1. Service d'hébergement de sites web

Vi er en dansk hostingvirksomhed, der fokuserer på høj ydeevne på Vores infrastruktur er baseret på kraftfulde Intel Xeon E5-2680v4-processorer, som leverer robust og effektiv serverkraft til vores kunder.​

3,3

Moyen

Fantastisk hostingoplevelse!

Fantastisk hostingoplevelse!
Jeg startede med at købe den billigste VPS, og selvom jeg havde et par små problemer i starten, blev alt løst super hurtigt af deres hjælpsomme support. Jeg har siden opgraderet, og jeg er virkelig imponeret over både ydeevne og kundeservice. Personalet er venlige og professionelle. 10/10 – kan helt klart anbefales!

5 mai 2025

Hej Ikke her børn.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse det betyder virkelig meget for os! Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores VPS og supportteam. Tak for din tillid og for at anbefale os! Hvis du får brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar. 🚀

Bedste hilsner,
PulseHosting Team

Mig og min ven købte en VPs den til 160…

Mig og min ven købte en VPs den til 160 jeg må sku sige jeg er overrasket hvor godt den faktisk virker vores server har været oppe på 40+ spillere tak pulsehosting ❤️

2 mai 2025

Hej Unknown clen
Tusind tak for din anmeldelse det betyder virkelig meget for os! Mega fedt at høre, I er så glade for VPS’en, og at serveren kører så godt med 40+ spillere. Tak for støtten, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for hjælp!
Bedste hilsner,
PulseHosting Team

Utroværdig og skuffende oplevelse

Jeg bestilte et produkt for over to uger siden og har stadig intet modtaget. Der er hverken kommet en opdatering, en forklaring eller nogen form for kundeservice. Det virker useriøst og uprofessionelt, og jeg føler mig helt ærligt snydt. Det her er langt fra acceptabelt.

1 mai 2025

Réponse de Pulsehosting

Hej, vi kan desværre ikke finde nogen ordre eller kontakt fra dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen nærmere. 😀

Aldrig køb herfra..

Jeg købte et produkt og modtog det ikke.

Det er nu 2 uger siden jeg købte noget, og har endu ikke modtaget noget. Tak for intet!

22 mars 2025

Hej Abdi Jensen,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse det tager vi seriøst.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vores hosting først åbnede for 1 uge siden, så det er ikke muligt, at der er gået to uger siden din bestilling.

Du er meget velkommen til at oprette en ticket i vores support, så vi kan finde din ordre og få løst det hurtigst muligt.