Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig kontakt over mail Top service Havde købt en parfume der ikke lige var mig men hey bytte bytte købmand og fik en anden min vej det klasse service Så 5 store stjerner herfra

Noté 2 sur 5 étoiles

Der står på deres side .. "Bestil inden kl. 13 på hverdage – så sender vi din pakke samme dag." Bestilte for en uge siden og har intet modtaget. I dao står der den er oprettet for en ug... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Største anbefaling herfra. Jeg har bestilt to gange fra purabelle. Første bestilling var 9 små testere af de parfumer jeg fandt mest interessante. Der er virkelig mange forskellige at vælge... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  2. Magasin de vêtements imprimés

Écrit par l'entreprise

Velkommen til PuraBelle. Vi tilbyder luksuriøse dufte inspireret af ikoniske mærker, lavet som Eau De Parfum for langvarig intensitet. Vores dufte har høj koncentration af duftolier, hvilket sikrer, at de holder hele dagen. Hver duft er omhyggeligt fremstillet med førsteklasses ingredienser og produceret i Danmark for den bedste kvalitet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Klasse service

Hurtig kontakt over mail
Top service

Så 5 store stjerner herfra

16 avril 2026

Sender de overhovedet?

Der står på deres side ..

"Bestil inden kl. 13 på hverdage – så sender vi din pakke samme dag."

Bestilte for en uge siden og har intet modtaget. I dao står der den er oprettet for en uge siden, men intet sendt.

Så nej, de sender ikke deres pakker hurtigt!!!

Ved der har været helligdage men den burde være sendt tirsdag eller senest onsdag.
Ellers kunne de da undskylde for deres forsinkelse på mail.

Ordre #11327

4 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige bestilt en prøveduft

Har lige bestilt en prøveduft, var ikke opmærksom på at bestille 4 forskellige dufte. Ringer til firmaet og beklager min nød. Bum, de sender mig nye dufte😊, sikke en service, meget, meget tilfreds. Klar anbefaling. TAK!!!

7 avril 2026

Duft prøver

Bestilte en prøve pakke med en samling af 9 forskellige parfumer.
6 ud af 9 lugtede af negle lim!
De sidste 3 havde en duft. Men ikke nogen jeg nogensinde ville have på.
I min verden er det bare en penge maskine.
Det eneste positive var nok leverings tiden på 2 dage.

30 mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vores prøvepakker er sammensat for at give et bredt indtryk af vores duftunivers, og oplevelsen af dufte er meget individuel fra person til person. Det, der fungerer for én, kan opleves anderledes af en anden.

Vi er glade for at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback med videre. Hvis du en dag har lyst til vejledning i forhold til at finde dufte, der passer bedre til dine præferencer, hjælper vi meget gerne.

deres parfumer holder ik

Jeg synes ikke deres parfumer holder særlig længe, og dufter overhovedet ik særligt kraftigt, kan være det bare er mig, som har en dårlig lugtesans, men jeg også spurgt mine venner, om de kan dufte mine nye parfumer, og de skal nærmest stå meget meget tæt på mig, for at overhovedet at få færten af dem. Så vil jeg gerne vide lidt mere om deres produktion, de skriver godt nok at de bliver produceret i Danmark, men der er efterhånden rigtig mange brands, som laver det samme nummer som purebelle?

13 mars 2026

Perfekt

Kom dagen efter jeg bestilte dem, dufter godt, og elsker at man kan købe i så mange forskellige ml. mål, og at de har så mange forskellige dufte!

28 février 2026

Absolut bedste oplevelse helt klart 1:1 parfumer det fuldstændig sindsygt

Nu har jeg købt parfumer en del gange ved purabelle og jeg bliver fuldstændig overrasket hver eneste gang deres parfumer er 1:1 og duften holder nærmest hele dagen og både deres - H747 som er inspireret af - Le male Elixir og deres - H888 som er inspireret af imagination og deres - H986 som er inspireret af F*g Fabulous og deres H555 som er inspireret af Y og deres H42 som er inspireret af Oud Wood og deres - H540 - Inspireret af
Baracatt Rouge 540

Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer til og handle os purabelle helt klart 5 stjerner her fra

27 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis det for godt til at være sandt er det det nok også

Havde bestilt 9 duftprøver. De kom i temu-lignende poser, med næsten ulæseligt grynede og pixelerede mærkater. Parfumerne lugtede kraftigt af alkohol og meget billige parfumer. Derudover duftede de meget ens.

12 février 2026

Réponse : Purabelle

Tak for din ærlige anmeldelse.

Vi kan godt høre, at din oplevelse slet ikke har levet op til forventningen – og det er selvfølgelig ærgerligt.

Angående emballagen på prøverne:
De små poser er valgt for at beskytte under transport, men de skal naturligvis ikke give et “Temu-indtryk”. Hvis labels har været grynede eller svære at læse, er det ikke godt nok. Vi er allerede i gang med aktivt at undersøge nye løsninger på både prøveflasker og etiketter, så kvaliteten fremstår skarpere og mere professionel.

Angående alkoholduft:
Alle parfumer – også niche- og designerparfumer – består primært af alkohol. Hvis man dufter direkte til en frisk spray, vil alkoholen ofte være meget tydelig de første sekunder. Den fordamper hurtigt, hvorefter selve duftprofilen træder frem.

Vores dufte er inspirerede og ikke identiske kopier, og oplevelsen kan variere meget fra person til person. Men de skal stadig have tydelig karakter og forskellighed.

Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din ordre og finde en løsning. Vi vil hellere tage dialogen og forbedre os end bare at lade utilfredsheden stå. 💪

Som at købe en Fiat og forvente at den performer som din Porsche 😂

Købte en prøvepakke med 4 forskellige dufte. Har tidligere købt andre “inspirationsdufte” fra lignende brands, men synes desværre slet ikke disse dufte kommer i nærheden af originalen.

Aventus - for her, dufter direkte af en herreduft. Egentlig ikke en dårlig herreduft, bare slet ikke som den feminine sofistikerede duft man kender fra originalen.

Derudover var alle flasker utætte og alle labels var smurt ind i olie og røget af.

20 janvier 2026

Tak for din anmeldelse – og den skarpe sammenligning 😄

Hvis vi taler om Aventus for Her, så er det selvfølgelig en feminin duft i originalen. Hvis vores version hos dig opleves som markant mere maskulin og ikke rammer den frugtige, sofistikerede profil, så har den ikke ramt rigtigt – og det tager vi seriøst. Duft er subjektivt og udvikler sig forskelligt fra hud til hud, men oplevelsen skal stadig være tæt på forventningen.

Angående de utætte prøveflasker og labels:
Det er ikke acceptabelt. Punktum.

Vi er faktisk allerede i gang med aktivt at undersøge nye løsninger på både prøveflasker og etiketter, netop for at undgå problemer med utætheder og labels, der bliver smurt ind i olie. Kvaliteten på vores prøver skal selvfølgelig afspejle kvaliteten på selve produktet.

Skriv meget gerne til vores kundeservice med billeder, så sørger vi for en ordentlig løsning med det samme.

Tak fordi du siger det direkte – den slags feedback bruger vi konstruktivt 💪

Noté 4 sur 5 étoiles

Gennemsnitlig varighed og forbedringer. For dyrt men gode produkter

Dette er en test af 22 parfumer solgt af Purabelle. Varigheden er varigheden af parfumen på håndleddet. Altså er parfumen stadig tydelig for mig selv. Tag med at jeg har haft parfumen på i x antal timer når jeg skriver hvor lang tid den varede tydeligt på håndleddet hvor jeg dufter 20cm fra næsen og bevæger armen.

Jeg er meget tilfreds med hvordan de dufter. Jeg vil sige af de originale parfumer jeg ejer som er YSL Y, Dior sauvage og spicebomb, minder de virkeligt meget om originalen de her. Altså 95% ville jeg gætte på. Det er altså i orden, og jeg kommer aldrig til at bruge 4-800kr på en parfume til mig selv igen når folk kan gøre det ligeså godt til 30% af prisen.

Dog vil jeg gerne foreslå at purabelle ændrer markaterne på flaskerne. Det er for forvirrende og voldsomt irriterende at finde ud af hvilken parfume man har i hånden. Jeg har brugt flere timer på at sætte sticky notes på og tape dem til flasken for at skrive parfumens navn. Det er sgu for åndssvagt at man ikke kan finde et loophole og skrive f.eks “LO.VI Afternoon Swim” på flasken istedet for “H-et eller andet nummer som gør at ingen kan huske hvilken parfume det er, grundet det nummer her, hvis de har flere af de flasker her”. Jeg har jo så 22 jeg skal kigge igennem. Hver gang.

Aventus 4t
Afternoon swim 6t
Angel’s share 8t
Invictus 9t
Boss bottled elixir 7t

161t. Af 22 er gennemsnitlig varighed 7,3 timer. Det er altså i orden. Mange af dem sidder også i flere dage på tøjet hvis det lige kommer til at suge lidt. Som det skal.

3263kr : 22 100ml flasker = 148kr. pr styk. Det er hvor der var nytårstilbud på 2 x 100ml for 350 og jeg brugte en rabatkode på 15%, jeg fandt på nettet ved at søge på purabelle rabatkode.

Men bare de normale 3 x 100ml for 600kr tilbud de kører med nu, det kan de godt gøre bedre. Det er for mange penge for en væske med dufte i og så får de også et langt større navn.

30 décembre 2025

Réponse : Purabelle

Tak for en ekstremt grundig anmeldelse – og for at have testet 22 dufte så systematisk 🙌

Først og fremmest:
At du vurderer duftene til ca. 95% lig originalerne og med en gennemsnitlig holdbarhed på 7,3 timer – det er vi faktisk ret stolte af. Især når du sammenligner med YSL Y, Sauvage, Spicebomb m.fl. Det er præcis det niveau, vi går efter.

Angående labels/numre:
Du har helt ret i, at det kan være frustrerende, hvis man har mange flasker. Grunden til, at vi ikke skriver de originale navne eller “LO.VI Afternoon Swim” direkte på flasken, er juridisk. Vi må ikke bruge designerens navn eller duftnavn på vores produkter (eller noget der ligner).

Når det er sagt, så tager vi kritikken seriøst. Vi arbejder løbende på at gøre vores mærkning mere intuitiv uden at overtræde reglerne – og feedback som din er med til at skubbe os i den rigtige retning.

Angående prisen:
148 kr. pr. 100 ml på tilbud er ekstremt skarpt – det kan vi godt blive enige om.
Vores normale 3 for 600 kr.-tilbud svarer til 200 kr. pr. 100 ml.

Det dækker bl.a.:
• Højere koncentration
• Dansk produceret parfumer
• Dansk virksomhed med hurtig dansk kundeservice
• Gratis ombytning
• 14 dages gratis returnering
• Hurtig levering

Vi er ikke interesserede i at være “billigst muligt”. Vi vil være bedst muligt til prisen – og stadig kunne drive en sund dansk virksomhed.

Men igen: Tak for både ros og kritik. Det er præcis den slags feedback, der gør os bedre 💪

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg købte en test Perfume

Jeg købte en test Perfume, inspireret af 504 - jeg kender ikke den originale duft, dog kun hørt om den, men jeg synes at purabelles version dufter virkelig godt!

Tænker helt klart at købe en større en, når de har flere på lager.

Eneste grund til at jeg giver 4 istedet for 5 stjerner er fordi den desværre ikke holder i så lang tid. Den var kraftig nok de første 2 timer cirka, men efter 4 timer var duften væk.. men perfumen dufter rigtig godt!

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Overaskende godt og leveret hurtigt og til tiden

Har en kæmpe parfume samling
Var lidt skeptisk omkring sider som the scent purabelle osv
Men jeg købte ombré nomade og afternoon swim inspos
Og de holder mega længe og dufter godt
Kan helt klart anbefale
(Det her er ikke et fake review hvis man skulle være bange for det)

5 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ikke sidste gang vi køber herfra!

Vi bestilte ved Purabelle lige op til nytåret, så dermed bestilte vi selvfølgelig en nytårsbundle (2 x100ml). Var enormt spændt på hvornår parfumerne ville ankomme, de ankom så i dag d. 3 januar.
Havde kun set annoncer og videoer for Purabelle, så var også spændt på at prøve parfumer derfra. MEN….vi bestilte parfumerne H14 og D696, og hold nu Scheiße de dufter fantastisk, helt vildt godt! Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor vild jeg er med det her.
Det er ikke sidste gang vi køber herfra, det er da en ting der er helt 100!
Tak for de lækreste parfumer 🥰

3 janvier 2026

Gode dufte

Gode dufte, der holder hele dagen!
Leveringen er hurtig og uden problemer!
Kæmpe anbefaling herfra

10 décembre 2025

Gode dufte - god service

Har handlet et par gange og jeg er en tilfreds kunde
Gode/spændende dufte som holder
God service, havde bestilt en julebundle, den ene duft var så popurlær, at den var udsolgt da de kom til min pakke, blev kontaktet og fik valget mellem at nøjes med 2 til bundle pris eller vælge en anden. Valgte en anden og pakken blev derefter sendt samme dag.
Kort sagt
Gode dufte, god service, gode priser.
Jeg kommer formentlig forbi en anden gang ;-/

15 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en parfume som skulle…

Jeg bestilte en parfume som skulle dufte af Georgio Armani My Way. Det synes jeg desværre slet ikke den gør- jeg har den originale herhjemme og jeg synes desværre der er stor forskel på dem. Den fra Purabelle er meget stærk og mangler den søde duft som originalen har. Derudover så holder den maks 2 timer, hvor i mod den originale holder hele dagen.

19 décembre 2025

🤩🤩🤩🤩

Har efterhånden bestilt en del parfumer hos Purabelle, og det er klart noget jeg vil forsætte med i fremtiden. Hurtig levering, de bedste parfumer til prisen & fantastisk markedsføring. Klar anbefaling!🤩

26 novembre 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Chatrine 🤩

Det gør os virkelig glade at høre, at du vender tilbage igen og igen – og at du både er glad for parfumerne, prisen og den hurtige levering. Og kæmpe tak for rosen til markedsføringen, den varmer ekstra meget 🥹✨

Vi glæder os til at forkæle dig med mange flere dufte fremover 💕
De bedste hilsner
Amalie fra kundeservice 🌸

Hurtig levering, dejlig duft

Hurtig levering, og dejlige dufte, der kommer tæt på originalerne. Tæt nok til at jeg i hvert fald gerne vil bruge dem og dermed få originalerne til at holde længere.
Kæmpe bonus at det er en virksomhed på Mols 💪

17 décembre 2025

Réponse : Purabelle

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛

Hvor er det fedt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og duftene – og at de fungerer som et godt supplement til originalerne. Det er præcis sådan, vi håber, de bliver brugt ✨

Og kæmpe tak for shoutout til Mols 💪 Det betyder virkelig meget for os at kunne drive virksomheden lokalt.
De bedste hilsner
Amalie fra kundeservice 🌸

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus