Beställde en klocka till min dotter i julklapp. Klockan levererades hem till mig i utsatt tid. Det saknades en skruv till simkortsluckan (kanske var jag som tappade bort den) Kontaktade supporten... Voir plus

Riktigt dåligt av dom, först så står det att frakten tar 2-3 arbets dagar. Det tog 16 dagar för en ps4 kontroll att komma! Men när den väl kom så var kvaliteten jäklig dålig. Man kan se direkt att det... Voir plus

Jag försökte först recensera produkten på webbplatsen men det visade sig vara omöjligt, så man undrar vem som skrivit recensionerna på produktsidan!?! Ta recensionerna med en stor nypa salt! 1.... Voir plus

1. Magasin de nouveautés
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Boutique de santé et beauté
  4. Magasin d'articles de loisirs
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Grossiste en articles de fêtes

Hos oss hittar du ett brett sortiment av billiga prylar och smarta lösningar för vardagen. Vi erbjuder allt inom mobil och teknik, produkter för husdjur, trädgårdstillbehör och saker som boostar din hälsa. Oavsett vad du behöver kan du lita på att få prisvärda och praktiska alternativ med gratis leverans hos Prylify.se!

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fortfarande ej fått min beställning 4…

Fortfarande ej fått min beställning 4 okt men däremot en faktura som ska betalas 9 okt. Det är urdåligt

24 septembre 2025

Tack för ditt omdöme

Beklagar verkligen att höra att du inte fått ditt paket.
Mejla gärna till vår kundservice: info@prylify.se så hjälper vi dej att undersöka vad som kan ha hänt.

Ha en fin fortsatt vecka
Önskar Team Prylify.se

Beställde en ny fjärrkontroll till min…

Beställde en ny fjärrkontroll till min TV, beställning och betalprocessen var väldigt smidig. När jag väl hade fått fjärrkontrollen visade det sig vara en defekt kontroll. Kontaktade supporterteamet som återkopplade snabbt och meddelade att dem skickar en ny fjärrkontroll utan jag behövde anstränga mig och skicka tillbaka den defekta.

9 septembre 2025

Fungerar ej

Jag köpte 1 solcellsdriven skadedjursskrämma. Den piper högt var 20e sekund. Den borde vara tyst.

23 septembre 2025

Tack för ditt omdöme
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din produkt.

Kontakta gärna vår kundservice: info@prylify.se så ska vi hjälpa dej på bästa sätt.

Ha en trevlig fortsatt vecka!

Oseriös sida

Oseriös sida. Handla inte här. Sämsta kundtjänsten

11 septembre 2025

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen att du upplevt vår kundtjänst som otillräcklig och att vi inte levt upp till dina förväntningar.

Vi ser att du har varit i kontakt med oss gällande en reklamation.
Vår kundservice väntar på återkoppling från dig med den information och dokumentation som behövs för att kunna fortsätta hantera ditt ärende. Återkom med detta till vår kundservice: info@prylify.se så kan de hjälpa dej vidare.

Försent hem leverans

Hej.
Jag har beställt ett hem leverans vara med order nummer:334937 den 25/8 som har inte fått den än fast leverans tiden skulle vara mellan 1-4 dagar.
Fakturan ska betalas 8/9, men om får jag inte min varan innan dess, tänker jag inte betala den tills jag får den så att ni vet, för att jag har blivit lurad på det här sättet förut.

Mvh/Ahmad Ghajar

25 août 2025

Hej Ahmad
Tack för ditt omdöme

Beklagar verkligen att höra att du saknar ditt paket.

Kunde betala med swish

Slapp uppge personnummer till fullo, räcker eg med år mån dag så ni vet att jag är över 18 år. Eftersom jag betalar med swish är det ännu mer oväsentligt med personnummer.
Smidig betalning. Ska bli intressant att se hur de fungerar. Tack

3 septembre 2025

Scam dropshipping företag

Scam dropshipping företag. Makulerade min order men tvingar mig att betala frakt. Kommer aldrig handla här igen.

1 septembre 2025

Hej Adel
Tack för ditt omdöme.
Vi är inte ett droppshiping företag, vårt lager finns i Sverige.

Vår kundservice har tidigare meddelat dej att din order returneras till oss pga okänd adress.
Om vi får tillbaka försändelsen på grund av okänd adress eller avflyttat, debiteras 49 kr  för att täcka våra transport- och administrationskostnader.
Detta står i våra köpvillkor (som godkänns vid köp).

Om du har frågor eller behöver annan hjälp går det bra att kontakta vår kundservice.

Ha en fin dag
//Team Prylify.se

Pannlampan räcker bara knappt två…

Pannlampan räcker bara knappt två timmar. Någon bruksanvisning följde inte med trots att det står på sajten att det ska vara med en sån. Det går inte att se när/om den är fulladdad.

25 août 2025

Tack för ditt omdöme

Tråkigt att din produkt inte funkar som den ska.
Skicka gärna ett mejl till vår kundservice: info@prylify.se
om detta så ska vi hjälpa dej med din produkt.
// Team Prylify.se

Oseriöst företag???

Jag beställde en snabbladdare 18/8 och det står att leverans tiden tar mellan 3/5 vardagar. Den 25/8 fick jag ett meddelande att den bör komma till mig mellan 1-4 vardagar, det har gått över 5 dagar och jag har fortfarande inte fått något svar samt de har inte svarat på mina mail som jag har skickat för 3 dagars sedan.

28 août 2025

Tack för ditt omdöme

Beklagar verkligen att höra att du inte fått ditt paket.
Vi kan ej se att vi har mottagit ett tidigare mejl till dej så kontrollera att du har skickat till vår kundservice mejl: info@prylify.se . Skicka gärna ett nytt mejl till oss så ska vi hjälpa dej med din order.

Önskar Team Prylify.se

Allt de säljer köper de billigt från…

Allt de säljer köper de billigt från Kina och säljer dyrt. Då man lika gärna köpa direkt från Temu

10 mars 2025

Hej Bosse
Tack för ditt omdöme.

Beklagar att höra att du upplevt att produkten inte motsvarat dina förväntningar. Om du har frågor eller behöver hjälp med din order så är du varmt välkommen att mejla till vår kundservice: info@prylify.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dej.

***KÖP INTE ***

***KÖP INTE ***
Jag beställde och betalde direkt via swish för en snabbladdare den 7/8.
Det stod på hemsidan att det skulle ta 3-4 dagar.
Den 18/8 så skickar dom ett mail dom har postat ett paket.
Jag har fortfarande inte fått ett paket den 27/8 och inget svar på mina 2 mail jag har skickat.
// Mattias

27 août 2025

Hej Mattias
Tack för ditt omdöme

Vi beklagar verkligen att du inte har fått ditt paket.
Vi kan se att vi endast har mottagit ett mejl från dig idag, och detta har vår kundservice redan besvarat. Vänligen kontrollera även din skräppostmapp, då våra mejl ibland kan hamna där.

Ha en trevlig fortsatt onsdag
Önskar Team Prylify.se

DONT BUY FROM PRYLIFY!!!!!

DONT BUY FROM PRYLIFY!!!!!
Guys Believe all the negative reviews cos this company are the actual scammers.
I haven’t received my order since 7 August and it states on the email it will be delivered 3-4 days .

It’s almost 2 weeks and yet nothing arrived. I emailed them to cancel the delivery since they haven’t even shipped it out and exactly 3 minutes after I got an email saying they have shipped the order and yet no tracking number. And their customer care representative named Sandra keeps sending a copy and paste email. This is a total waste of money!!!!

I really need you guys to cancel the invoice and not send the orders anymore coz I have already ordered the phone chargers from another website and they are delivering tomorrow unlike your company that takes forever to deliver! I’m not thinking of paying something I haven’t received nor will it work as described!!

And yes I have sent an email to info@prylify. And they just ignored so don’t reply back my review suggesting that, just cancel the invoice and your order!

18 août 2025

tack för ditt omdöme.

Leveranstiden varierar beroende på vilken produkt som beställs, och denna information framgår på produktsidan innan varan läggs i varukorgen. Den produkt du beställde har haft en längre leveranstid.

Vår kundservice besvarade ditt mejl om makulering cirka en timme efter att vi mottog det. Din order är stoppad, makulerad och krediterad. Kontrollera gärna även skräpposten i din mejl, eftersom våra svar ibland kan hamna där.

Om du har frågor eller behöver hjälp med din order så är du varmt välkommen att mejla till vår kundservice: info@prylify.se.

Önskar Team Prylify.se

En savoir plus sur les différents types d'avis.