Stort tak til Philip for fremragende service ved køb af cykel samt efterfølgende service. Vi fik det hele forklaret nøje og præcist. Philip er meget passioneret i det han laver, og vi følte o... Voir plus
Hej alle cykelenthusiaster ! Har handlet en brugt og Toprenoveret racer hos Prr-Bike. Efter telefonisk aftale mødtes jeg med Phillip i hans flotte Showroom i Birkerød. Man føler sig straks velmo... Voir plus
Philips er vildt serviceminded og vidende om cykling. Fik en længere kvalificeret købsoplevelse om en fin Gravel. Det var en brugt model, og desværre viste det sig at bremseklodserne var slidt ned, me... Voir plus
Netop købt en racercykel ved PRR Bike v. Phillip, og sikke dog en kompetent ildsjæl. Fantastisk service samt rådgivning og ikke mindst gode og retfærdige priser. Så er du på udkig efter en ny racerc... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Forhandler af nye og brugte racercykler samt gravel bikes med base i Nordsjælland.
Birkerød Kongevej, 3460, Birkerød, Danemark
- info@prrbike.dk
- prrbike.dk
Les gens ont aussi consulté
Super service og kompetent rådgivning
Super service og kompetent rådgivning. Kan klart anbefales 👍
Køb af Rose racercykel fra PRR Bike
Jeg købte en brugt Rose fra PRR Bike. Cyklen var i perfekt stand, fuldt serviceret samt til en god pris.
Servicen i forbindelse med købet var fremragende, og jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger ved køb hos PRR Bike
Rigtig god oplevelse og service
Jeg købte en brugt racercykel gennem Phillip i god stand og fuldt serviceret til en god pris. Så rigtig glad for købet. Jeg har efterfølgende fået god vejledning på lidt forskellige spørgsmål. Phillip hjælper altid, når man skriver.
Så alt i alt en god handel og god service. Kan klart anbefales.
Høj service og gode betingelser
Købte en brugt Rose X-lite Four fra PRR Bike i fremragende tilstand, fuldt serviceret og til en meget fornuftig pris.
Service og vejledning i købsprocessen var fremragende og jeg kan varmt anbefale BRR Bikes, der giver mulighed for at prøve cyklen i periode inden den endelige beslutning. Klar anbefaling.
Fantastisk service
Jeg købe min brugte cykel gennem Phillip og kan kun sige jeg er meget tilfreds med købet og den fantastiske service.
Phillip er meget passioneret omkring cykler og det kunne man bestemt mærke på han vejledning og viden, det kan klart anbefales at handle hos ham.
Rigtig god vejledning
Vi købte en MERIDA cykel til vores søn. Der var god tid til at prøve cyklen - også til at prøve en anden mulig kandidat. Fantastisk kompetent vejledning og service.
Klar anbefaling til køb af cykel
Købte min brugte cykel hos Phillip som efter en gennemgribende service stod som ny.
Jeg har været ude på flere ture på den og den kører fremragende.
Kan klart anbefale Phillip som er meget behagelig og meget service minded!
Super købsoplevelse
Super købsoplevelse - professionel og tillidsvækkende. Bedste anbefalinger
Super service og interesse for mig
Jeg har i juni 2023 købt en brugt Drag racer af PRR Bike - Har netop haft den til det inkluderede gratis service og fik en utrolig god behandling. Der var en lille mislyd i lejerne i forgaflen - disse blev naturligvis udskiftet ub. Der er ingen smalle steder og meget højt serviceniveau. Phillip er utroligt interesseret i at jeg som kunde er tilfreds - Det må jeg sige at jeg er. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Den bedste oplevelse…
Jeg købte min brugte racercykel 8/6-23 hos PRR BIKE. Helt fra starten blev jeg mødt af en meget arrangeret Phillip, som gjorde alt for at give mig den rigtige oplevelse, og derigennem vælge den rigtige cykel. Jeg endte op med den perfekte cykel, som jeg er vild med at køre på!. Jeg vil klart anbefale PRR BIKE til andre!
En varm anbefaling af PRR Bike
Jeg havde kigget på en brugt racercykel fra PRR Bike. Jeg kontaktede PRR Bike og fik i den forbindelse fat i Phillip. Jeg fik en rigtig god vejledning og han var virkelig servicemindet. I forbindelse med at jeg skulle se og prøve cyklen, var det tydeligt at Phillip var og er meget passioneret og uden tvivl kunne give mig den vejledning og de råd jeg havde brug for. Cyklen var i god stand og var blevet opkvalificeret med diverse nye dele, der trængte til udskiftning. Cyklen var helt klar til at komme ud på landevejen.
Jeg købte cyklen og har sidenhen været i kontakt med Phillip, som fortsat er meget imødekommende og klar til at hjælpe en nybegynder som mig.
Jeg kan helt bestemt anbefale PRR Bike og Phillips gode service.
Lørdag den 13/5 købte jeg min første…
Lørdag den 13/5 købte jeg min første racercykel af Philip fra PRR Bike. Cyklen var, selvom den er brugt, sat i top stand og servicen fra Philip var det samme, altså virkelig i top.
Da jeg kom hjem og opdagede der var en fejl på den medfølgende lader, var der absolut ingen udfordringer med at få den byttet.
Nu har jeg kørt nogle ture på cyklen og der er intet at sætte en finger på.
Jeg kan kun anbefale Philip og PRR Bike!
Outstanding service og behandling
Normalt skriver jeg ikke sådanne anmeldelser, men jeg synes at mennesker skal vide, når de gør det rigtige. Købte 22. maj en brugt cykel af Philip fra PRR Bike, som har været en yderst behagelig oplevelse. Lige fra da jeg prøvede cyklen og der var nogle små ting ved cyklen, som han anerkendte. Dette rettede han op på den mest behagelige og imødekomne måde, som jeg nogensinde har oplevet.
Anmeldelsen her kan næsten se fake ud, men jeg er VIRKELIG overrasket over sådan en service, som man ikke møder mange steder i dagens Danmark. Philip brænder for sit håndværk.
Min varmeste anbefaling herfra, tusinde tak.