Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

iedere keer geen verbinding de eerste weken ging het goed toen was het klaar dus waardeloos heb het gevoel dat ze het geld binnen hebben en bedankt

Noté 2 sur 5 étoiles

1e jaar prima geholpen ook met problemen aventoe liep hij vast wat blijkbaar normaal is 2e jaar na verlenging doet hij het niet reageeren op app alleen met volg stappen wat probleem niet oplost ve... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

9-4 Bestelling geplaats, kreeg op 13-4 ineens een whatsapp berichtje dat ik maar een app moest downloaden. Aangegeven dat ik een kastje met afstandsbediening had besteld nadat ik hier meerdere malen o... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kijk eens naar de beloften op hun site: tevredenheidsgarantie, eenvoudig retourneren, Niet goed-geld-terug. De waarheid: niet tevreden? Duidelijk uitgelegd waarom niet Jammer voor jou. Retourneren... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Update, toch nog reactie en het werkt weer

Update. Ook ik kreeg na verlenging geen contact en kon een maand lang niet kijken. Vorige week na wat spammen via de app toch reactie gehad en zowaar vandaag nieuwe inlog gekregen....

11 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Na mijn review over slechte…

Na mijn review over slechte communicatie, binnen half uur alles geactiveerd.
Kan wel geen Nederlandse ondertiteling instellen en natuurlijk weer geen antwoord.
30 dagen proef worden op deze manier nooit gehaald en geld terug krijgen zal ook wel een probleem worden.

3 juin 2025

Jammer

Ik heb een jaar dit kastje zijn leuke programma,s op ik heb al een paar keer laten weten dat hij steeds vast sloeg geen reactie op gekregen .Sinds 2 dagen kan ik er niet meer op weer iets laten weten geen reactie op helaas.
Dacht ga even kijken geeft hij ook nog eens aan dat hij is verlopen terwijl ik netjes betaald heb echt jammer dit !!!🤔😡

3 juin 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Ze beloven een kastje te sturen maar komen over de brug met een paupere app die de helft van de tijd niet werkt en ontzettend vaak blijft hangen. Blijf erbij weg!

2 juin 2025

Bestelling

Hallo
Ik wou een kastje bestellen dat heb.ik gedaan en betaald . Maar geen mail en geen ap ontvangen .
DENK WEG GELD

1 juin 2025

Netjes betaald voor verlening

Netjes betaald voor verlening, niks gekregen. Al 5 weken geen beeld. Reageren nergens op. App nummer is uit de lucht.
Dus opgelicht.
Al meerdere malen geprobeerd contact met ze op te nemen, maar zijn onvindbaar

19 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

ProTV oplichters, of toch niet..

Zoals zoveel, zoals ik hier lees, heb ook ik een appje gehad met een tikkie om €100 te betalen voor verlenging. Nu, na 3 weken nog steeds geen beeld. Al een aantal appjes gestuurd, maar word totaal niet op gereageerd. Een stelletje klootzakken en oplichters zijn het. Hoop dat ze ze pakken en alle gedupeerde moeten terug betalen.

Rectificatie,

Je geloofd het nooit, maar vandaag een Appje. Met nieuwe inloggegevens, ivm een nieuwe server. Alles werkt weer naar behoren, met meer keus. Dat is dan wel weer mooi. Alleen nog een hele dikke onvoldoende voor de communicatie.

16 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt wat een gedoe om iets voor elkaar…

Echt wat een gedoe om iets voor elkaar te krijgen. Ik heb via de betaallink (Tikkie) betaald voor een jaar verlenging, nou ik kan dus niks kijken want ik blijf op inactief staan! Ze komen hun beloftes niet na, ik noem zoiets oplichting.

16 mai 2025

Oplichterij

Probeer al paar maanden mijn geld terug te krijgen omdat ze niet leveren wat ze beloven.

Geen kastje maar een app .... Dat is juist wat ik niet wilde.

En niet kunnen terug kijken van de formule 1. Waar we het juist voor deden.

App ze plat en heel soms krijg ik berichtje terug of ik nu wel tevreden ben en dat soort onzin...nee ik wil mijn geld terug maar helaas dat gebeurt niet. Stelletje oplichters zijn het

14 mai 2025

Bedrog !!!

€189,- betaald voor een kastje + abonnement.
Na meerdere e-mails gestuurd te hebben, een antwoord gekregen dat het een app wordt ipv een kastje.
De app is echter niet te downloaden.
Sindsdien geen enkele reactie meer gehad.
Ik ben gewoon bedonderd, bedrogen.

1 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Berichtje dat abonnement afliep voor…

Berichtje dat abonnement afliep voor verlenging 99,95 betaal u raad het al beeld op zwart en na vele whatsapp (die overigens wel worden gelezen) geen reactie. Aangifte gedaan bij politie en melding bij de bank. Dus als u een zakelijke tikkie krijgt van Cheyne Tuinfort niet betalen.gebeurd via verschillende banken.

30 avril 2025

Opgelicht

Eerste jaar geen probleem gehad tot er verlengt moest worden. Netjes ruim op tijd de 100 euro betaald maar toch geen signaal meer gekregen. Meerdere mails en Whatsappjes gestuurd maar geen enkele reactie meer gehad van hen!

1 mai 2025

Waardeloos

In plaats van een kastje moest ik een app installeren.
In maart eerste app gestuurd want kan niet ontvangen wat er is beloofd. Laatste app op 6 april verstuurd en nog steeds geen reactie.
Waardeloos dus!

24 avril 2025

Oplichterij

Oplichterij, ik heb het 1 jaar gehad.
Moest verlengen, betaald en vervolgens niemand meer thuis. Reageren niet op mijn berichtjes, mails.
Trap er niet in!!!!!!!

8 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Als je naar de positieve reviews kijkt…

Als je naar de positieve reviews kijkt en dan checkt of ze meer dan 1 review geplaatst hebben en dan checkt wat ze geplaatst hebben zie je dat t nep reviews zijn. Kortom als je hierin trapt is het je eigen schuld en moet je nadien hier niet komen mekkeren.

3 avril 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus