Har efterhånden handlet ved qualitec mange gange, og har altid fået tingede til tiden. God kvalitet og god behandling. Selv når man får bestilt forkert, eller glemmer at få det hele med, er de su... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtig god service og hurtig levering. Jeg fik hjælp via telefon, hvor Anders guidede mig igennem valg af de rigtige stumper. Efterfølgende hjalp Anders mig også både telefon og via mail med, at få la... Voir plus
Gode dele, altid grundighed med at man får det helt rigtige mand har bestilt (der findes jo utallige mange fittings bl.a.) og så er tingene altid ordentligt og sikkert pakket ind og sendes hurtigt.... Voir plus
Fuldstændig genial forretning Ordre hurtigt afsendt og modtaget efter 24 timer Og så har jeg bare fået et mega fedt og solidt produkt Meget tilfreds. Skal helt klart have mere herfra
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi forsøger altid at levere vores produkter så hurtigt som muligt. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og vi hjælper.
Coordonnées de contact
Herningvej 95, 6950, Ringkøbing, Danemark
- + 45 23 11 11 88
- Info@qualitec.dk
- qualitec.dk
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Qualitec
God service og gode produkter
Præcis den service man håber på.
På trods af ferietid, fik jeg hurtig leveret tre forskellige ordrer, og selv da jeg i min egen feriestress fik bestilt en stor bunke dele i forkerte størrelse, var det problemfrit at returnere det.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Stod akut og manglede dele og Anders åbnede op i butikken og fandt straks alle de ting jeg skulle bruge!
Altid til hjælp hvis man har spørgsmål
Ingen hjælp at hente
Det er absolut ingen hjælp at hente hos dem. Jeg købte en motor styring hos dem og da jeg ik kunne få den til at virke ville jeg have Pinout diagrammet fra den men der får man af vide at det må jeg selv finde.
Da dette ikke lykkedes må jeg antage at styringen er i stykker og ringer ind for at få den bytter/repareret men det er de bestemt ikke interesseret i, og står nu tilbage med en defekt motorstyring til 10.000.
Fandt hurtigt de varer jeg skulle…
Fandt hurtigt de varer jeg skulle bruge, efter en simpel søgning.
God oplysning på siden om at varer kun sendes 2 dage om ugen, nu vi er blevet vant til at de nærmest bliver sendt med det samme.
Varerne modtaget som forventet og virker til at være i god kvalitet.
Se det var nemt og overskueligt gode…
Se det var nemt og overskueligt gode produkter
Har handlet ved jer før
Hurtig levering og god kvalitet
Elendig kundeservice
Jeg bestilte en downpipe ved dem, som så ikke passede da jeg monterede den på bilen.
Jeg sætter partikelfilter på igen og skriver til dem at den ikke passer.
Der er ingen hjælp at hente, jeg har sendt billeder af at diameter slet ikke passer, men de tror ikke på at den ikke passer, før jeg sender billeder af den monteret.
På min bil er det ikke bare lige noget man gør, så jeg vil ikke montere downpipen, for at tage billeder af den, og så sætte partikelfilter på igen. Det kræver en del arbejdstimer.
Derfor sender jeg billeder af at diameteren slet ikke passer, men det er ikke nok ifølge dem.
Nu står jeg så med en downpipe jeg ikke kan returnere, og jeg kan ikke sælge den, for jeg kan ikke garantere hvilken bil den passer på.
Derudover brugte jeg 500 kroner på 2 clamps og en pakning.
Kun 1 clamp passede, resten passede ikke. Der var et klistermærke fra autodoc på.
Virkelig uprofessionelt.
God betjening
Kontaktede mig da jeg havde lavet en…
Kontaktede mig da jeg havde lavet en fejl ved afhent/afsend
Mere smidighed
Mere smidighed.
Det er fuldstændig korrekt ;)
Men nyd da den røde stjerne du har fået af mig, den pryder dig helt fint :)
God dag til dig også :D

Super hurtigt levering
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.