Mega god køreskole. Nick er så god en kørelærer og giver virkelig alt til sine elever. Han tilpasser køretimer til hver enkelt elev og det hele fungerer bare. 10/10 her fra
Fantastisk køreskole, med helt vildt gode lærer og det hele spiller bare og en god stemning i teori lokalet. Nick og hans kollegaer gør bare sit arbejde så man får en god oplevelse imens man tager kør... Voir plus
Jeg har haft en vild god oplevelse hos Prydsø køreskole. Man bliver taget godt imod, og kørelærerne er søde og dygtige. Klar anbefaling!
Yders professionel køreskole, kan kun sige positive omkring dem. Og der er ingen skjult ekstra regninger😀
- École de conduite
- aussi dans
- Auto-école
Danemark
- prydsoe.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Rigidt god oplevelse
Jeg er rigtigt tilfreds med at have taget kørekort ved prydsø køreskole, teorien går hurtigt, og kørelærerne er rigtigt gode og søde.
Super godt forløb 😁
Jeg har taget kørekort hos Prydsø. Det var et fantastisk forløb, med god teori, samt gode timer ude på vejene.
Prydsø Køreskole. Bedre bliver det ikke!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi kan kun give vores allerstørste anbefalinger til Prydsø Køreskole! Begge vores børn har taget deres kørekort her, og de har fået en fantastisk oplevelse fra start til slut. Det har været en tryg, professionel og lærerig proces, hvor de virkelig er blevet klædt godt på til livet som bilister.
En særlig stor tak skal lyde til Nick og Laura, som har været helt fantastiske, tålmodige, engagerede og med en oprigtig interesse i de unge mennesker. De formår at skabe en rar og positiv stemning, hvor eleverne føler sig set og trygge bag rattet.
Vi er som forældre utroligt glade og taknemmelige for den gode oplevelse og kan varmt anbefale Prydsø Køreskole til alle, der ønsker en både professionel og personlig køreskoleoplevelse.
Lauras først anmeldelse
Fantastisk teoriundervisning af den bedste og sjoveste lærer, Nick! Han kommer grundigt igennem alle forløb og sørger for, at man virkelig forstår det hele.
Et kæmpe tak til den skønne og dygtige kørelærer Laura, som har været helt fantastisk til at lære mig at køre og hjælpe mig med at bestå køreprøven. Jeg kommer virkelig til at savne at køre med hende, hendes gode energi og alle de sjove historier, hun altid deler.
Meget tilfreds!
Jeg tog mit kørekort hos Prydsø Køreskole, og kan varmt anbefale det. Det dejligt det går så hurtigt med teorien, også er undervisningen også meget god. Så hvis du skal starte med dit kørekort, vil jeg klart anbefale Prydsø Køreskole😀
Kan varmt anbefale prydsø køreskole
Rigtig god service
Hurtig respons på beskeder
God og tryg oplevelse for min søn
Meget pålidelig
Virkelig god køreskole
En fantastisk køreskole
Jeg tog kørekort hos Nick og kan med hånden på hjertet sige at det var en fantastisk proces. Gode og venlige kørelærere, der altid var klar på at besvare spørgsmål, god undervisning og nogle fine lokaler. Jeg kan varmt anbefale Prydsø køreskole til alle der skal til at tage kørekort.
Fantastisk oplevelse!
Jeg vil stærkt anbefale Prydsø Køreskole. Nick er super professionel i hans læremåde og han gør teoriundervisningen både sjov og lærerig. Min oplevelse var super god og bestod både teori og køreprøve i første hug. Varm anbefaling at vælge Prydsø Køreskole⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Fornøjelse
Fuldstændig fantastisk oplevelse, bestod både køreprøven og teoriprøven på first try, Nick var en fantastisk lære og gjorde undervisning utrolig spændende, jeg var så heldig at få Egon som kørelærer, han er både en utrolig sjov og spændende person, og ligefrem direkte en fornøjelse at snakke med, han var også vanvittig god til at lære mig hvordan man ordentligt kører bil. Hele forløbet var en sindssyg fornøjelse
Fed oplevelse
Hej jeg har taget kørekort inde hos Prydsø. Det har været en sand fornøjelse. Nick er super flink og forstår os unge til teoriundervisningen.
Det er en klart anbefaling for min side at tage inde hos Prydsø køreskole.
varm anbefaling
Fantastisk kørekort forløb, Nick er helt vildt engageret i hans måde at undervise på. Meget professionelt og hurtigt overstået vil klar anbefale Prydsø køreskole!
Fantastisk oplevelse
Virkelig skøn køreskole, hvor der bliver gået i dybden med tingene, samt meget dygtige kørelærer.🌟🌟
God oplevelse
Jeg har lige bestået mit kørekort hos Prydsø Køreskole, og jeg kan varmt anbefale køreskolen! Undervisningen var både grundig og let at forstå. Min kørelærer var tålmodig og dygtig til at forklare, hvilket gjorde mig tryg bag rattet fra start. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Prydsø køreskole
Jeg tog et lynkursus hos Prydsø, og det gik super hurtigt og nemt! Jeg havde ikke brug for ekstratimer og bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Min kørelærer Michael var utrolig sød, tålmodig og god til at forklare tingene på en rolig måde, hvilket gjorde mig tryg hele vejen igennem. Teoriundervisningen med Nick var også virkelig god og overskuelig, så man føler sig godt forberedt.
Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der vil have en effektiv og positiv oplevelse!
Byens bedste køreskole
Jeg kan på det stærkeste anbefale Prydsø Køreskole. Nick er en utrolig engageret og professionel kørelærer, der ved lige præcis, hvordan han får sine elever bedst i mål. Han er meget serviceminded og gør alt for at give den enkelte elev en god oplevelse. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, takket være Nick og hans fantastiske måde at lære fra sig på.
Kæmpe anbefaling til Prydsø køreskole
Jeg vil stærkt anbefale at tage et kørekorts forløb hos Prydsø køreskole. Super gode teori timer med lærerigt materiale, dertil en masse kørelærere med forstand på mennesker og hvordan man lærer bedst.
Personligt var min kørelærer Nick. Han var super god til at tilpasse køretimer så det passede mig og jeg fik minimalt fravær fra skole. Super flink kørelærer og det skal varmt anbefales.
Generelt en fantastisk oplevelse og noget man så frem til hver gang! 💪
Prydsø’s køreskole kan varmt anbefales
Prydsø’s køreskole kan varmt anbefales! Eneste rigtige sted at tage sit kørekort, hvis du spørger mig.
Han leverer fantastisk service og gør lige det ekstra for sine elever.
Nick er ekstremt professionel og har styr på sin forretning samt værdier, hvilket tydeligt smitter af på undervisningen. Man føler sig set, hørt og støttet hele vejen igennem. En topklasse kørelærer med hjertet på rette sted!
Mega god køreskole🌟🌟
Jeg kan varmt anbefale Prydsø Køreskole, og Nick. Hele min oplevelse var super vellykket, og jeg bestod begge prøver i første hug. Det er tydeligt at mærke at køreskolen går op i hver enkelt elev, og sørger for kørelærere som tydeligt havde interesse i ens bedste, og var utroligt nærværende og behagelige. Varm anbefaling :)