Hobbyspesialisten Avis

3,9

Sendte bestilling 15.juni og mottok bekreftelse på ordren. Betalte beløpet, og fikk melding om at bestillingen var under behandling. Pr idag, nesten 1 mnd senere har jeg IKKE mottatt leveransen. Tålm... Voir plus

For det første var jeg litt skeptisk med gode pris på puslespill i forhold til butikkene. Så tok jeg sjansen med å bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... Voir plus

Vi har hatt tre bestillinger på rappen, og er veldig fornøyde. En av tre tok litt tid, men ble kompensert. De andre har gått veldig raskt! Barna er storfornøyde!

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Konseptet med puslespill med premie…

Konseptet med puslespill med premie synes jeg var kjempebra! Det eneste som trekker ned litt var at qr kode i virket, og det tok et par dager før det var på stell, men jeg hadde god dialog med daglig leder, som fikk ordnet det til slutt. På alle andre områder er jeg veldig fornøyd ☺️

2 avril 2025

Jeg bestilte Mystery Boks!

Jeg bestilte Mystery Boks og skrev flere ønsker til hva jeg ville ha av innhold. Det var helt fantastisk å motta da jeg så at 80% av ønskene var innfridd! Ikke bare kom ordren veldig kjapt men den var over all forventning! Har handlet flere ganger her og er like fornøyd hver gang!

31 mars 2025

Kjempebra opplevelse

Jeg bestilte nylig for første gang. Jeg var så fornøyd med det store utvalget og utvalget av oppgaver å velge mellom. Mange av oppgavene er særnorske, noe som er unikt. Mange puslespill ble tilbudt til gode priser som matchet budsjettet mitt, og dermed kunne jeg bestille to. Den ekstra bonusen var det gratis trollpuslespillet som jeg hadde ønsket å bestille. Bestillingsprosessen var enkel, og jeg var veldig imponert over effektiviteten i mottak av puslespillet og kommunikasjonen fra selgeren. Det var en enkel og inspirerende prosess, så jeg vil ikke nøle med å bestille mer igjen snart. Takk skal du ha

14 mars 2025

Jeg kjøpte et spill

Jeg kjøpte et spill, men fikk med et flott puslespill og kortstokk med motiver fra Norge i tillegg. Det var en hyggelig og uventet overraskelse. Rask levering.

28 mars 2025

Kjøpt puslespill med bymotiv

Kjøpt puslespill med bymotiv. Fin hobby dom utfordrer hjernen, samtidig som man blir bedre kjent med motivet. Oppdagelsestur i detaljer fra min hjemby.Også fint å ta med familien på hobbyen, da man kan fortelle historier rundt ting på motivet. Anbefales

8 mars 2025

Flotte puslespill

Flotte puslespill, det eneste jeg ikke er så tilhenger av er at de har så blank overflate. Blir veldig gjenskinn når man bruker lamper for å se godt.

6 mars 2025