Har nu fået trænet pilates med produktet i omkring 1 måned og jeg føler mig stærkere og smidigere allerede. Jeg glæder mig til at se udviklingen efter et halvt års brug. Jeg anbefaler Pura Studio til... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg er virkelig glad for alle de forskellige pilates øvelser jeg kan lave, man kan virkelig mærke det i kroppen! Derudover passer traineren rigtig godt ind i min stue og kan nemt foldes sammen😊
Endelig fandt jeg et hjemmetræningsredskab som kan give mig en ordentlig træning. Jeg har prøvet så mange forskellige redskaber, som ikke har givet mig nogen positiv udvikling i styrke. Reformer board... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nemt at at bestille pilatesboardet fra hjemmesiden, og rigtig hurtig levering (2 hverdage). Er meget glad for min oplevelse hos Pura Studio. Kæresten træner nu derhjemme med smil over hele femøren😁
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Pura Studio tror vi på, at træning skal være enkel, inspirerende og tilgængelig for kvinder. Vi designer pilates-produkter med fokus på ro, styrke og æstetik – til træning på dine præmisser.
Coordonnées de contact
Danemark
- info@purastudio.dk
- purastudio.dk
lækkert design og nem
lækkert design, og nem at træne hjemme og man stadig får den fulde work out

Réponse de Pura Studio
Efter jeg kom på barsel har det været…
Efter jeg kom på barsel har det været svært for mig at finde tid til at få dyrket noget motion. Der her reformer board løser virkelig dette problem. Nu kan jeg træne derhjemme når som helst, samtidig med at jeg passer mit barn. Det er et super alternativ, og jeg kan virkelig mærke fremskridt!

Réponse de Pura Studio
Nem at bruge, hurtige resultater og god modstanddygtighed!
Fantastisk værktøj til at komme i god form derhjemme på 20 minutter om dagen.Jeg kan forme min core, hofter, talje og mave, balancerer og strække min krop. Jeg er meget tilfreds med dette værktøj og kan varmt anbefale det til alle kvinder!

Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling! Jeg er sååå glad for min Pura Studio reformer - jeg bruger boardet i ca. 20 min. om morgenen og 20 min. om aftenen. Jeg kan allerede mærke at min core er blevet stærkere efter kun 2 uger.

Réponse de Pura Studio
Jeg er super glad for min Pura Studio…
Jeg er super glad for min Pura Studio Reformer fra Pura Studio, den passer så godt til mig, der aldrig rigtig kan holde motivationen længe nok til at træne i et fitnesscenter. Den er både multifunktionel og pladsbesparende, hvilket var super vigtigt for mig.
Træningen er overskuelig og enkel, men alligevel effektiv, da den aktiverer mange forskellige muskelgrupper. Der er samtidig gode justeringsmuligheder, som jeg nemt kan tilpasse til mig selv.
Leveringen gik hurtigt, og Pura Studio var super hjælpsomme.
Kan helt klart anbefale den til alle, der vil have et professionelt træningsredskab hjemme!

Réponse de Pura Studio
God service og godt træningsboard
God service at jeg kan tracke min ordre hele vejen. Træningsboardet er også mega godt!

Skønt produkt!
Købte produktet til min kæreste i fødselsdagsgave. Hun er virkelig glad for det. God kvalitet, og hun får i den grad trænet. Kan klart anbefales!

Réponse de Pura Studio
Min kæreste er glad for produktet
Gav produktet til min kæreste i gave, og hun er super tilfreds med det. Hun havde længe brugt penge på fitnessabonnementer hun ikke brugte, så det giver rigtig god mening med denne løsning.

Simpelt og overskueligt 👍
Simpelt og overskueligt at handle hos Pura Studio. Hurtig levering, nemt at følge med i sporing af pakken og et dejligt produkt!

Réponse de Pura Studio
Super oplevelse at handle hos Pura…
Super oplevelse at handle hos Pura Studio. Jeg har i lange perioder haft alt fra fitness til reformer abonnementer, som jeg har haft for travlt til at bruge i hverdagen. Dette pilates board er et super alternativ, hvis man har en travl hverdag. Jeg synes allerede jeg kan mærke forbedring i styrke og mere overskud efter kun en uges brug😁

Er så tilfreds <3
Det var langt mere end jeg havde forventet. Tænk at kunne træne hjemme med udstyr i den kvalitet. Jeg kommer til at træne meget mere nu, netop fordi jeg ikke skal bruge tid på at komme frem og tilbage fra træningscenteret og det er også super overskueligt. Øvelserne er lette at finde ud af og jeg er så tilfreds.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.