À propos de l'entreprise
Warnsborn 104, 1025cc, Amsterdam, Pays-Bas
- 0681168862
- info@provlak.nl
- provlak.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
onprofessioneel en respectloos.
Absolute aanrader
Netjes alles met dunpleister strakgemaakt en daarna gespoten.
We hadden zelf de planning wat minder voor mekaar, maar dat was geen probleem en er werd zeer flexibel mee omgegaan.
Zeker een aanrader!
Met recht super strak gestuct
Met recht super strak gestuct in ons nieuwbouw huis. Dik en dik tevreden. Daarbij lieten ze de werkplek ook zeer netjes achter. Ze namen al het gemaakte afval mee hun bus in.
👌🏽
Zeer professioneel vakwerk geleverd in…
Zeer professioneel vakwerk geleverd in onze nieuwbouw woning. Aanrader wanden en plafonds mooi strak gemaakt . Ook het Tex werk zeer mooi opgeleverd al met al 100% tevreden . Succes bij onze buren nogmaals bedankt
Top werk verricht!
Netjes en top werk verricht.
Midden in een verbouwing en moest met spoed wat muren laten stucen en ik kon snel geholpen worden, top!
Super strak!!!
Inmiddels 3 keer voor een stuc klus gevraagd
Ik heb Junus inmiddels 3 keer voor een stucklus gevraagd. Aantal jaar terug voor een plafond, daarna een grotere klus en afgelopen maand onze gehele zolder laten stuccen. Ik wil mijzelf omschrijven als goede en kritische doe-het-zelver waarbij ik, in goed overleg al het voorwerk zelf heb gedaan. Hierbij hebben ze een aantal oneffenheden keurig voor mij kunnen weg werken. Ook is hij niet te beroerd om even doe extra stap te zetten en is het een zeer prettig persoon om een klus door uit te laten voeren. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Ze werken keurig, alles wordt afgeplakt en ben zeer tevreden met het eind resultaat.
Dikke prima
Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken. Jongens werken netjes en leveren prima werk!
Komen altijd afspraken na
Komen altijd afspraken na. Zeer dienstverlenend naar klanten. Oplossingsgericht en flexibel.
Super blij met het stucwerk echte…
Super blij met het stucwerk echte vakmannen 👌
Top! Zeer aan te bevelen
Top werk geleverd, tegen zeer schappelijke prijs. Goede communicatie . Doen hun uiterste best om zowel goed werk als klant tevreden te houden.
Great services, low prices and quality!
Great services, low prices! Quarentee for quality! Very friendly and kindfull staff. Evertyhing looks tight!!
Betrouwbaar en vriendelijk
Ontzettend fijne mannen. Denken vooraf mee in het proces en staan open voor vragen. Het stucwerk is mooi afgewerkt en afgeleverd. Zijn vriendelijk in de omgang en werken netjes. Erg tevreden.
mannen van hun woord
Provlak zijn mannen van hun woord die uitstekend werk leveren. We hebben al een aantal keren van hun diensten gebruik mogen maken en ze zijn altijd snel beschikbaar en houden zich aan de gemaakte afspraken. Ook denken ze graag mee en vragen worden snel beantwoord. De laatste keer dat ze geweest zijn hebben ze ons plafond in de woonkamer van 120m2 in één dag strak gezet een week later gesaust. Wij zijn super blij met ze en zouden ze zeker aanraden!
En savoir plus sur les différents types d'avis.