PULZE Greece Avis

692
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

I am quite happy with your services! However, what I have seen is different from some other companies, there are no offers for us that we are your customers. Also, sometimes you don't get discounts, n... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

The new devices came with separate transportation companies and it was a trouble for us.In fact we still haven't received the one of them...Lots of anxiety without actual reason....also the new devic... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Εξαιρετική τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας. Αλλά η εταιρεία θα πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την αγορά των προϊόντων της διότι δεν επαρκούν στα σημεία πωλήσεων και... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Πιο σταθερή συσκευή, μεγαλύτερη διάρκεια, πιο μεστή γεύση, υπέροχο χρώμα!!! Θα ήταν υπέροχη μια προωθητική ενέργεια όπως στην αρχή ,όπως αγορά 5 πακέτων και δωρεάν συσκευή η με τα εσωκλειόμενα χαρτ... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bureau de tabac

À propos de PULZE Greece

Écrit par l'entreprise

Γιατί να διαλέξω το PULZE

Καλώς ήρθατε στο PULZE!

Η συσκευή PULZE και οι ράβδοι καπνού iD είναι σχεδιασμένα από τους δημιουργούς των Davidoff. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με πλούσια γεύση και λιγότερη μυρωδιά.

Το PULZE και το iD απευθύνονται σε ενήλικους καπνιστές που επιλέγουν να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού.

Σχετικά με το PULZE

Το PULZE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη γεύση, μεγαλύτερη απόλαυση και πιο πλούσια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Συνοδεύεται από υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, όπως:

• Βελτιωμένο Σύστημα Θέρμανσης & Αναβαθμισμένη Τεχνολογία AIRFLOW, για πιο πλούσια γεύση από την πρώτη μέχρι την τελευταία εισπνοή!

• Σχεδιασμός & Αίσθηση Ποιότητας με νέο σώμα Αλουμινίου και κυλιόμενο κάλυμμα

• Ευκολία στον καθαρισμό, με πιο εύκολη πρόσβαση στον θάλαμο θέρμανσης

• Αξιοπιστία στην λειτουργία και με νέα ατσάλινη ράβδο θέρμανσης!

• 25+ συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση προσφέροντας απολάυση χωρίς διαλείμματα

• Διάρκεια χρήσης iD 5', χωρίς μέτρημα εισπνοών

• Ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή

• Όλα σε μια συσκευή

• Πλούσια γεύση, Λιγότερη μυρωδιά!

• 2 Επίπεδα Θέρμανσης, Έντονη & Ήπια λειτουργία

• Κλείδωμα συσκευής

Γνωρίστε την Ομάδα Εξυπηρέτησης PULZE Care

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να σας βοηθήσει κάθε στιγμή, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, μέσω τηλεφώνου στο 800 100 2001 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 211 10 65005 (από σταθερό ή κινητό με χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο), email ή Live Chat στο pulze.com

Η PULZE συσκευή έχει εγγύηση για 1 χρόνο. Για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση της συσκευής σας χωρίς περιορισμούς πρέπει να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής στο pulze.com

Συσκευή PULZE 3.0 Αγορά

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(692)

207 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Hello,

We're sorry to hear about the issues you've had with your order and appreciate you letting us know.

We'd like to give you some more specific assistance. If you don't mind, we will a direct message so that we can examine the specific issue that arose together.

Kind regards.

Όλα τέλεια

Όλα είναι τέλεια

9 juillet 2026

Γεια σου Αντώνη,

Χαιρόμαστε πολύ που απολαμβάνεις τη συσκευή PULZE και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας!

Όλα τα σχόλια των καταναλωτών λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπόψιν και μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε ώστε να παρέχουμε μια άριστη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία καλώντας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Γεωργία,

Noté 5 sur 5 étoiles

Πριν χρόνια τα χρησιμοποιουσα έως ότου…

Πριν χρόνια τα χρησιμοποιουσα έως ότου κατάργησαν τη γεύση που αγόραζα. Τώρα επανήλθα ξανά γιατί Βρήκα καινούργια γεύση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη

1 juillet 2026

Γεια σου Polyxeni!

Σε ευχαριστούμε πολύ που αφιέρωσες χρόνο για να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου.

Χαίρομαστε πολύ που απολαμβάνεις τη συσκευή PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD/ράβδους νικοτίνης με βάση το τσάϊ iSENZIA!

Μάρη,

Ola pena szz

8 juin 2026

Γεια σου Επαμεινώνδα!

Κάτια,

Noté 2 sur 5 étoiles

They said that will be same day…

They said that will be same day delivery or next day delivery but unfortunately they delayed for 4-5 days

1 juillet 2026

Hello Nikolas,

Thanks for taking the time to get in touch, we'd love to help more - if you don't mind replying to our direct message we can get in touch and provide more specific assistance.

Let's make this right.

Tina,

Noté 1 sur 5 étoiles

Never receive my order

Never received my order even when I spoke with customer service and told me they would call me back and informed me.
Nothing.
Update: one week has passed now, I get sms every day from delivery partner that my order is out for delivery, of course every day I see no order! And Of course I can’t reach them because they don’t send track number and apparently my orders number is deferent from couriers numbers! This is a joke really!
(Also I had never direct messages from puzzle, I don’t know what are you talking about, I still wait for your support team to call me and inform me as they told me 3 days ago)

7 juillet 2026

Hello!

A representative of our support team will contact you shortly to assist you.

The prize of sticks and the ri2ch smoke

The prize of sticks and the rich smoke

26 juin 2026

Hi,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE !

We take so much pride in our product and it's always wonderful to hear from our customers. Thanks so much for taking the time to write a review, we really appreciate your kind words.

We 're remaining at your disposal Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00.

Giorgos,
PULZE Care team!

Noté 4 sur 5 étoiles

Απο τις καλύτερες εξυπηρετήσεις εκεί…

Απο τις καλύτερες εξυπηρετήσεις εκεί έξω. Το 4αρι αφορά καθαρά ότι το προϊόν που έχω αγοράσει παρουσιάζει ακόμα ένα μικρό θέμα.

2 juillet 2026

Γεια σου Kωνσταντίνε,

Χαιρόμαστε πολύ που έμεινες ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που έλαβες από το PULZE Care!

Στοχεύουμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλους τους καταναλωτές μας και χαιρόμαστε για την θετική αξιολόγηση που μας έδωσες. Εκτιμούμε πολύ τον χρόνο που αφιέρωσες ώστε να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου!

Θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Σοφία,

Noté 3 sur 5 étoiles

Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν καλά…

Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν καλά και κάποια άλλα όχι τόσο καλά. Η συσκευή για παράδειγμα θέλει δουλειά. Η εξυπηρέτηση θα πρέπει να είναι πιο ανθρωποκεντρική και να μην δίνει τόσο πολύ έμφαση στις διαδικασίες σας. Οι τιμές όμως και οι δυνατότητες είναι καλές.

24 juin 2026

Γεια σου Θανάση,

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας και λυπούμαστε για το θέμα που αντιμετώπισες σχετικά με την PULZE συσκευή σου και με την Εξυπηρέτηση Πελατών PULZE Care.

Θα θέλαμε να επιλύσουμε το όποιο θέμα αντιμετώπισες για αυτό κάλεσέ μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Δανάη,

All good

All good!!!

17 juin 2026

Hi Theo,

We're so pleased to hear what a great experience you've had with our PULZE Care team!

We aim to deliver exceptional service to all our customers and it's great to hear such lovely words. Thanks so much for taking the time to leave a review, we appreciate it.

We remain at your disposal for any information by calling from Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00, excluding public holidays.

Mary,
PULZE Care Team

Hello,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE!

We remain at your disposal Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00.

Danai,

Noté 5 sur 5 étoiles

Customer service is perfect.

22 juin 2026

Hello Stamatis,

We are delighted to hear that you were satisfied by the services of the PULZE Care team!

We aim to provide the best customer care experience and we thank you for your feedback!

We appreciate the time you took in order to share your experience with us!

We remain at your disposal for anything you might need from Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00.

Anastasia,
PULZE Care team!

Γεια σου,

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Τίνα,

Noté 5 sur 5 étoiles

Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.Η…

Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΕΜΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

17 juin 2026

Γεια σου Γιώργο,

Στοχεύουμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλους τους καταναλωτές μας και χαιρόμαστε για την θετική αξιολόγηση που μας έδωσες,.

Νίκος,

Noté 4 sur 5 étoiles

Όλα καλά γενικά αλλά με την εφαρμογή…

Όλα καλά γενικά αλλά με την εφαρμογή γιατί δεν επιβραβεύεται αυτής που είναι σε υψηλή βαθμιδα σε πόντους,από κάποια στιγμή και μετά ,ποιος ο λόγος η συλλυ πόντων;

24 juin 2026

Γεια σου Χρήστο,

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τα σχόλιά σου για το πρόγραμμα επιβράβευσης PULZE ON.

Το σχόλιό σου μάς βοηθά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σου παρέχουμε.

Γι αυτό θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σου ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το ζήτημα που αντιμετώπισες και να σου παρέχουμε την ιδανική για εσένα λύση!

Θέλουμε να ξέρεις ότι είμαστε πάντα εδώ για σένα, όποτε χρειάζεσαι υποστήριξη, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Μαρία,

Γεια σου,

Χαιρόμαστε πολύ που απολαμβάνεις τη συσκευή PULZE και που έμεινες ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που έλαβες από το PULZE Care!

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας!

Μαρία,

good experience

good experience, need for more coupons more often

18 juin 2026

Hello,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE!

We are remaining at your disposal Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00.

Hello Nick,

We are very happy that you were satisfied with our partners and that you are enjoying the PULZE device and thank you for sharing your experience with us!

All consumer feedback is always taken seriously and helps us improve to provide an excellent heated tobacco experience.

We remain at your disposal for any information by calling from Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00, except official holidays.

Sofia,
PULZE Care Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Εξαιρετικό προιον με καλές προσφορές…

Εξαιρετικό προϊόν με καλές προσφορές και άμεση παράδοση

12 juin 2026

Γεια σου Φωτεινή,

Σοφία,

Πολύ ευγενική η υπάλληλος

Πολύ ευγενική η υπάλληλος, άμεση αποστολη

9 juin 2026

Γεια σου Μαριλού,

Χαιρόμαστε πολύ που έμεινες ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση που έλαβες από το PULZE Care!

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία από Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 23:00, εκτός επίσημων αργιών.

Mάρη,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus