokar dem min leverans utan någon anledning, jag mejlar dem men inget svar, mejlat dem 2 ggr till men fortfarande inget svar (står att dem svarar inom 72h vilket är skitsnack) har inte fått återbetalning!
Betalade för 4 fick 2
Beställde 4 samples, fick bara hem 2. Mailat 2ggr, men får inget svar.
Har beställt för över 1500kr för ca 2 v…
Har beställt för över 1500kr för ca 2 v sen och lagt 1 till order dagen efter, den som lagts senas kom men den andra har ej kommit och har skickat 6 gånger e-mail till dom och dom svarar ej , dåligt av ett företag att blåsa en kund på detta sätt
Bra men fick inte allt
Beställde tre tester, fick två (men återbetalning på den som inte kom).
Det var märkbar skillnad på mängd i flaskorna, ena skulle kunna fyllas på mer för att upplevas full.
Priset är inte allt
Priset är inte allt. Leveranstider som inte stämmer. Inga kontaktuppgifter till företaget. Ingen svarar på mail. Paketet kom fram, dåligt packat och de två krämer som fanns inuti kartongen var totalt lösa. Jag skulle inte rekommendera butiken och kommer själv kunde att handla där fler gånger.
Har beställt 2 ggr och betalat
Har beställt 2 ggr och betalat . Skrivit 3 ggr och frågat om beställningen men får ingen respons alls . Lurad ?? Troligen …
I purchased a perfume on December 4th
I went on vacation and only had time to revise my review now. Support was slow to respond, but they managed to resolve the delivery issue, which had already been delayed by 11 days, the day before my trip. I was treated well, but I think they need to improve their interaction with new customers because I didn't even receive confirmation of my payment for 3 days, nor any confirmation email. In the end, everything worked out!!
Bra support
Många turer som tillslut blev bra, men man bör ha tålamod.
Första ordern tog 2 dagar att få. Andra 3 veckor för att det är juletider och lager folket har fullt upp. Så fullt upp att dem glömmer skicka paketet, för att ett par av mina parfymer var slut i lager.
Men supporten i mitt fall var världsklass.
Dem bytte den fulla parfymen till en annan full parfym som jag tänkt köpa oavsett. Så det är bra att göra research på vad man vill ha, för då löser sig allt.
Dem bytte några av parfym proverna till några jag spanat in , men ännu inte skaffat. Samtliga var fantastiska, hade dock en av dem på full flaska. Men det är tanken som räknas eftersom att det var 1 av 4 "förlåt för att vi är sena", dem andra var sådana jag scoutat, och hade planer på att köpa senare.
Riktigt väldoftande parfymer. Alla 10 proven jag fick var fantastiska. 100ml jag fick i utbyte var French Avenue , Vulcan Feu. En parfym jag spanat in men inte har skaffat prov på. Fick lita på spaningen.
Det blev en succe. Jag gillar den. En i min hemtjänst gillade den också så nu kommer den personen köpa den också.
Älskar kloner, för en förtidspensionär som mig har inte råd att köpa fulla flaskor som inte luktar gott. Har blivit en hel del nitar genom åren. Bätte att köpa parfym prover och gillar man köper man full flaska. Nu har jag hittar några som säljer klon parfymer på provflaskor, så nu kan man testa många och beställa fulla flaskor sen. Nu får man enbart sådana man tycker om.
Alla prover luktar inte gått såklart, det är därför man köper prover.
Men jag hade tur båda köpen, utav 15 parfym prover på 2 köp luktar 14 riktigt bra. Tänk om man skulle köp 15 fulla flaskor och 5 av dem luktar inte gott.
Så det blir en 4a i betyg pga den suveräna supporten som även gjort uppföljning på min order med mig. Jag bad inte om de 4 extra parfymerna, dem kom bara. Jag blev så glad över den gesten och supporten att jag vände från negativ kund, och aldrig mera handla här. Till att numera tycker jag deras tjänst är ypperlig.
Det enda som behöver ändras är lager föring och information om att en parfym är slut. Men det tog lite över 20 dagar, och sedan kom min order. Men däremellan kom det ett par riktigt fina support mail, som ändrade min ståndpunkt helt.
Bra för jag behöver prover innan fulla parfymer skaffas, det är bäst så för plånboken och näsan.
Slipper man slösa pengar på fulla flaskor man aldrig samplat. Utan köpte på tur eller otur. Det har blivit en hel del pengar i sjön, men nu är det slut med det.
40-59 kronor har man råd att avvara ifall parfymen inte luktar gott, det är en öl. Men i slutändan tjänar man 1000-lappar.
Bra Profumo, ni har lite att jobba på , men ni sköter era åtaganden väl. Ville säga till folket, första ordern var ett parfym prov slut, då Swishade dem tillbaka den summan innan paketet ens kom.
Ha tålamod speciellt i juletider och andra hög tryckstider, så kommer man bli nöjd i slutändan.
15 prover , 1 full parfym på 2 beställningar. Alla utom ett prov luktade fantastiskt, och det är inte Profumos fel utan min näsas fel. =)
Rekomenderas starkt!
Jätte snabb leverans, bra bemötande, bra priser, simpelt, rekommenderar starkt!
nöjd
Första gången jag handlar här. Beställde 6 testparfymer men får via en uppdaterad faktura och när paketet skickats veta att två av testerna inte fanns. Lite dåligt att man kan beställa parfym som inte finns i lager:/ känner inte heller för att betala 59kr i frakt för att köpa två testparfymer. Hade önskat att man fick reda på detta innan paketet skickades så man kanske kunde gjort om beställningen eller välja andra parfymer. Dessa skulle vara en julklapp så nu blir det väll att returnera alla🥺men hyfsade snabb leverans 3-4 dagar. Beställde också två full-size men fick bara en.
Uppdatering: jag har pratat med kundtjänst och dem skickade nya parfymer och den andra parfymen som fattades, så jag är nöjd ❤️

Beställde en produkt
Beställde en produkt, kom inte inom den leveranstiden som står på deras hemsida. Kontaktade dom, tog lång tid att få svar. Dom sa att produkten inte var skickad pga att dom hade många att skicka. Lovade att skicka den den 5/11, idag är det den 11/11 och jag har fortfarande inte ens fått en bekräftelse på att den är skickad. Kommer aldrig beställa från dom igen, känner mig lurad.
Många fina parfymer till väldigt bra…
Många fina parfymer till väldigt bra pris. Snabbt svar och trevlig personal.

Super nöjd
Alltid lika nöjd med varorna och kvaliteten
Parfymer är 10/10

Beställde två stycken parfymprover
Beställde två stycken parfymprover - snabb leverans och väldigt kvalitetsfyllda parfymer. Jag är väldigt nöjd! 😍

Sveriges bästa parfym sida
Beställt flera gånger från Profumo, blir bara mer och mer nöjd! Smidig hemsida och ännu finare dofter. Rekommenderas starkt!

Min number #1 parfymshop
Här snackar vi många och bra produkter till schyssta priser, snabba leveranser och snabba svar från trevlig och kompetent kundtjänst vid frågor.
Profumo är min go to, rekommenderar starkt att handla från dem. ✨✨✨✨✨

Jättefin och snabb leverans
Toppen
Alltid lika kul o titta på deras live på tiktok , det är andra gången jag beställer och det är väldigt snabb leverans på parfymerna och dom luktar gott .
Bästa parfym sidan
Snabba och brs leveranser om massa fantastiska dofter!! Ingen parfym jag köpt från Profumo har varit dålig och har även fått massa bra tips från deras live.
En savoir plus sur les différents types d'avis.