Maison Parisian Avis 10

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Vingers weg van deze site .

Vingers weg van deze site .
Alles word verstuurdvanuit china en turkije !
Slechte kwaliteit.
Slechte communikatie en een terugbetaling blijft ook uit
Terugsturen quasi onmogelijk !

3 janvier 2026

Do not buy from here!!

Do not buy from here!! Dropshipping company with really BAD quality product from China, an impossible return process, and horrible customer service. We bought an expensive lamp that took several months to arrive. Once it arrived it was in million pieces with no instructions on how to assemble it. When we tried to assemble it we saw how poor the quality was and asked if we could return the lamp. We had to pay shipping costs ourselves all the way back to China (almost 70€). They gave us a faulty address and it got stuck at the boarder for several months and then finally sent back to us. I’ve tried to be in contact with qaia this whole time but they stopped responding. I started a new email thread to get my money back but then they said it has taken too long so they cannot issue a refund. But it only took long because they gave me an address in China!! For almost one year I have been dealing with qaia - they have the worst products and even worse customer service. Qaia, I’m eagerly waiting for your response to my emails and waiting for my refund!

23 septembre 2025

Dropship en slechte klantenservice

Hoewel de webwinkel een aantrekkelijk aanbod lijkt te hebben, is de klantervaring ronduit teleurstellend. Producten in evident van goedkope Chinese makelij. De klantenservice reageert extreem traag, soms pas na meerdere dagen of herhaalde contactpogingen. Bestellingen laten veel langer op zich wachten dan beloofd, wat wijst op slechte logistieke planning. Nog kwalijker is het retourproces: in plaats van hulp te bieden, worden er allerlei onduidelijke en omslachtige stappen geëist. Dit voelt als een bewuste poging om retourzendingen te ontmoedigen. Klanten worden zo in de kou gezet zodra hun geld binnen is. Al met al is deze winkel geen aanrader voor wie op betrouwbaarheid en service rekent.

3 juillet 2025

Dropshippers

LET OP dit zijn Dropshippers. Producten komen rechtstreeks vanuit China naar je huis. Bij retour moet je het dan ook zelf terug naar China sturen en daarvoor de kosten betalen.

10 mars 2025

Oplichters
Pakket na langer als een maand nog steeds niet ontvangen maar wel betaald.

5 février 2025

Beste Anna,

Zou je contact met ons willen opnemen via info@qaia.nl? We kijken graag met je mee om te achterhalen wat er precies is misgegaan en zorgen ervoor dat het wordt opgelost.

Noté 4 sur 5 étoiles

Oplichters

Oplichters. Zooi moet uit China komen, duurt kapot lang en het is ook nog eens niet wat geadverteerd was.

Update: Jeanine heeft contact gezocht met mij om een oplossing te vinden. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen. De oplossing wordt gewaardeerd.

16 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Dropshipper met service

Aanvankelijk was er een misverstand over de levertijd, maar dit werd door Qaia zeer coulant opgelost. Zeer benieuwd naar de snijplank zelf, maar gezien de reacties van Qaia heb ik daar alle vertrouwen in.
‐-------------------------------------------------------------
Helaas bleek mijn vertrouwen misplaatst. De bestelde snijplank bleek niet van Titanium. Op de snijplank staat SUS304 wat betekent: "roestvrij staal." Aan de randen zitten braampjes die na het uitstansen niet zijn weggeschuurd. Gevolg: mogelijk krassen op je aanrechtblad en botte messen omdat het geen Titanium is. Na 50% korting betaalde ik € 29,- en bij TEMU kost exact dezelfde plank ruim 6 euro. Op de website verkopen ze nog andere producten en al gauw vond ik producten die onder andere door Alibaba worden verkocht tegen 10% van de prijs van Qaia. Ik had helaas, zoals vaker, de voorwaarden niet gelezen en daarin staat vermeld dat de gekochte producten qua afbeelding EN omschrijving af kunnen wijken van de afbeelding EN tekst op hun website. Geen telefoonnummer van het bedrijf, geen adres en ook geen Kamer van Koophandel inschrijving kunnen vinden. Geen poot om op te staan dus. Dom van mijzelf, maar ik vrees dat dit bedrijf geen lang leven beschoren is.
‐-----------------------------------------
Als compensatie heb ik wel van Qaia een iets groter model snijplank toegestuurd gekregen. Deze keer een echte titanium. Ze proberen dus wel hun best te doen.

11 octobre 2024

Goedemiddag Theo,

Zojuist hebben wij u een mail verstuurd. Zou u daarop willen reageren zodat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen?

Noté 3 sur 5 étoiles

Moet uit China komen

Moet uit China komen, staat echter niet vermeld. Levering duurt lang en is dus ook totaal niet duurzaam. Inmiddels mail gehad, blijft echter jammer dat zo onduidelijk is dat levering ontzettend lang kan duren

1 octobre 2024

Beste Annemiek,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij begrijpen dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd dan verwacht en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Een kleine selectie van onze producten komt inderdaad van betrouwbare en hoogkwalitatieve leveranciers in het buitenland. Dit stelt ons in staat om de beste prijzen voor onze klanten te garanderen. Bovendien zetten we sterke stappen richting een volledig Nederlands magazijn, waarmee we de levertijden voor bepaalde producten aanzienlijk kunnen verkorten.

We hebben u reeds eerder benaderd via e-mail met een voorstel voor een oplossing, maar we hebben helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen.

We nodigen u daarom van harte uit om te reageren op onze mail, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super

Super! De kwaliteit is top en ze reageren snel via mail. Ik zou het iedereen aanraden om bij Qaia te bestellen.

1 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus