Jag vill rekommendera Protexia AB och särskilt Adam för deras fantastiska service. Adam var mycket professionell, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med h... Voir plus

“Snabbt och smidigt när det verkligen behövdes” Fick ett larm i mobilen om misstänkt aktivitet. Ringde spärrlinjen direkt och blev bemött väldigt professionellt. Allt gick snabbt och smidigt – de s... Voir plus

Vi (min fru och jag) hade kontakt med ProteXia idag, och vi fick ett bra och proffsigt bemötande av Gustav Holmström, trots att vi var lite griniga. Men vi fick bra hjälp och råd hur vi ska göra med a... Voir plus

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

132 avis

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Lurar äldre personer som inte vet bättre. Dom talar inte om vad som gäller muntligt. Sen kommer dom undan det. Väldigt konstig. Men jag och många med mig är inte klara med dom. Ni borde skämmas.

31 août 2025
Avis spontané

Varning för detta företag!!!

Varning för detta företag!!!

Dom säljer på pensionärer abonnemang som är jätte svåra att avsluta och verkligheten är tyvärr så att detta abonnemang inte hjälper ett dugg
Dessa personer som står bakom detta företag borde skämmas!!

23 février 2026
Avis spontané

Toppen bra säger jag bara!!!

Toppen bra säger jag bara!!! Detta är en mycket bra tjänst, får larm när någon tar upplysningar och kan se allt, mycket bra!

15 janvier 2026

Tack

Hej, stort tack till er som hjälpte min pappa att förlänga sitt skydd hos er. Mycket nöjd!

18 janvier 2026

Trevligt bemötande och kunnig

Trevligt bemötande och kunnig, löste problemet med autogiro. Av David

7 janvier 2026

Tack Björn! 🙌
Vad roligt att höra att David kunde hjälpa dig med autogirot och att du är nöjd med bemötandet. Vi uppskattar verkligen din feedback! 🌟

Tack för hjälp

Mycket trevligt bemötande av eran David, saklig och tydlig. Tack för all hjälp.

23 décembre 2025

Stort tack, Anders! 🙏
Vad roligt att höra att du fick ett sakligt och tydligt bemötande av David. Hälsningar från hela teamet på Protexia! 🌟

Röd flagga för Protexia!

Ett företag som grundlurar sina kunder och som riktar in sig på äldre personer. Tex när någon vill avsluta sitt pålurade abonnemang som ljuger dom att uppsägningstiden är längre än vad den faktiskt är.

Alla fina recensioner är ifrån kompisar till deras anställda. Bluff företag

Akta er för detta företag !

Tack Jessica! 🙌
Vad kul att höra att du är nöjd med servicen och att du uppskattar tjänsten. Hälsningar från hela teamet på Protexia! 🌟

Tusen tack David och teamet för all fin…

Tusen tack David och teamet för all fin hjälp! Tycker detta är en väldigt bra tjänst efter alla omständigheter.

Stort tack, Linus! 🙏
Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och tjänsten. Hälsningar från hela teamet på Protexia!

Tycker detta är en mycket bra tjänst…

Tycker detta är en mycket bra tjänst faktiskt, stort tack till David för all hjälp

Stort tack, Isabell! 🙏
Vad härligt att höra att du tycker tjänsten är så bra och att David kunde hjälpa dig. Hälsningar från hela teamet på Protexia! 🌟

Bra hjälp speciellt tack till david!

Tack Theodor! 🙌
Härligt att höra att du fick bra hjälp – och vi skickar självklart ett extra tack vidare till David. Hälsningar från hela teamet på Protexia! 🌟

Tack för ett gott bemötande från David…

Tack för ett gott bemötande från David på Protexia, trevlig kille som hjälper man behöver!

22 décembre 2025

Réponse : Protexia

Stort tack för din fina recension! 🙏
Vad roligt att höra att David gav dig ett gott bemötande och den hjälp du behövde. Hälsningar från hela teamet på Protexia! 🌟

Bedragare som lurar pensionärer med…

Bedragare som lurar pensionärer med aggressiv telefonförsäljning. Säger sig skydda mot bedrägerier, något som de själva är genom sättet de agerar. Lurade på en familjemedlem ett abonnemang personen inte behöver och är sedan helt omedgörliga. Undvik! Lägg på om de ringer!

4 novembre 2025

Réponse : Protexia

Vi tar den här typen av synpunkter på största allvar och beklagar verkligen om någon upplevt situationen som negativ eller otydlig.

Alla avtal tecknas med tydlig information, inspelad bekräftelse och skriftlig signering enligt gällande lagstiftning. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga och välinformerade, och vi accepterar inte aggressiv eller vilseledande försäljning hos våra samarbetspartners.

Om ni vill att vi tittar närmare på det aktuella ärendet är ni varmt välkomna att kontakta oss direkt, så ser vi gärna över vad som har hänt och om det finns möjlighet till en lösning.

Vänliga hälsningar
Teamet på Protexia

Guldstjärna

Ringde in för att få tjänsten förklarad för mig då jag inte kände mig helt klar med var denna tjänst innebär.
Ringde in till kundtjänsten och fick mycket gott bemötande och hjälp utav David. Måste skicka med en stor guldstjärna till honom!

12 décembre 2025

Réponse : Protexia

Stort tack för din fina recension! ⭐
Vad roligt att höra att David kunde förklara tjänsten tydligt och ge dig ett så gott bemötande. Vi uppskattar verkligen guldstjärnan! 🙌

En savoir plus sur les différents types d'avis.