Tilasin jo toista kertaa, tälläkin kerralla supernopea toimitus. Maanantai-iltana tein tilauksen ja keskiviikkona oli paketti kädessä! Pussien maut hyviä, kiva kun on eri nikotiinivahvuuksia. Suosin P... Voir plus

Erittäin nopea toimitus. Löytyy myös makuja, joita muilta valmistajilta ei ole tullut vastaan. Ainoa paha sanottava on, ettei ole kuin yhtä makua 16mg pusseja joka on myös oma suosikki tällä hetkellä... Voir plus

Paras verkkokauppa. Nopea toimitus ja Puff and Pouch merkki on oma suosikki. citrus on maultaan hyvä. Mies löysi myös VIHDOINKIN itselleen hyvän pussin (Greatest), nuuskan käyttäjä kun on iät ja ajat... Voir plus

Nopea ja luotettavaa toimitus, myös tavara sätii kun sata jänistä eikä poraa kuin syväporaaja Lahtinen vaan hellästi ja huolella alla lipan. Suosittelen tilaamaan Puff & Pouchilta koska ovat tosi h... Voir plus

1. Agence e-commerce

We deliver nicotine pouches to whole Europe. Our mission is change Puffs to Pouches and thats why we craft all of our products with love. (Really in our high standard factory). Welcome to taste the greatness. Loved by +50 000 customers in EU. #nicopods #nicotinepouches

4,8

Greatest🙏

Greatest, se on kuin kylmä alkoholi juoma kesä iltana. Voisin uhrata sieluni tällä kyseiselle jumalan luonnokselle🙏 Suosittelen greatestia ja puff and pouchin kaikkia pusseja niille, jotka haluavat taivaassa.

23 avril 2025

Nopea toimitus ja hyvä valikoima…

Nopea toimitus ja hyvä valikoima tuotteita, mutta sattuu, että jotkin yksittäispussit ovat olleet liian kuivia eikä maku tai vaikutus ole vastannut odotuksia. Tilaukset isommissa erissä tuntuvat olevan laadukkaampia. Kokemukseni perusteella iso plussa kuitenkin nopeasta toimituksesta! ⭐⭐⭐

15 décembre 2024

Latest purchases

Latest purchases, lemon and berries 12mg same in 4mg pouches, have been quite dry and not giving any taste or nicotine buzz. If order 5 in same plastic wrap have been good, but single ones are dry without any taste.

28 août 2024