Virkelig gode oplevelser efter at have brugt Prokloak flere gange, og vil helt sikkert kontakte det firma igen. Dygtige, professionelle håndværkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, o... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Rottespær og udskiftning af brønd og kloak på no time! Havde besøg af Prokloak, da vores afløb blev stoppet meget ofte. De fandt et omfattende rotteangreb, og installerede på samme dag et rot... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Prokloak tilbyder vi en lang række ydelser. Vi har specialiseret os i alt indenfor kloak arbejde. Siden 2002 har beskæftiget os med bla. Sikring mod rotter. Sikring mod vand i kælderen. Forsikringssager. Opgravningsfri renovering. TV-inspektion. Div spul og rens opgaver. Hos Prokloak har vi selvfølgelig autorisation, og har ydermere certificeringer indenfor, Rottespærre montør. Kessel service tekniker. Samt fugtkurser fra teknologisk institut, som vi iøvrigt samarbejder med. Ordentlighed, punktlighed og kvalitetsarbejde, er blandt de ting vi hos Prokloak vægter højest.
Coordonnées de contact
Teglværksvej 1, 4000, Roskilde, Danemark
- Kontakt@prokloak.dk
- prokloak.dk
Virkelig gode oplevelser efter at have…
Dygtige, professionelle håndværkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, og hvad vigtigst er: Du føler dig i trygge hænder ved det her firma. Ordentlighed og venlighed er kendetegnet ved Prokloak.
Kan varmt anbefales.
Jeg har brugt ProKloak og er virkelig…
Jeg har brugt ProKloak og er virkelig godt tilfreds. De tager alle opgaver seriøst, og man kan tydeligt mærke, at de har stor erfaring. Hele forløbet var professionelt, og kommunikationen var både saglig og behagelig. De er søde at tale med, forklarer tingene ordentligt, og man føler virkelig, at man er i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale dem.
professionel udførelse af opgaven.
Service helt i top.
rigtig god vejledning, og meget flot udført.
Veldokumenteret forundersøgelse.
Skjulte kloakdæksler
Det er nu 2, gang vi har haft besøg af ProKloak. Denne gang i nyt hus fra 1994, hvor kloakdækslerne var skjult under fliserne på terrassen. De blev hurtigt fundet og nogle uger senere blev betondækslerne byttet ud med nogle mere elegante metaldæksler og i den forbindelse hævet til jordhøjde. Og i samme hug blev der sat en rottespærrer i og hele kloaken godkendt som fin og funktionel. Dette forløb var igen kendetegnet ved god kommunikation og overholdelse af aftaler. Arbejdet blev som ved første besøg i tidligere hus udført hurtigt og professionelt.
Min varmeste anbefaling.

Réponse : ProKloak
Montering af ny rottespærre.
Montering af ny rottespærre og reparation af brønden. Super rådgivning og flot lavet.

Meget venlige og vidende
Meget venlige og vidende, følte mig tryg igennem hele forløbet omkring udbedring af udfordringerne med kloak.

____
Professionelle, super effektive og hyggelige.
Får vores bedste anbefalinger.

Réponse : ProKloak
Endnu en gang en god oplevelse med en…
Endnu en gang en god oplevelse med en pro-aktiv tilgang til at gå gjort det rigtige i tide.
Tak for god service!

Professionelle og behagelige…
Professionelle og behagelige håndværkere. God kommunikation under forløbet.

Réponse : ProKloak
Arbejde flot udført til aftalte tid og pris
Arbejde flot udført til aftalte tid og pris.

Gjorde IGEN - Perfekt
Gjorde IGEN .. kom til tiden, løste problemet og afleverede et smukt arbejde. Sjældent med så fint håndværk .
Varmeste anbefalinger

Réponse : ProKloak
De kom som aftalt og fixede det de…
De kom som aftalt og fixede det de skulle på rekordtid. Endda mere end de havde givet tilbud på uden yderligere omkostninger 😁👍

Réponse : ProKloak
Prokloak rykkede hurtigt på vores…
Prokloak rykkede hurtigt på vores ødelagte kloak så vi igen kunne komme på toilettet, selvom det var en helligdag blev der udskiftet rør med et smil 😊
Super service og vil anbefale dem til alle andre

Réponse : ProKloak
Super behjælpelige med kontakten til…
Super behjælpelige med kontakten til forsikringsselskabet. Uden deres rådgivning havde vi ikke fået forsikringen til at dække skaden. Kloakarbejdet blev også udført hurtigt og effektivt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.