1. Consultant

Écrit par l'entreprise

Er du blevet afvist af dit forsikringsselskab – selvom du føler, det er uretfærdigt? Du er ikke den eneste. Mange oplever at stå alene mod et system, der virker urimeligt svært at forstå. Hos Protesta tager vi kampen for dig. Vi gennemgår din sag, finder fejl i afgørelsen og sikrer, at du får det, du har ret til. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det er trygt, gennemsigtigt – og helt på din side.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

helt igennem tilfreds

for ca. 2-3 år siden købte jeg en motorcykel hos en professionel motorcykelforhandler i god tro omkring alt nu gik lige efter bogen.
jeg bliver efterfølgende (2 år senere) indkaldt til fogedretten, da der er pant i køretøjet. det er jeg selvfølgelig uforstående overfor og får derefter kontakt til protesta som tager min sag, og deltager i fogedretten hvor vi ikke kan gøre andet end at betale det de nu forlanger.
protesta kører derefter en sag i retten, rettet mod motorcykelforhandleren og VI vinder sagen. Forhandleren skulle betale alle omkostninger omkring sagen .
jeg er helt igennem tilfreds med forløbet under protestas vinger. Også når panikken ramte, så var de der til at støtte.

en stor tak rettet mod dem er vist helt på sin plads.
Så mange tak

15 avril 2026

Kære Sabina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med Protesta.

Vi er meget glade for at læse, at du har været tilfreds med forløbet og har følt dig godt støttet undervejs. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever tryghed, loyalitet og ordentlighed i kontakten med os.

Tak for tilliden og for dine fine ord.

Jeg blev kontaktet af protesta vedr en…

Jeg blev kontaktet af protesta vedr en forsikringssag på min afdøde far.
Forsikringen havde afvist at betale hans ulykkesforsikring, selvom der ikke er tvivl om, at min far var død ved en ulykke.
Jeg kunne desværre ikke få fat i udtalelser fra min fars læger, og vi valgte derfor ikke at køre sagen. Men jeg giver 5 stjerner alligevel, da jeg opererede Per fra Protesta som empatisk, god til at følge op på tingene og enormt hjælpsom.
Vil helt sikkert anbefale deres hjælp hvis der er problemer med forsikring

9 janvier 2026

Kære Mia

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med Protesta.

Vi er meget glade for at læse dine ord om den hjælp og opfølgning, du har fået undervejs. Selvom vi ikke kunne hjælpe dig videre, betyder det meget for os, at du har oplevet forløbet som trygt og empatisk.

Tak for tilliden og for din anbefaling.

Enormt god service og gennemsigtighed

Vi har benyttet Protesta til at gennemgå vores afslag på vores forsikringssag.
Med hjælp fra Protesta fik vi ændret afgørelsen fra et afslag uden erstatning til at få erstatning for vores vandskade i kælderen.
Vi blev mødt af professionalisme, hurtig sagsbehandling og en enorm gennemsigtighed.
I samme ombæring kiggede Protesta vores forsikringer igennem, og fandt mangler. Vi fik en god rådgivning omkring vores forsikringer.
Vi følte os trygge igennem hele processen, og vi kan klart anbefale Protesta til at køre forsikringssagerne.

14 septembre 2025

Hej Ida,
Tak for din anmeldelse og for den tillid, du har vist os - vi er glade for at vi kunne hjælpe.
Vi sætter stor pris på samarbejdet og på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Det betyder meget for os og for de mennesker, der overvejer at søge hjælp i lignende situationer.

Protesta hjalp mig ud af en håbløs og uoverskuelig sag.

For en måneds tid siden stod jeg i en håbløs sag mod et stort og kendt forsikringsselskab.

Jeg var blevet snydt, forvildet og løjet overfor, hvilket resulterede i at jeg stod og skulle betale over 100.000,- kr til skader af bil, på egen hånd.

På blot under en måned vendte Protesta sagen op imod forsikringsselskabet og opnåede at jeg blot ikke kun fik den fulde erstatning jeg var berettiget til, men endda også mere på baggrund af hvordan forsikringsselskabet behandlede min sag.

Jeg kan ikke give Protesta nok stjerner! Tøv endelig ikke med at tage kontakt til dem, hvis i står i en svær situation imod jeres forsikringsselskab.

20 septembre 2025

Hej Toke.
Tusind tak for at dele din historie.
Vi ved, hvor frustrerende det kan være at stå over for et stort forsikringsselskab, især når man føler sig snydt eller overladt til sig selv.
Derfor betyder det meget for os at høre, at du igen fik ret og ro i sjælen.

Hos Protesta handler alt om at skabe retfærdighed og tryghed – også når det virker håbløst.
Tak fordi du stolede på os, og tak fordi du deler din oplevelse med andre, der står i samme situation.